Få vores nyheder på mail

​Sony udvider 1000X-familien med nye in-ear hovedtelefoner

Pressemeddelelse   •   Aug 31, 2017 13:15 CEST

Sony udvider 1000X-familien med tre nye trådløse hovedtelefoner med støjeliminering, som lukker al støj ude og lader dig fokusere udelukkende på musikken.

  • De tre nye tilføjelser til 1000X-familien er WF-1000X, de helt trådløse in-ear hovedtelefoner, WI-1000X, hovedtelefoner med bøjle bag nakken samt WH-1000XM2, efterfølgeren til den prisbelønnede MDR-1000X-model. Alle hovedtelefoner er udstyret med den førende støjelimineringsteknologi1 og kommer i butikkerne til efteråret 2017.
  • For første gang nogensinde er `Adaptive Sound Control´2-indstillingen med aktivitetsgenkendelse tilgængelig i den medfølgende Sony | Headphones Connect-app. `Adaptive Sound Control´ registrerer, om du sidder stille, går på gaden eller kører med bus og sørger for at skifte automatisk til den støjeliminerings-tilstand, der er mest optimal for din aktivitet.
  • Atmospheric Pressure Optimising-funktionen3 analyserer – som den første i verden – analyserer det atmosfæriske tryk i dine omgivelser og optimerer dine hovedtelefoners støjeliminerings-ydeevne derefter.


Fuldstændig trådløs minimalisme med WF-1000X1000X-seriens nye stjerne er den helt trådløse WF-1000X, der er helt fri for ledninger, samtidig med at de byder på markedets førende støjelimineringsteknologi4. Det innovative og minimalistiske design sikrer, at de stilfulde WF-1000X sidder komfortabelt i øret og giver dig frihed til at fordybe dig i musikken og lukke af for omverdenen.

Med det medfølgende opladeretui i elegant design, kan du få helt op til ni timers batteritid5 for en længere lytteoplevelse.


WI-1000X til den sofistikerede pendlerDe stilfulde, trådløse og støjeliminerende hovedtelefoner med bøjle bag nakken er de perfekte følgesvende til dig, der ønsker ekstra finesse og stræber efter at bevare en sofistikeret stil, når du er på farten eller er på forretningsrejser. Den indbyggede atmosfæriske trykoptimeringsfunktion sikrer desuden, at hovedtelefonerne er helt perfekte til flyveturen.

WI-1000X tilføjer funktionalitet og klasse til din hverdag med sit intuitive design, smart integreret ledningstyring og vibrationer ved indgående opkald. Hovedtelefonerne har markedets førende støjeliminering og leverer op til 10 timers batteritid med trådløs forbindelse og helt op til 14 timers lyttetid via det medfølgende kabel.


Opgrader oplevelsen med WH-1000XM2WH-1000XM2, de nye around-ear hovedtelefoner, kombinerer alle fordelene fra MDR-1000X, den prisbelønnede forgænger – og topper med nye funktioner, der ikke skuffer. Udover markedets bedste støjelimineringsteknologi, får du enestående Ambient Sound-tilstand, personlig NC-optimering og Quick Attention-tilstand.

WH-1000XM2 leverer op til 40 timers batterilevetid med den medfølgende kabel eller hele 30 timers trådløs lyttetid. Derudover er hovedtelefonerne udstyret med `Quick Charging’-funktion, som giver 70 minutters ekstra batteritid med kun 10 minutters opladning. De kan bruges hvor som helst – uanset om du flyver6 eller pendler på vej til arbejde.


Skræddersyet støjelimineringMed både WH-1000XM2 og WI-1000X hovedtelefonerne får du verdens første Atmospheric Pressure Optimising-funktion3, der benytter sensorer til at registrere lufttrykket omkring dig og optimerer dine hovedtelefoners støjeliminerings-ydeevne for at give den bedste komfort, eksempelvis under en flyvetur.


Kontroller funktionerne med din mobiltelefon

Til hele 1000X-familen medfølger Sony | Headphones Connect app’en, som er spækket med smarte funktioner. Du kan bruge app’en med en hvilken som helst af de tre nye hovedtelefoner, og nemt få kontrol over funktionerne via din mobiltelefon.

Priser og tilgængelighed

De nye hovedtelefoner i 1000X-familen bliver tilgængelige fra september 2017 til følgende vejledende priser:

1 Pr. 31. august 2017. Ifølge undersøgelser foretaget af Sony Corporation, målt ved hjælp af JEITA-kompatible retningslinjer. Blandt hovedtelefoner på markedet med støjeliminering og i følgende design: bøjlen over hovedet, med bøjlen bag nakken og helt trådløse hovedtelefoner.

2 Pr. 31. august 2017. Ifølge undersøgelser foretaget af Sony Corporation1 Pr. 31. august 2017. Ifølge undersøgelser foretaget af Sony Corporation, målt ved hjælp af JEITA-kompatible retningslinjer. Blandt hovedtelefoner på markedet med støjeliminering og i følgende design: bøjlen over hovedet, med bøjlen bag nakken og helt trådløse hovedtelefoner.

3 Er kun tilgængelig med WH-1000XM2 og WI-1000X. Aktiveres i app’en eller ved at holde NC-knappen nede på hovedtelefonerne.

4 Pr. 31. august 2017. Ifølge undersøgelser foretaget af Sony Corporation, målt ved hjælp af JEITA-kompatible retningslinjer. Blandt hovedtelefoner på markedet med støjeliminering og i følgende design: bøjlen over hovedet, med ledningen/bøjlen bag nakken og helt trådløse hovedtelefoner.

53 timers batteritid pr. opladning. Opladeretuiet kan oplade WF-1000X to gange. F.eks. 3 timer + 2 x 3 timer med etuiet.

6Når du bruger den trådløse funktion i et fly, skal du sørge for at bruge Bluetooth®-forbindelse