Få vores nyheder på mail

​Spred juleglæde med gaver fra Sony

Pressemeddelelse   •   Okt 24, 2017 09:00 CEST

Frygter du også de bløde pakker under træet? Så kig med her, hvor vi har samlet en række hårde pakker, der garanterer juleglæde i den søde juletid.


HT-MT301 og HT-MT500 Soundbars


De to nye Soundbars fra Sony giver biograflignende lydkvalitet. De kompakte, cremehvide og elegante soundbars er designet til at passe til enhver indretningsstil og samtidig leverer en naturlig lydoplevelse af høj kvalitet. Kan du ikke lide at have din soundbar stående fremme, kan den nemt placeres under sofaen. Du skal blot vælge sofatilstand og nyde de dybe lydfrekvenser. 

Vejl. udsalgspriser:

 • HT-MT301 – 2.500 kr. Fås i cremehvid og sort.
 • HT-MT500 – 5.000 kr. Fås i sort.

Billeder og pressemeddelelse: her


Hovedtelefoner fra 1000X-familien

De tre nye hovedtelefoner i 1000X-familien inkluderer WF-1000X, de helt trådløse in-ear hovedtelefoner, WI-1000X, hovedtelefoner med bøjle bag nakken samt WH-1000XM2, trådløse around-earhovedtelefoner. Alle hovedtelefonerne er udstyret med den førende støjelimineringsteknologi, der lukker al støj ude, så du kan fokusere udelukkende på musikken.

1000X-seriens nye stjerne er den helt trådløse WF-1000X, der er helt fri for ledninger samtidig med at de byder på markedets førende støjelimineringsteknologi. Det innovative og minimalistiske design sikrer, at de stilfulde WF-1000X sidder komfortabelt i øret, og giver dig frihed til at fordybe dig i musikken og lukke af for omverdenen.

WI-1000X tilføjer funktionalitet og klasse til din hverdag med sit intuitive design, smart integreret ledningsstyring og vibrationer ved indgående opkald.

WH-1000XM2, de nye around-ear hovedtelefoner, kombinerer alle fordelene fra MDR-1000X, den prisbelønnede forgænger, og topper med nye funktioner, der ikke skuffer. Udover markedets bedste støjelimineringsteknologi får du enestående Ambient Sound-tilstand, personlig NC-optimering og Quick Attention-tilstand.

Alle modeller er den perfekte kombination af funktionalitet og klasse med deres minimalistiske og stilrene design.

Vejl. Udsalgspriser:

Billeder og pressemeddelelse: her


Bærbare EXTRA BASS-højttalere – god lyd til julefrokosten

Fyld stuen med julens bedste sange og syng med på dine yndlingsmelodier med højttalere fra EXTRA BASS-serien. Om det er juleklassikere, børnesange eller nye poppede julejingler, kan højtalerne fra Sony spille god lyd i hele huset. De er trådløse og bærbare og kan derfor nemt placeres både tæt på juletræet eller i festlokalet til julefrokosten.

Med XB60 og XB90 får du kraftige højttaler med EKSTRA BASS-teknolog og multifarvede lyseffekter, der blinker i takt med musikken og sætter gang i dansegulvet.

Med XB30 og XB40 får du højtalere, der kombinerer det bedste fra XB-familien. Den kompakte størrelse gør det let at tage højtalerne med sig, samtidig med, at de har farverige lyseffekter, som sætter stemningen til din fest.

Ønsker du dig en endnu mindre højtaler til at tage med på farten, er XB10 det ideelle valg. I seks forskellige farver leverer den kompakte højtaler stor lyd, flere trådløse tilslutningsmuligheder og hele 16 timers batteritid. 

Med XB90, XB60, XB40 og XB30  kan du tilslutte op til 10 højttalere med ”Wireless Party Chain”-funktionen og give den endnu mere gas til festen.

Vejl. udsalgspriser:

Billeder og pressemeddelelse - XB90 og XB60: her
Billeder og pressemeddelelse - XB40, XB30 og XB10: herOLED A1-serien 

Julens film i perfekt gengivelse i din hjemmebiograf 

BRAVIA 4K HDR OLED A1-tv i staffeli-design leverer en førsteklasses seeroplevelse med overlegen billedkvalitet, klarhed og detaljerigdom, der er fire gange så detaljeret som almindelig HD-kvalitet. Det er vigtigere end nogensinde før at gengive billedet så nøjagtigt som filmskaberne har tænkt det, og med 8 millioner pixels formår Sony at give unikke, virkelighedsnære billeder. Med verdens første Acoustic Surface-højttalersystem udsender tv’et kraftfuld lyd direkte fra skærmen.

