Gå til indhold
Sony udvider serien af musikafspillere til den aktive med ny Wearable Sports Walkman®

Pressemeddelelse -

Sony udvider serien af musikafspillere til den aktive med ny Wearable Sports Walkman®

  • WS413 / WS414: Alt-i-en-afspiller, der sikrer dig lækker lyd når som helst og hvor som helst. Det elegante design passer til enhver, der har mod på oplevelser
  • Det nye design tåler både støv og saltvand, og du kan derfor nu bruge den til endnu flere aktiviteter
  • Med den nye “Ambient Sound”-funktion får du en endnu bedre lytteoplevelse

Med den nye WS413 / WS4141 Walkman® fra Sony kan du tage din musik med dig overalt. Denne robuste Walkman® tåler nemlig både saltvand og støv2, hvilket betyder, at du nu kan nyde din yndlingsmusik til endnu flere sportsgrene. Du kan for eksempel tage den med dig på svømmeturen om morgenen, løbeturen om eftermiddagen eller vandretuen på ferien i de sneklædte bjerge.

Udover de almindelige ørepropper til normalt brug følger der også vandtætte ørepropper3 med til den nye Walkman®. De er dækket med en tynd film, der sikrer, at vandet ikke trænger ind – helt uden at gå på kompromis med komforten. Du behøver dog ikke være sportsfanatiker for at få glæde af den nye Walkman®. Den specielle konstruktion betyder nemlig, at du også kan tage den med på stranden eller på andre eksotiske oplevelser.

1 NW-WS414 fås med 4GB, mens NW-WS413 fås med 8GB
2 De nye modeller tåler både saltvand og støv efter IPX65/68-standarten
3 Både de almindelige og de vandtætte ørepropper kan fås i størrelserne S/M/L/LL 


Tilgængelighed og priser
De nye WS413 og WS414 Walkman® fra Sony er tilgængelig fra marts 2016 og kan fås til en vejl. udsalgspris på henholdsvis 900 kr. og 1.000 kr.


Se det vedhæftede dokument for mere information og tekniske specifikationer.

Emner

Tags


Sony udvikler og leverer produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til forbrugere og professionelle. Med en unik global position er Sony en førende pioner indenfor elektronik- og underholdningsindustrien med særlig fokus på musik, foto og spil. Sony leverede i regnskabsåret 2014 et resultat på godt 68 milliarder dollars. Læs mere om Sony på sony.net og om Sony Danmark på sony.dk.

Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale