Gå til indhold
Sony sparker gang i Microtising

Pressemeddelelse -

Sony sparker gang i Microtising

Mikroskopiske reklamer på Arsenal-spilleren Olivier Girouds støvler demonstrerer de imponerende detaljer, som fodbold vist i 4K leverer til seerne.

Se en YouTube-video med Olivier Giroud og Microtising her.

Sony har indgået et samarbejde med den franske landsholdspiller og Arsenal-spiller, Olivier Giroud, i en Microtising-kampagne for at vise de smukke farver og detaljer i 4K-teknologien. Microtising er en sammensmeltning af de engelske ord micro og advertising og betegner således meget små reklamer. Billedkvaliteten i de nye 4K Ultra HD-tv fra Sony åbner for helt nye måder at reklamere på, da reklamerne til kampene nu ikke længere behøver at være kæmpestore.

Oliver Giroud er glad for at kunne være med i kampagnen: “Fodbold er min passion, og jeg vil have, at alle, der ser den, skal føle det samme, som jeg føler, når jeg løber ind på banen, og 4K-tv er det tætteste, du kan komme på denne følelse. Microtising fra Sony er spændende for mig, da det kun kan ses med 4K-teknologi, og jo tættere mine fans kan komme på mig, jo bedre er det for dem. Detaljerne er virkelig vigtige, når du spiller fodbold, men de er mindst ligeså vigtige, når de store kampe skal ses hjemme i stuerne. Disse detaljer leverer Sony 4K bedre end nogen andre.”

Der findes i alt ni modeller i rækken af 4K Ultra HD-tv fra Sony, herunder X85-serien, X9-serien med imponerende lyd, den nyligt lancerede, buede S90-serie og til sidst den ultimative X95-serie.

Emner

Tags


Sony er en førende global udvikler af produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til både forbrugere og professionelle markeder. Sony er kendt for sine audiovisuelle produkter såsom BRAVIA™ LCD High Definition (HD) TV, Cyber-shot™ digitalkameraer, Handycam® videokameraer, “α” (Alpha) digital SLR-kameraer, Xperia-tablets og Walkman® MP3-afspillere samt professionelt HD-udstyr til broadcasting.


Find mere information om Sony Europe på www.sony-europe.com, om Sony Corporation på www.sony.net og om Sony Danmark på www.sony.dk.


“Sony”, “WALKMAN”, “Cyber-shot”, “Handycam”, “α”, “BRAVIA” og “Xperia” er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Sony Corporation. Alle andre varemærker eller registrerede varemærker tilhører deres respektive ejere.

Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale