Gå til indhold
Udvalget af 4K-indhold vokser stadig

Pressemeddelelse -

Udvalget af 4K-indhold vokser stadig

Nu er der endnu flere muligheder for at nyde ægte ULTRA-HD på de nye 4K BRAVIA-tv fra Sony

4K betyder fire gange så mange detaljer som i fuld HD. Lige nu vokser udvalget af ægte 4K-indhold hurtigt, så der er masser af materiale, du kan nyde på de nye 4K Ultra HD BRAVIA-tv fra Sony – og der er meget mere på vej.

4K Ultra HD er kommet for at blive, og en lang række af de store tv-udbydere og kabel- og satellit-operatører er ligesom flere streaming-tjenester allerede i gang med at afprøve den detaljespækkede standard.

Den nye HEVC-standard (H.265) gør kodning af billede og lyd i 4K Ultra HD væsentlig mere effektiv end tidligere. Og det er gode nyheder for alle, der ejer et 4K Ultra HD BRAVIA-tv fra 2014. HEVC-understøttelse er standard på alle aktuelle modeller, så alle har nu mulighed for at nyde streamet eller optaget 4K-indhold.

Du må ikke fortvivle, hvis du har et ældre 4K Ultra HD BRAVIA-tv uden indbygget HEVC-understøttelse. 4K-medieafspilleren FMP-X5 fra Sony kan nemlig afkode HEVC-signalet, så du også kan få glæde af den stadig voksende mængde 4K-indhold.

Mens tv-udbyderne lige er nu i gang med at fintune deres lanceringsplaner, er streaming-tjenesterne allerede i fuld gang. Netflix’ banebrydende lancering i Danmark tidligere på året af “House of Cards” og “Breaking Bad” i 4K skabte stor glæde for ejere af 4K Ultra HD BRAVIA-tv fra 2014.

Udvalgte Hollywood-film til dig, der køber et BRAVIA-tv
Hvis du køber et 4K BRAVIA-tv, får du, som del af en ny kampagne, adgang til en række af de helt store Hollywood-film i 4K fra Sony Pictures Entertainment, med de nye “Privilege Movies 4K” fra Sony. Ved køb af udvalgte 4K BRAVIA-modeller kan du vælge fem ægte 4K-film blandt ti titler, der allerede er indlæst på den medfølgende eksterne harddisk. Kampagnen kommer til at køre mod julen 2014.

Alt ser bedre ud på BRAVIA med 4K-opskalering
Billedet er imponerende på 4K Ultra HD BRAVIA-tv – uanset om du ser originalt 4K-indhold, Blu-ray™-film, almindelig tv eller filmklip fra internettet. 4K X-Reality PRO-chippen fra Sony, der sidder i tv’et, gør hvert eneste billede skarpere – både film i HD-kvalitet eller internetklip i lav opløsning – og opskalerer det til 4K (3840 x 2160 pixels), hvilket giver en imponerende detaljeringsgrad.

Udvalget af 4K Ultra HD-tv stiger også
Ud over de syv 4K-modeller fra Sony, der allerede er på markedet, kommer det nye BRAVIA S90 også i de danske butikker i begyndelsen af oktober (det kan forudbestilles umiddelbart efter IFA). BRAVIA S90 kan fås i 75" og 65", og den smarte buede skærm omfavner dig med imponerende 4K-billeder. Hertil får du avancerede billedteknologier, som bringer din yndlingsunderholdning til live med betagende klarhed, skarphed og farver. Det nye 4.2-kanals “Multi-angle Live Speaker”-system dirigerer lyden præcist ud i rummet, og pakker dig ind i 360° surround sound. Vejledende udsalgspriser for BRAVIA S90 er:

  • KD-75S9005BBAEP (75”) - 70.000,- kroner
  • KD-65S9005BBAEP (65”) - 33.000,- kroner

Oplev den perfekte bue: læs BRAVIA S90 pressemeddelelse.

Udforsk BRAVIA 4K Ultra-HD LCD tv fra 2014 her.


Tekniske specifikationer
Se PDF-filen for tekniske specifikationer.


Billeder
Billeder i høj opløsning kan findes på https://www.sonynordicimages.net/vision-0


For mere information, kontakt venligst:
Carsten Scheuer, Nordic Product Manager, TV, Sony
carsten.scheuer@eu.sony.com / 43 55 70 98

Eller
Lene Aagaard, PR Communications Manager, Sony Nordic
lene.aagaard@eu.sony.com / 43 55 72 92

Eller (og for produkttest):
Ekaterina Bakhbava, kommunikationsrådgiver for Sony, Discus Communications
sony@discus-communications.dk / 33 38 43 01

Emner

Tags


Sony er en førende global udvikler af produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til både forbrugere og professionelle markeder. Sony er kendt for sine audiovisuelle produkter såsom BRAVIA™ LCD High Definition (HD) TV, Cyber-shot™ digitalkameraer, Handycam® videokameraer, “α” (Alpha) digital SLR-kameraer, Xperia-tablets og Walkman® MP3-afspillere samt professionelt HD-udstyr til broadcasting.


Find mere information om Sony Europe på www.sony-europe.com, om Sony Corporation på www.sony.net og om Sony Danmark på www.sony.dk. 


“Sony”, “WALKMAN”, “Cyber-shot”, “Handycam”, “α”, “BRAVIA” og “Xperia” er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Sony Corporation. Alle andre varemærker eller registrerede varemærker tilhører deres respektive ejere.

Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale

Relaterede nyheder