Få vores nyheder på mail

Spred julestemningen med gaver fra Sony

Pressemeddelelse   •   Okt 30, 2018 09:00 CET

Julen er lige rundt om hjørnet, og jagten på den perfekte julegave går for alvor i gang lige om lidt. Her kommer Sony med deres bedste bud på gaver, som vil begejstre enhver rundt om juletræet.

   

WH-1000XM3 – Nyd din yndlingsmusik i ro og mag

Forkæl en du holder af med de prisvindende WH-1000XM3-hovedtelefoner. Disse trådløse vidundere kommer med førende støjelimineringsteknologi og er perfekte til at nyde alle juleklassikere med. Sæt musikken på og hold støj og baggrundslyde ude, når julefreden sænker sig. Hovedtelefonerne fås i sort eller sølv.
Vejledende udsalgspris: 2.800 kr. 

   

WF-1000X – Fuldstændig trådløs minimalisme

Disse trådløse hovedtelefoner er en oplagt gave til dem, der sætter pris på minimalisme, komfort og trådløs frihed – pakket ind i et stilrent design. Derudover kommer hovedtelefonerne med Atmospheric Pressure Optimising-funktion, som optimerer støjelimineringen til dine omgivelser.
Vejledende udsalgspris: 2.000 kr.

   

WF-SP900 – Perfekte hovedtelefoner til sportselskeren

WF-SP900 hovedtelefonerne er et must til den, der elsker at løbe, dyrke fitness eller svømme. Hovedtelefonerne kan nemlig tåle at blive brugt i både pool og hav i ned til to meters dybde, og med 4GB indbygget hukommelse kan man afspille musik uden at have sin smartphone med sig. Nytårsforsættet kan bare komme an – med den rette musik i ørerne kan du få motivation i top selv på en grå januardag. WF-SP900 fås i gul, hvid og sort til en vejledende udsalgspris: 2.300 kr.

   

WH-H900N – Farverige hovedtelefoner til musikentusiasten

Til den fashionable musikelsker er WH-H900N-hovedtelefonerne et oplagt valg. Hovedtelefonerne har op til 28-timers batterilevetid og kommer i fem flotte farver, så du kan vælge netop den, der passer bedst til din stil. Vejledende udsalgspris: 2.600 kr.

   

EXTRA BASS – Trådløse højttalere til partystarteren

De trådløse EXTRA BASS-højttalere er den perfekte gave til den mest festglade i familien. Uanset om det drejer sig om julefrokoster eller strandfester i sydens sol, så kan de trådløse højttalere være med til at sætte gang i festen. EXTRA BASS-højttalerne kommer i tre forskellige størrelser og har en LIVE MODE-funktion, som skaber den samme atmosfære som til en live-koncert. Få at få mere power kan du forbinde flere højttalere og skabe en overvældende lydoplevelse.

Vejledende udsalgspriser:

  • SRS-XB21 – 1.000 kr.
  • SRS-XB31 – 1.350 kr.
  • SRS-XB41 – 1.900 kr.

   

Hvis du er på jagt efter en prisvenlig gave, er SRS-XB01 det perfekte valg. Højttaleren kommer i et superkompakt design, har stor lyd og er vandafvisende, hvilket gør den perfekt til alle festlige begivenheder.

Højttaleren fås i seks festlige farver og er en sjov lille gave til enhver musikelsker. Vejledende udsalgspris: 270 kr.

   

DSC-HX99 & DCS-HX95 – Superkompakte rejsekameraer

De superkompakte kameraer – DSC-HX99 og DCS-HX95 – er perfekte gaver til de rejselystne. Kameraerne er designet til at komme med på eventyr og passer let i en taske eller lomme. Kameraerne leverer høj zoom, lynhurtig kontinuerlig optagelse, video i 4K-kvalitet og de har vipbar LCD-skærm. Alt i alt sikre vindere under juletræet.

Vejledende udsalgspriser:

  • DSC-HX99 – 4.000 kr.
  • DSC-HX95 – 3.900 kr.

   

BRAVIA OLED AF9 & BRAVIA LCD ZF9 – Førsteklasses underholdning i 4K

Imponer hele familien med dette års vildeste julegave – et fantastisk BRAVIA OLED AF9-tv eller et imponerende BRAVIA LCD ZF9-tv.

AF9 kommer i 55” og 65” og viser familiens yndlingsfilm i fantastisk 4K HDR-kvalitet, med dybe sorte og rige, realistiske farver, mens storslået lyd kommer direkte fra skærmen.

Vejledende udsalgspriser:

  • BRAVIA OLED AF9 55” (KD-55AF9) – 25.000 kr.
  • BRAVIA OLED AF9 65” (KD-65AF9) – 32.000 kr.

   

ZF9-tv’et kommer i et elegant design med imponerende funktioner. ZF9-serien kan fås i 65” og 75” og har både 4K HDR-billedkvalitet og X-Motion Clarity, der sikrer knivskarpe billeder uden billedsløring.

Vejledende udsalgspriser:

  • BRAIVA LCD ZF9 65” – 25.000 kr.
  • BRAVIA LCD ZF9 75” – 40.000 kr.

   

HT-SF200 – Stor lyd i elegant og kompakt design


Til dem der bor minimalistisk, men som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, er HT-SF200-soundbaren den perfekte gave denne jul. Soundbaren forbedrer lydoplevelsen i hjemmebiografen markant med dyb baslyd og bred surroundlyd, takket være den indbyggede subwoofer.

SF200 er en stilfuld alt-i-en løsning og kan fås i farverne kulsort eller cremehvid. Vejledende udsalgspris: 1.900 kr.

   

UBP-X700 – Gamle klassikere i betagende billedkvalitet til filmfanatikeren

UBP-X700 4K Ultra HD Blu-ray-afspilleren leverer perfekt billedkvalitet i en større farveskala med forbedret kontrast og lysstyrke. Afspilleren fuldender enhver Blu-ray-kollektion og giver desuden adgang til en verden af 4K-streamingtjenester. Vejledende udsalgspris: 2.200 kr.