Få vores nyheder på mail

Spring ud i en stilsikker verden af High-Resolution-lyd med Sony

Pressemeddelelse   •   Jan 06, 2016 02:00 CET

Sony lancerer i dag verdens mindste trådløse High-Resolution1-højttaler samt tre nye hovedtelefoner i den stilsikre h.ear-serie.

  • h.ear go – Verdens mindste2 trådløse højttaler med High-Resolution-lyd på kun 35 mm. Du får 12 timers batterilevetid, Google CastTM3, Spotify Connect og understøttelse af Multi-room via SongPal-appen fra Sony.
  • h.ear on Wireless NC 4– Stilrene, trådløse Bluetooth-hovedtelefoner med specialdesignede puder til ørerne, Digital Noise Cancelling og 20 timers batteri.
  • h.ear in Wireless – Lækre Bluetooth-hovedtelefoner, der sidder smart bag om ørerne med indbygget mikrofon. Kan nemt tilsluttes både telefon og mp3-afspiller.

Den nye h.ear-serie fra Sony passer perfekt til din Walkman®, mp3-afspiller, telefon eller tablet, og det hele snakker sammen via trådløs Bluetooth-teknologi og NFCTM One-touch.

Med h.ear får du komfort og god stil i et og samme produkt, som du altid kan have med på farten og nyde den bedste High-Resolution Audio-kvalitet.

Den nye serie benytter sig af den effektive trådløse LDACTM-teknologi, der gør det muligt at lytte til højopløst musik via Bluetooth.

Alle de nye modeller kan fås i fem iøjnefaldende farver herunder Viridian Blue, Cinnabar Red, Charcoal Black, Lime Yellow og Bordeaux Pink. Alle versioner er enkle og rene i deres udtryk, og de blender derfor perfekt ind i din personlige stil.

1 Ifølge Japan Audio Society (JAS)
2 Ifølge Sony-undersøgelse i januar 2016
3 Google Cast er et Google-varemærke
4 Noise Cancelling


Tilgængelighed
Den nye serie af h.ear-hovedtelefoner er tilgængelig i Danmark fra april og den nye h.ear go-højttaler fra Sony er tilgængelig fra maj 2016.

Vejl. udsalgspriser

  • h.ear go (SRS-HG1) - 2.250 kr.
  • h.ear on Wireless NC (MDR-100ABNL) - 2.500 kr.
  • h.ear in Wireless (MDR-EX750BTB) - 1.490 kr.

Se det vedhæftede dokument for mere information og tekniske specifikationer.

Sony udvikler og leverer produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til forbrugere og professionelle. Med en unik global position er Sony en førende pioner indenfor elektronik- og underholdningsindustrien med særlig fokus på musik, foto og spil. Sony leverede i regnskabsåret 2014 et resultat på godt 68 milliarder dollars. Læs mere om Sony på sony.net og om Sony Danmark på sony.dk.

Vedhæftede filer

Word-dokument