Få vores nyheder på mail

Sonys 48” A9 4K HDR OLED-tv fra MASTER-serien kan forudbestilles nu

Pressemeddelelse   •   Jul 24, 2020 09:00 CEST

Det nye 48” A9 4K HDR OLED-tv giver en førsteklasses seeroplevelse takket være OLED-panelet med 8 millioner selvoplysende pixels kombineret med revolutionerende billed- og lydteknologier

Sony har netop annonceret, at det nu er muligt at forudbestille deres nyeste A9 4K HDR OLED-tv fra MASTER-serien i Danmark. Det nye A9-tv kombinerer Sonys high-end teknologier til billedbehandling og -lyd for en robust audiovisuel oplevelse i et kompakt 48” design, der passer selv ind i den mindste stue.

Billedprocessoren X1™ Ultimate analyserer præcist billeddata for at give intense OLED-kontraster med dyb sort, høj lysintensitet og realistiske billede. Tv’et kommer også med Pixel Contrast Booster, der forbedrer farver og kontraster i lyse områder, så du kan nyde de naturtro nuancer, dybden, de fine strukturer samt dybe, sorte kontraster, som kun kan opnås med OLED-teknologi. A9-serien kommer også med X-Motion Clarity™ til OLED-tv. Teknologien forbedrer bevægelser på skærmen i realtid, som gør hurtige scener lysere, klarere og mere flydende end nogensinde før.

Det nye 48” A9 4K HDR OLED-tv giver en fordybende audiovisuel oplevelse ved hjælp af Acoustic Surface Audio, der forvandler skærmen til en højttaler. En aktuator bag på skærmen vibrerer svagt for at skabe lyd, der følger objekterne præcist på skærmen.

Tv’et kommer i et elegant design, hvor der er placeret en diskret ramme ved kanten af skærmen. Den minimalistiske ramme kan knap nok ses, hvilket giver en forbedret seeroplevelse. Den kraftfulde subwoofer er integreret bag på tv’et og skaber en mere dynamisk og dyb bas, der er perfekt til actionfilm og musik.

A9-tv’et giver seeroplevelser, som instruktøren har tiltænkt det, med Netflix Calibrated Mode, der tilbyder Netflix-indhold i høj kvalitet. Derudover kommer tv’et med IMAX Enhanced™, som bringer den fordybende underholdningsoplevelse helt ind i hjemmet med indhold optimeret til IMAX Enhanced, der sikrer farver, kontraster, klarhed og lyd i høj kvalitet.

Ambient Optimization, der er en ny teknologi, optimerer billed- og lydkvaliteten i alle omgivelser. Teknologien justerer billedets lysstyrke automatisk, så det tilpasses til lyset i rummet ved at øge lysstyrken i rum med høj belysning og reducere lysstyrken i mørke rum. For at give den bedste lydoplevelse, registrerer teknologien også genstande i rummet, såsom gardiner og møbler, der kan absorbere eller reflektere lyd, og finjusterer akustikken derefter.

Det nye 48” A9 4K HDR OLED-tv kommer med Android TV™ med Google Assistant[1], Google Play Store og indbygget Chromecast, der giver nem adgang til indhold, tjenester og enheder. Sonys egen brugerflade og stemmekontrol er også forbedret til daglig brug.

Med Google Assistant[2] og Amazon Alexa[3]-understøttelse kan du styre dit tv med stemmen og bede det om at gøre ting såsom; afspille videoer fra YouTube med Google Home eller skifte kanal og ændre lydstyrke med Amazon Alexa-aktiverede enheder.

Apple® AirPlay® 2-brugere kan streame film, musik, spil og billeder til deres tv direkte fra deres iPhone®, iPad® eller Mac®.

Apple HomeKit™-teknologien giver brugerne let og sikker kontrol over deres tv fra iPhone®, iPad® eller Mac®[4].

Pris og tilgængelighed

A9 4K HDR OLED-tv I 48” kan forudbestilles nu og forventes at komme til butikkerne i slutningen af august til en vejledende udsalgspris på 14.000 kr.

