Gå til indhold
Sony tilbyder gratis PlayStation™Store koder til købere af BRAVIA XR-tv

Pressemeddelelse -

Sony tilbyder gratis PlayStation™Store koder til købere af BRAVIA XR-tv

Købereii af de nye BRAVIA XR-tv’er i syv europæiske lande får tilbudt gratis koder til PlayStation™Store, der har en værdi af 500 DKK.

Sony har netop lanceret et tilbud i samarbejde med Sony Interactive Entertainment (SIE) i syv forskellige europæiske lande (England, Frankrig, Tyskland, Danmark, Norge, Sverige og Finland). Tilbuddet giver købere af BRAVIA XR-tv, der er verdens første tv med kognitiv intelligens, mulighed for at få digitale koder til PlayStation™Store til en værdi af 500 DKK. Tilbuddet gælder alle køb gennem deltagende butikker fra den 1. juni til 31. juli 2021[i].

Alle BRAVIA XR-tv’er tilbyder fantastiske billeder fyldt med både livlige, realistiske billeder og iøjnefaldende kontrast, der bliver komplimenteret med den unikke Sound-from-Picture Reality™, som sætter dig i centrum af billedet – lige meget om du spiller et spil eller ser en film. Tv’erne er ideelle til gaming, fordi de tilbyder virkelighedstro farver og detaljer, hurtig responstid og fordybende lyd samt understøttelse af flere HDMI 2.1-funktioner. Z9J-modellerne har desuden inputforsinkelse på helt ned til 6.0ms[ii], hvilket giver dig mulighed for at opnå ekstraordinær stabilitet i skyde-, sports- og actionfyldte spil.

Ved at benytte Cognitive Processor XR, der er hjernen i de nye BRAVIA XR, kan tv’erne gå skridtet videre fra konventionel AI og bruge en helt ny metode, der imiterer, hvordan mennesker ser og hører. Når vi får øje på en genstand, fokuserer vi ubevidst på bestemte punkter. Med Cognitive Processer XR™, der er drevet af kognitiv intelligens, deles skærmen i talrige zoner og registrerer, hvor fokuspunkterne i billederne er. Hvor konventionel AI udelukkende registrerer og analyserer billedelementer som farver, kontraster og detaljer, kan den nye Cognitive Processer XR krydsanalysere og optimere hundredetusindevis af elementer samtidig – præcis ligesom hjernen gør det. Herved justeres elementerne i sammenhæng med hinanden for det bedste resultat, hvor alt i billedet er synkroniseret og naturtro – noget, som ikke kan opnås med konventionel AI.

Cognitive Processor XR analyserer ligeledes, hvor lydpositionen er i signalet. Det betyder, at lyden og billedet harmonerer perfekt. Samtidig opskalerer Cognitive Processor XR al lyd til 3D-surroundsound, som giver en realistisk oplevelse med et fordybende lydbillede. Processoren analyserer, lærer og forstår en hidtil uset mængde data og optimerer intelligent hver pixel, billede og scene, hvilket giver det mest naturtro billede nogensinde fra et Sony-tv.

For mere information om BRAVIA XR-tv’erne, besøg:

https://www.sony.dk/electronic...

For mere information om BRAVIA XR og tilbuddet med digitale koder til PlayStation Store, besøg:

https://www.sony.dk/braviapromo

“PlayStation Family-mærket”, "PlayStation" og "PlayStation Shapes Logo" er er varemærker eller registrerede varemærker af Sony Interactive Entertainment Inc. er et registreret varemærke af Sony Group Corporation.

--

[i] Vilkår og betingelser, berettigede tv-modeller, deltagende forhandlere og indløsningsinstruktioner er tilgængelige her: https://www.sony.dk/braviapromo

[ii] Inputforsinkelse målt på Z9J via 4K 120fps spil HDMI-input baseret på interne testforhold og kan variere efter model, miljø i realtid eller specifikke forhold. Inputforsinkelse målt på A90J/A80J/X95J/X90J er 8.5ms, og 7.2ms på X85J under de samme testforhold.

Emner


Sony Corporation er ansvarlig for Sony Group’s elektronikprodukter og -løsninger. Med en vision om fortsat at skabe Kando (følelser) og Anshin (pålidelighed, tiltro og ro i sindet) hos mennesker verden over ved hjælp af teknologi, skaber Sony produkter og tjenester inden for områderne hjemmeunderholdning og lyd, billedbehandling og mobil kommunikation. For mere information, besøg: http://www.sony.net/

Pressekontakt

Caroline Rebecca Schefte

PR Coordinator - Sony Nordics +45 28113609

Bo Pedersen

Pressekontakt Account Manager for Sony - Discus Communications +45 50 40 19 18

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88