Vejl. udsalgspriser:

 • KD-55A1 (55”) – 22.000 kr.
 • KD-65A1 (65”) – 30.000 kr.
 • KD-77A1 (77”) – 180.000 kr.

Billeder og pressemeddelelse: her

BRAVIA XE94 og XE93-serien

BRAVIA 4K HDR XE93-serien i et smukt og ultraslankt design giver en fantastisk seeroplevelse. Den forbedrede LED-baggrundsbelysning Slim Backlight Drive+ sikrer at lyset rettes derhen, hvor der er behov for det, og leverer ekstra lysstyrke og op til ti gange så høj kontrast som normale LED-tv uden lokal dimming. Derudover byder Triluminos-skærmen på en utrolig klar farvepalet, der skaber en naturtro gengivelse af hver eneste nuance og farvetone og leverer en imponerende billedkvalitet. Den nye kabelløsning på bag- og forsiden holder alle kabler helt skjulte og sikrer, at tv’et har et elegant udseende fra alle vinkler.

Vejl. udsalgspriser:

 • KD-55XE9305 (55”) – 22.000 kr. 
 • KD-65XE9305 (65”) – 30.000 kr. 
 • KD-75XE9405 (75”) – 53.000 kr.

Billeder og pressemeddelelse: her

BLU-RAY-AFSPILLER

UBP-X800 – den ultimative hjemmebiografoplevelse 

Vil du nyde julens utallige film i høj billedkvalitet, så er 4K Ultra HD Blu-ray-afspilleren UBP-X800 fra Sony et rigtig godt valg. Blu-ray-afspilleren UBP-X800 byder på det sidste nye inden for Ultra HD-teknologi, og den er udviklet i samarbejde med Sony Pictures Entertainment for at sikre, at afspilningskvaliteten bliver præcis som filmskaberne havde tiltænkt det.

Vejl. udsalgspriser:

Billeder og pressemeddelelse: her

A6500 – et kamera der kan fange alle de glade juleminder

Sonys prisvindende kamera A6500 er enhver fotoentusiasts drøm med en imponerende ydeevne, autofokus på 0,05 sekunder og videooptagelser i 4K. Det har en urokkelig stabilitet, intuitiv betjening og med sine 24,2 millioner pixels byder kameraet på en fremragende billedkvalitet – alt samlet i et kompakt design, der ligger perfekt i hånden. Med A6500 misser du ikke et øjeblik, og familiens juleminder kan foreviges for altid.

Vejl. udsalgspriser:

 • A6500 (ILCE-6500 - kun kamerahus) - 13.500 kr.
 • A6500 + 16-70 mm objektiv (ILCE-6500Z) – 22.000 kr.
 • A6500 + 18-105 mm objektiv (ILCE-6500G) – 18.000 kr.

Billeder og pressemeddelelse: her


RX0 – fang perfekte billeder i al slags vejr

RX0 er et kompaktkamera i en helt ny kategori, som bygger videre på den førende billedkvalitet i RX-serien fra Sony med avancerede foto- og videofunktioner – alt sammen komprimeret i et robust og ultrakompakt design. Det robuste, vandtætte og stødsikre design sikrer, at du kan bruge kameraet i al slags vejr. Med dets lille kompakte størrelse kan du have RX0 med dig overalt og fange alle store og små øjeblikke uden at gå på kompromis med billedkvaliteten.

Vejl. udsalgspriser:

Billeder og pressemeddelelse: her


RX100-serien – til dig der ønsker lidt flere muligheder

Med RX100-serien får du et kamera, der passer til hele familiens behov. Det er til dig, der sætter pris på rigtig god billedkvalitet, nem betjening og muligheden for at dele dine minder direkte på forskellige medier. RX100-serien er intuitiv at bruge og har masser af kræfter indkapslet i et yderst kompakt design. Med det store udvalg af manuelle funktioner og tilpassede indstillinger er du helt sikker på ikke at gå glip af et eneste øjeblik.


Vejl. udsalgspriser:

Billeder og pressemeddelelse: her.


FDR-X3000R Action Cam – når det hele bare skal med


Med Balanced Optical™ –billedstabilisering (B.O.SS) i 4K kan du fange lysene på juletræet i bevægelse – helt uden rystelser – med høj billedkvalitet i både video og stilbilleder.Ønsker du at optage hele turen rundt om juletræet, kan du meget vel bruge FDR-X3000R 4K Action Cam fra Sony. Det leverer en suveræn videooplevelse, så du stolt kan dele, gemme og vise dine film til fremtidige generationer. Det kompakte Action Cam indeholder et væld af teknologier, som aldrig er set før i et point-of-view-kamera.

Vejl. udsalgspriser:

Billeder og pressemeddelelse: her.