   

Specifikationer

Skærmstørrelse: 48”

 • Nyt 48” TV imødekommer forbrugernes efterspørgsel efter mindre OLED-TV’er i fantastisk kvalitet.
 • Lille aluminiumsstativ giver brugerne mere fleksibilitet på mindre plads.
 • Giver den bedste billedkvalitet i en mindre størrelse.
 • Kommer med Sonys eksklusive OLED-TV-funktioner, herunder Billedprocessoren X1™ Ultimate, Pixel Contrast Booster og Acoustic Surface Audio™.
 • X-Motion Clarity til OLED-TV: Denne revolutionerende og meget anerkendte teknologi fra Sony er nu tilgængelig til OLED-TV. Teknologien forbedrer bevægelser på skærmen i realtid, som gør en sportsoplevelse lysere, klarere og mere flydende end nogensinde før.
 • Ny Ambient Optimization optimerer billed- og lydkvalitet i alle omgivelser. Det tilpasser automatisk billedets lysstyrke til lyset i rummet, øger lysstyrken i lyse værelser og reducerer lysstyrken i mørke værelser for at give brugeren den perfekte seeroplevelse.
 • TRILUMINOS™-skærm, som gengiver mere fine farvenuancer og lys.
 • Kompatibel med Dolby Vision™ og Dolby Atmos™
 • Virker med Smart-højttalere, herunder Google Home- og Amaxon Alexa-enheder.
 • Let tilslutning til de fleste enheder med Apple® AirPlay® 2 og HomeKit™.
 • Hurtig adgang til indhold og tjenester med Android™ TV.
 • Netflix Calibrated Mode, der tilbyder Netflix-indhold i høj kvalitet.
 • IMAX Enhanced™, der bringer den fordybende underholdningsoplevelse helt ind i hjemmet.
 • Custom Mode, samt andre Sony-kalibrerede billedindstilling, der giver en seeroplevelse, som filminstruktøren har tiltænkt det.

[1] Funktionstilgængelighed afhænger af land og tilgængelighed af understøttede produkter.

[2] Google Home-enheder (sælges separat) understøttes af Sony tv’er som er drevet af Android TV. Kræver understøttede enheder, der er tilsluttet det samme trådløse hjemmenetværk. Download Google Home-appen fra iPhone App Store eller Google Play. Underlagt betingelser fra tredjepartsapp. Brugeren skal sammenkoble de understøttede enheder for at administrere dem. Når download er afsluttet, er Google Home-funktionen muligvis forbundet til Sony-enheden, og derved er der adgang til stemmestyringsfunktionen.

[3] Enheder med Amazon Alexa (sælges separat) understøttes af Sony tv’er, som er drevet af Android TV. Amazon-konto er påkrævet. Abonnementer kan være påkrævet for at få adgang til bestemt indhold. Understøttede enheder kræver internetforbindelse. Amazon, Echo, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dets tilknyttede selskaber.

[4] Apple® AirPlay® 2 og HomeKit ™ -funktioner er tilgængelige på FY19-modellerne ZF9, AF9, ZG9, AG9, XG95 og XG85 (85 ”, 75”, 65 ”og 55”) og FY20-modellerne ZH8, A9, A8, XH95, XH90, XH85, XH81 og XH80. AirPlay 2 og HomeKit-funktioner kræver en iOS-enhed, der kører iOS 12.3 eller nyere, eller en Mac, der kører macOS 10.14.5. Apple, AirPlay, HomeKit, iPhone, iPad, Mac og macOS er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. Firmwareopdatering er påkrævet via netværk.

Om Sony Corporation

Sony Corporation er en kreativ underholdningsvirksomhed, der er bygget på et solidt teknologisk fundament. Med spil-og netværkstjenester, musik, billeder, elektronik, halvledere og finansielle tjenester, er Sonys formål at fylde verden med oplevelser gennem kreativitet og teknologi. For mere information, besøg http://www.sony.net/