Få vores nyheder på mail

Udvalget af 4K-indhold vokser stadig

Pressemeddelelse   •   Sep 03, 2014 16:45 CEST

Nu er der endnu flere muligheder for at nyde ægte ULTRA-HD på de nye 4K BRAVIA-tv fra Sony

4K betyder fire gange så mange detaljer som i fuld HD. Lige nu vokser udvalget af ægte 4K-indhold hurtigt, så der er masser af materiale, du kan nyde på de nye 4K Ultra HD BRAVIA-tv fra Sony – og der er meget mere på vej.

4K Ultra HD er kommet for at blive, og en lang række af de store tv-udbydere og kabel- og satellit-operatører er ligesom flere streaming-tjenester allerede i gang med at afprøve den detaljespækkede standard.

Den nye HEVC-standard (H.265) gør kodning af billede og lyd i 4K Ultra HD væsentlig mere effektiv end tidligere. Og det er gode nyheder for alle, der ejer et 4K Ultra HD BRAVIA-tv fra 2014. HEVC-understøttelse er standard på alle aktuelle modeller, så alle har nu mulighed for at nyde streamet eller optaget 4K-indhold.

Du må ikke fortvivle, hvis du har et ældre 4K Ultra HD BRAVIA-tv uden indbygget HEVC-understøttelse. 4K-medieafspilleren FMP-X5 fra Sony kan nemlig afkode HEVC-signalet, så du også kan få glæde af den stadig voksende mængde 4K-indhold.

Mens tv-udbyderne lige er nu i gang med at fintune deres lanceringsplaner, er streaming-tjenesterne allerede i fuld gang. Netflix’ banebrydende lancering i Danmark tidligere på året af “House of Cards” og “Breaking Bad” i 4K skabte stor glæde for ejere af 4K Ultra HD BRAVIA-tv fra 2014.

Udvalgte Hollywood-film til dig, der køber et BRAVIA-tv
Hvis du køber et 4K BRAVIA-tv, får du, som del af en ny kampagne, adgang til en række af de helt store Hollywood-film i 4K fra Sony Pictures Entertainment, med de nye “Privilege Movies 4K” fra Sony. Ved køb af udvalgte 4K BRAVIA-modeller kan du vælge fem ægte 4K-film blandt ti titler, der allerede er indlæst på den medfølgende eksterne harddisk. Kampagnen kommer til at køre mod julen 2014.

Alt ser bedre ud på BRAVIA med 4K-opskalering
Billedet er imponerende på 4K Ultra HD BRAVIA-tv – uanset om du ser originalt 4K-indhold, Blu-ray™-film, almindelig tv eller filmklip fra internettet. 4K X-Reality PRO-chippen fra Sony, der sidder i tv’et, gør hvert eneste billede skarpere – både film i HD-kvalitet eller internetklip i lav opløsning – og opskalerer det til 4K (3840 x 2160 pixels), hvilket giver en imponerende detaljeringsgrad.

Udvalget af 4K Ultra HD-tv stiger også
Ud over de syv 4K-modeller fra Sony, der allerede er på markedet, kommer det nye BRAVIA S90 også i de danske butikker i begyndelsen af oktober (det kan forudbestilles umiddelbart efter IFA). BRAVIA S90 kan fås i 75" og 65", og den smarte buede skærm omfavner dig med imponerende 4K-billeder. Hertil får du avancerede billedteknologier, som bringer din yndlingsunderholdning til live med betagende klarhed, skarphed og farver. Det nye 4.2-kanals “Multi-angle Live Speaker”-system dirigerer lyden præcist ud i rummet, og pakker dig ind i 360° surround sound. Vejledende udsalgspriser for BRAVIA S90 er:

  • KD-75S9005BBAEP (75”) - 70.000,- kroner
  • KD-65S9005BBAEP (65”) - 33.000,- kroner

Oplev den perfekte bue: læs BRAVIA S90 pressemeddelelse.

Udforsk BRAVIA 4K Ultra-HD LCD tv fra 2014 her.


Tekniske specifikationer
Se PDF-filen for tekniske specifikationer.


Billeder
Billeder i høj opløsning kan findes på https://www.sonynordicimages.net/vision-0


For mere information, kontakt venligst:
Carsten Scheuer, Nordic Product Manager, TV, Sony
carsten.scheuer@eu.sony.com / 43 55 70 98

Eller
Lene Aagaard, PR Communications Manager, Sony Nordic
lene.aagaard@eu.sony.com / 43 55 72 92

Eller (og for produkttest):
Ekaterina Bakhbava, kommunikationsrådgiver for Sony, Discus Communications
sony@discus-communications.dk / 33 38 43 01

Sony er en førende global udvikler af produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til både forbrugere og professionelle markeder. Sony er kendt for sine audiovisuelle produkter såsom BRAVIA™ LCD High Definition (HD) TV, Cyber-shot™ digitalkameraer, Handycam® videokameraer, “α” (Alpha) digital SLR-kameraer, Xperia-tablets og Walkman® MP3-afspillere samt professionelt HD-udstyr til broadcasting.


Find mere information om Sony Europe på www.sony-europe.com, om Sony Corporation på www.sony.net og om Sony Danmark på www.sony.dk. 


“Sony”, “WALKMAN”, “Cyber-shot”, “Handycam”, “α”, “BRAVIA” og “Xperia” er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Sony Corporation. Alle andre varemærker eller registrerede varemærker tilhører deres respektive ejere.

Vedhæftede filer

PDF-dokument