Få vores nyheder på mail

Sony’s nye Home Cinema-projektorer leverer ægte og fordybende 4K HDR-oplevelser

Pressemeddelelse   •   Aug 31, 2017 13:15 CEST

De nye high-performance-modeller – som er lanceret på IFA 2017 – er udstyret med native 4K SXRD-paneler, der giver en imponerende billedkvalitet.

IFA Sony-standen – Hal 20, Messe Berlin – 31. august 2017: Sony har styrket sit line-up af Home Cinema-projektorer med tre nye high-performance-modeller, som bringer fordybende 4K HDR-oplevelser ind i hjemmet. Projektorerne, der netop er blevet præsenteret på IFA 2017, er designet til at give filmfans mulighed for at opleve storslåede og livagtige oplevelser i hjemmet. Alle modellerne leverer høj kontrast og billeder fyldt med detaljer takket være Sony’s avancerede native SXRD-panel. Det er kombineret med Reality Creation med en teknologi med en unik Sony-algoritme, der giver imponerende opløsning med konstant skarpe billeder. De tre nye modeller, der er blevet præsenteret på IFA er:

  • VPL-VW760ES med premium laser light-kilde i et kompakt design*¹, som gengiver fantastiske 4K HDR-billeder.
  • Den alsidige VPL-VW360ES med en justerbar billedkvalitet, som er beregnet til at gengive forskellige typer af indhold.
  • VPL-VW260ES som leverer fordybende og autentiske 4K HDR-billeder til en overkommelig pris.

*¹Den måler 496 mm i dybden, som er 40 % mindre end den nuværende laser light source-model - VPL-VW5000ES.

De nye projektorer understøtter flere HDR-formater. Ud over standarden HDR10 til UHD, understøtter de nye projektorer HLG til broadcast og online indhold.

“Alle disse modeller er designet med Sony's engagement i at levere ”true to reality”-billeder til vores kunder,” udtaler Thomas Issa, der er Product Manager hos Sony Professional Solutions Europe.

“De er alle tre feature-pakkede 4K HDR-projektorer - lige fra den omkostningseffektive VPL-VW260ES til premium-modellen VPL-VW760ES - og har en imponerende ægte billedkvalitet. Og ligegyldigt om man ser den seneste actionfilm eller en sportsbegivenhed vil man føle sig ”nedsænket i oplevelsen.”

VPL-VW760ES producer de imponerende billeder med en laser light-kilde på 2.000 lumen, som giver fantastisk og langtidsholdbar brightness. Teknologien sikrer high-dynamic kontrast med ny light level-kontrol, som justerer brightness i scenerne i real-time, så lysstærke scener opleves mere livagtige og de mørke scener får mere dybde. TRILUMINOS leverer en bredere colour-range end standard projektor-systemer med flere toner og tekstur samt Motionflow-teknologi, der reagerer på hurtige scener ved at stabilisere billeder, undgå blur eller pixelering. På grund af projektorens kompakte størrelse (496 mm i dybden), er den 40 % mindre end den nuværende laser light source-model*¹, der betyder, at projektoren nemt kan installeres på en hylde, eller den kan monteres hængende fra loftet. Fordi projektoren er forsynet med laserlys, er den enkel at vedligeholde. Lampen har en levetid på op til 20.000 timer*².

*²Afhængig af driftsbetingelserne.

Den alsidige VPL-VW360ES lader brugerne opleve styrken af 4K HDR med 1.500 lumen brightness. Modellen erstatter VPL-VW320ES, men har herudover flere features til at reproducere endnu mere realistiske billeder – blandt andet Advanced Iris til en dynamisk kontrast på 200.000:1 og hukommelse for billedets position til at justere billedformatet, uanset hvad der bliver vist.

VPL-VW260ES leverer en 4K HDR-oplevelse med eksklusiv performance. Projektoren med 1.500 lumen har mange af de samme features som de to andre projektor-nyheder inklusive et native 4K SXRD-panel, Reality Creation og TRILUMINOS, så brugerne får præcise og klare billeder til en overkommelig pris. Både VPL-VW360ES og VPL-VW260ES leveres i sort eller i hvid, der vil kunne passe ind på de fleste installationssteder. Den kompakte størrelse, en 2,06 zoom og et bredt udvalg af mulige optikker gør dem nemme at fastmontere.

VPL-VW360ES og VPL-VW260ES er netop kommet på det europæiske marked. VPL-VW760ES kommer på markedet fra november 2017. Projektorerne kan ses på IFA, Hal 20, Messe Berlin.

Læs mere på pro.sony.eu/products/projectors-homecinema

 

Du kan få flere oplysninger ved at kontakte:
Niels Bach Tlf: +45 4355 7029, gsm: +45 2779 0199, e-mail: niels.bach@eu.sony.com,
Jacob BarfoedTlf: +45 4355 7000, gsm: +45 2779 8178, e-mail: jacob.barfoed@eu.sony.comweb: www.pro.sony.eu