Gå til indhold
Sonys nye XH90 4K HDR Full Array LED tv’er lander snart i butikkerne

Pressemeddelelse -

Sonys nye XH90 4K HDR Full Array LED tv’er lander snart i butikkerne

Nyd fordybende underholdning, og vær klar til den næste generation af spilkonsoller

Sony har annonceret, at de nye XH90 4K HDR Full Array tv’er lander i butikkerne fra slutningen af maj. De nye tv’er kombinerer det bedste fra Sonys signaturbilledkvalitet med en fantastisk lyd og høj brugervenlighed. Derudover er tv’erne et perfekt match til de kommende spillekonsoller.

XH90-serien kommer med Sonys Full-Array Local Dimming og Boosting-teknologi, der dynamisk ændrer lysniveauerne i de forskellige områder af skærmen, afhængigt af indholdet, hvilket skaber dramatiske skift i kontrast og lysstyrke. Ved nøjagtigt at afbalancere mængden af lys på tværs af skærmen, bliver mørke scener mørkere, og lyse scener bliver lysere - præcis som instruktøren har tiltænkt det.

For en virkelig fordybende oplevelse kommer tv’erne med Acoustic Multi-Audio™ (tilgængelig fra 65” og derover), der inkluderer to diskanthøjttalere på bagsiden af tv’et, som gør at lyden følger objekterne på skærmen.

Tv’et kommer desuden med X-Balanced Speaker, som er en højttalerenhed, der giver klar lyd fra et slankt og elegant design.

Til de kommende generationer af spilkonsoller understøtter XH90-serien høj billedhastighed med 120fps i 4K samt hurtig responstid via HDMI, der sikrer den maksimale ydeevne til selv den mest avancerede gamingoplevelse.

XH90 tv’erne kommer desuden med Netflix Calibrated Mode, der muliggør originalt Netflix-indhold i høj kvalitet, der er tro mod filmskaberens vision.

HX90-serien kommer med Android TV™ med Google Assistant[1], Google Play Store og indbygget Chromecast, som giver brugeren en smartere og lettere tilgang til indhold, tjenester og enheder gennem dets omfangsrige platform.

Sonys brugerflade og stemmekontrol er ligeledes forbedret. Med enheder, der er understøttet af Google Assistant[2]og Amazon Alexa[3], kan du både caste og styre videoer fra YouTube med Google Home, eller du kan skifte kanal og ændre lydstyrke ved hjælp af Amazon Alexa-understøttede enheder.

Apple® AirPlay® 2-brugere kan streame film, musik, spil og billeder direkte til tv’et fra iPhone®, iPad® eller Mac®. Apple HomeKit™-teknologien lader sikkert og let brugere kontrollere deres tv fra deres iPhone®, iPad® eller Mac®[4].

Pris og tilgængelighed

XH90 4K HDR Full Array tv’erne vil blive tilgængelige i butikkerne fra slutningen af maj til følgende vejledende priser:

 • -XH90 85” (KD85XH90): 27.000 kr.
 • -XH90 75” (KD75XH90): 19.000 kr.
 • -XH90 65” (KD65XH90): 14.000 kr.
 • -XH90 55” (KD55XH90): 11.000 kr.

For mere information, besøg sony.dk

Specifikationer

Modeller: 85”, 75”, 65” og 55”

 • 4K HDR Processor X1™, som gengiver mere dybde, flere teksturer og naturlige farver takket være objektbaseret HDR remaster-teknologi.
 • Full Array-baggrundsbelysning med Local Dimming med X-tended Dynamic Range™.
 • Acoustic Multi-Audio med X-Balanced-højttaler (65”-modeller og derover. X-Balanced-højttaleren kommer i alle modellerne).
 • TRILUMINOS™-skærm, som gengiver fine farvenuancer, lys og overgange.
 • Understøttelse af Dolby Vision™ og Dolby Atmos™.
 • Elegant og slankt design.
 • Understøtter smart-højttalere, såsom Google Home- og Amazon Alexa-aktiverede enheder.
 • Let tilslutning til et bredt udvalg af enheder med Apple® AirPlay® 2 og HomeKit™.
 • Hurtig adgang til indhold og tjenester med Android™ TV.
 • Understøtter 4K 120fps (via en kommende softwareopdatering) – til den næste generation af konsoller.
 • Netflix Calibrated Mode, der tilbyder Netflix-indhold i høj kvalitet.
 • Custom Mode, samt andre Sony-kalibrerede billedindstilling, der giver en seeroplevelse, som filminstruktøren har tiltænkt det.

[1]Funktionstilgængelighed afhænger af land og tilgængelighed af understøttede produkter.

[2] Google Home-enheder (sælges separat) understøttes af Sony tv’er som er drevet af Android TV. Kræver understøttede enheder, der er tilsluttet det samme trådløse hjemmenetværk. Download Google Home-appen fra iPhone App Store eller Google Play. Underlagt betingelser fra tredjepartsapp. Brugeren skal sammenkoble de understøttede enheder for at administrere dem. Når download er afsluttet, er Google Home-funktionen muligvis forbundet til Sony-enheden, og derved er der adgang til stemmestyringsfunktionen.

[3] Enheder med Amazon Alexa (sælges separat) understøttes af Sony tv’er, som er drevet af Android TV. Amazon-konto er påkrævet. Abonnementer kan være påkrævet for at få adgang til bestemt indhold. Understøttede enheder kræver internetforbindelse. Amazon, Echo, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dets tilknyttede selskaber.

[4] Apple® AirPlay® 2 og HomeKit ™ -funktioner er tilgængelige på FY19-modellerne ZF9, AF9, ZG9, AG9, XG95 og XG85 (85”, 75”, 65 ”og 55”) og FY20-modellerne ZH8, A9, A8, XH95, XH90, XH85, XH81 og XH80. AirPlay 2 og HomeKit-funktioner kræver en iOS-enhed, der kører iOS 12.3 eller nyere, eller en Mac, der kører macOS 10.14.5. Apple, AirPlay, HomeKit, iPhone, iPad, Mac og macOS er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. Firmwareopdatering er påkrævet via netværk.

Emner

Tags


Om Sony Corporation

Sony Corporation er en kreativ underholdningsvirksomhed, der er bygget på et solidt teknologisk fundament. Med spil-og netværkstjenester, musik, billeder, elektronik, halvledere og finansielle tjenester, er Sonys formål at fylde verden med oplevelser gennem kreativitet og teknologi. For mere information, besøg http://www.sony.net/

Pressekontakt

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Relateret materiale