Få vores nyheder på mail

Sony tager støjreduktion til næste niveau med WH-1000XM3

Pressemeddelelse   •   Aug 30, 2018 13:15 CEST

WH-1000XM3
  • Takket være den nye HD Noise Canceling Processor QN1 er Sonys markedsledende støjeliminering1 blevet endnu bedre
  • Oplev overlegen lyd og Adaptive Sound Control
  • Høj komfort med forbedret design, der både er elegant og ergonomisk
  • Forbedret Quick Charge-funktion

WH-1000XM3-hovedtelefonerne er den nyeste tilføjelse til den anerkendte 1000X-familie. De nye hovedtelefoner inkluderer alle de samme populære funktioner som forgængeren – 1000XM2 - men kommer med flere forbedringer, inklusiv opgraderet støjelimineringsteknologi, der styrker lytte- og brugeroplevelsen yderligere.


Luk endnu flere lyde ude

1000XM3-hovedtelefonerne kommer med den nyudviklede HD Noise Canceling Processor - QN1 - som har cirka fire gange større ydeevne end den tidligere processor. Det betyder, at det nu ikke længere kun er muligt at eliminere transportstøj, men også hverdagslyde såsom gadelarm og stemmer. 1000XM3 kommer ligeledes med Dual Noise sensor-teknologi, som fanger omgivende støj ved hjælp af to mikrofoner og derefter overfører lyddataene til processoren for at fjerne støjen.

Hovedtelefonerne er desuden perfekte til flyveturen. Takket være den indbyggede Atmospheric Optimising-funktion, tilpasser støjelimineringen sig specifikt til den højde, du befinder dig i, ved hjælp af sensorer, der måler lufttrykket omkring dig og sikrer, at støjelimineringen optimeres derefter.


Overlegen lyd

1000XM3 leverer udsøgt lyd i høj opløsning takket være en 40mm-driverenhed belagt med krystalpolymer, der kan håndtere tunge beats og genskabe samtlige frekvenser op til 40kHz, så du kan lytte til din musik, nøjagtigt som kunstneren har tænkt det.

Den nye HD Noise Cancelling Processor QN1 forbedrer ikke kun støjelimineringen men sikrer også fantastisk lydkvalitet med 32-bit lydsignalbehandling og muliggør kombinationen af DAC med forstærker-funktionen. Dette giver en usædvanlig høj lydkvalitet, de bedste signal-til-støj-forhold og lav forvrængning, når der afspilles musik fra bærbare enheder.


Adaptive Sound Control

Den indbyggede aktivitetsgenkendelsesfunktion – Adaptive Sound Control – registrerer om du sidder stille, går på gaden eller kører med bus eller tog og sørger for at skifte automatisk mellem de indstillinger, der er mest optimale for din aktivitet.

Adaptive Sound Control bliver aktiveret gennem SENSE ENGINE™2. Derudover kan du tilpasse indstillingerne i Sony | Headphones Connect app’en.


Styr musikken

Quick Attention-funktionen lader dig høre, hvad der sker omkring dig, uden at du behøver tage hovedtelefonerne af. Ved at placere højre hånd over ørekoppen sænkes musikkens lydstyrke med det samme. Under flyveturen kan du eksempelvis bestille snacks og drinks uden at skulle tage hovedtelefonerne af. Derudover kan du ved at stryge en finger over panelet på den højre ørekop justere lydstyrken eller skifte nummer.

En anden forbedring er den nye justerbare automatisk Power Off-funktion i Headphones Connect-app’en. Det er nu muligt at aktivere støjeliminerings-tilstand i hovedtelefonerne uden at tilslutte dem til en enhed – perfekt, hvis du ønsker støjeliminering uden at lytte til musik, eksempelvis hvis du ønsker at hvile dig på flyveturen.


Lette, praktiske og behagelige

1000XM3 kommer i en ny, slankere silhuet og er lettere end forgængerne. Takket være de dybere ørekopper og tykkere hovedbøjlepude er de meget behagelige at have på. De kommer i et elegant stofetui og kan fås i nye stilfulde farver i enten sort eller platinsølv med gulddetaljer.

Udover 30-timers batteritid med støjeliminering og Bluetooth® kan 1000XM3 prale med en forbedret Quick Charge-funktion, der giver 5 timers trådløs afspilning med blot 10 minutters opladning3 via en type-C USB-port.


Pris og tilgængelighed

WH-1000XM3 vil blive tilgængelig i butikkerne til september til en vejledende udsalgspris på 2.800 kr.

For mere information, besøg: www.sony.dk/electronics/hovedboejle-hovedtelefoner/wh-1000xm3


1 Pr. 30. august 2018. Ifølge undersøgelse foretaget af Sony Corporation, målt ved hjælp af JEITA-kompatible retningslinjer. Testet i forhold til trådløse over-head hovedtelefoner med støjeliminering.

2 SENSE ENGINE er en integreret teknologi af Sonys unikke audiosignalbehandlings- og analyseteknikker. Teknologien giver en individualiseret oplevelse for hver enkelt lyd, herunder musik og omgivende lyd, skræddersyet til brugerens præferencer. SENSE ENGINE er et varemærke tilhørende Sony Corporation.

3 Ved brug af valgfri 1.5A eller AC-adapter.