Få vores nyheder på mail

Sony puster nyt liv i dit tv

Pressemeddelelse   •   Jan 07, 2014 09:00 CET

 Ny 4K Ultra HD og Full HD LED BRAVIA™-serie fra Sony i nyt Wedge-design

  • Flere 4K Ultra HD-tv og skærmstørrelser
  • Billedkvaliteten når nye højder med X-tended Dynamic Range PRO™
  • Den unikke «Wedge»-struktur forbedrer lydkvaliteten, sparer plads og forenkler forbindelserne
  • One-Flick Entertainment og den nye brugergrænseflade tillader ubesværet gennemsyn af tv-programmer, video-streaming, apps og personligt indhold

Denne sæsons BRAVIA-tv’er fra Sony tilbyder fantastiske billeder og kvalitetslyd suppleret med banebrydende design. Du vil også opleve nye og spændende måder at udforske og interagere med alt dit favoritindhold på tv’et. 4K Ultra HD-tv kommer nu i tre forskellige serier med syv modeller. Fuld HD-sortimentet omfatter seks serier med 14 modeller – alle tilgængelige fra foråret 2014.


Detaljeret og høj-kontrastbilleder
De nye BRAVIA-tv’er sætter billedkvaliteten øverst på dagsordenen. Uanset om du ser film i fuld HD eller det endnu mere detaljerede 4K Ultra HD, vil du blive trukket helt med ind i dramatikken og følelserne.

Billedet er lysere og mere kraftfuldt med det nye X-tended Dynamic Range™, der øger kontrasten mellem de funklende højdepunkter og dyb sort. Topmodellen BRAVIA X95 er det ultimative tv, når det gælder billedkvaliteten, da det som det eneste er udstyret med X-tended Dynamic Range PRO™, som giver dig en dybere sort, mere detaljerede overgange samt højere topniveauer. Teknologien holder desuden dit strømforbrug lavt, da baggrundslyset automatisk dæmpes i mørke områder af billedet, hvilket giver mulighed for at tilføre tre gange så meget spænding til skærmens lyse områder, når det er nødvendigt. X-tended Dynamic Range PRO benytter sig af en unik algoritme, som gør de sorte områder mørkere og de lyse områder lysere. Du vil på denne måde opleve et langt større dynamisk lysområdei. X-tended Dynamic Range PRO kan genskabe ekstremt mørke og ekstremt lyse billeder ved at minimere lysudslippet og ved at styre niveauerne for baggrundsbelysningen for hvert område på skærmen.

Hvis du holder af at se sport, er 4K/60p den ideelle standard, når det handler om gengivelse af hurtige bevægelser på skærmen. De nye 4K tv fra Sony kan vise alt det bedste, da de alle understøtter den nyeste HDMI-standard, HDMI 2.0. De nye tv’er er også kompatible med MHL 3.0, som understøtter 4K-output fra smartphones og tablets, og har desuden indbygget en ny signalprocessor, der understøtter HEVC (High Efficiency Video Codec) og afspiller 4K/60p-indhold fra online streaming-tjenester, så som Netflixii.

Med 4K-modellerne bliver alt opskaleret af den kraftfulde 4K X-Reality PRO-processor. Uanset om du ser 4K eller HD, sikrer den særlige 4K-billeddatabase fra Sony naturtro teksturer, dramatiske farver og flotte kontraster.

TRILUMINOS Display, der er unik for Sony, giver hver scene liv med sine levende røde og smaragdgrønne farver. Alt vil se mere virkeligt ud: Himmel, hav, frodige marker, ansigter osv. Du vil også få gode resultater, hvis du ser billeder og videoer optaget med de nyeste kameraer og videokameraer fra Sony, der understøtter TRILUMINOS Colour.


Smart og pladsbesparende Wedge-design
BRAVIA tilføjer en frisk kant til din stue med sit smukke design for 2014. Den innovative Wedge-struktur introducerer en blidt tilspidset profil, der vinkler skærmen for en behagelig visning. Dette nye, dristige design sparer samtidig plads: Placer tv’et mod en væg eller på et smalt bord uden at behøve et stort og voluminøst stativ.

Den raffinerede Wedge-struktur frigiver plads inden i tv’et til de nye tovejs “Long Duct”-højttalere og “Magnetic fluid”-højttalere. Udformningen giver mere plads til højttalerboksen, som derfor leverer en rig, kraftfuld bas samt mindre forvrængning af lyden.

BRAVIA X9 har stadig de unikke “Magnetic Fluid”-højttalere fra Sony på fronten, som sikrer en sensationel lyd. Du får her en hidtil uhørt klar og kraftfuld lyd i alle frekvensområder. Det dæmperløse design indeholder nu et nyt mica-forstærket glasfibermateriale, som reducerer forvrængninger. Du kan høre forskellen gennem klare mellem- og diskanttoner – på tværs af dialog, soloinstrumenter og rockmusik.

Udvalgte modeller har en ny portreplikator, der organiserer alle kabler til og fra tv'et. Fra spillekonsoller til Blu-ray®-afspillere – alle dine tilslutningskabler er pænt ordnet på bagsiden.


Større og klarere lyd med de nye BRAVIA
Med dette års BRAVIA-serie*2 og den nye “Clear Audio+”-teknologi finjusteres tv-lyden for at gøre lydoplevelsen lige så livagtig som billederne på skærmen. Teknologierne Clear Phase, Clear Vocal og S-Force Front Surround fra Sony kombineres for at få den bedste lydoplevelse. Musik og dialoger bliver forbedret med større klarhed og adskillelse, uanset hvad du ser – film, live-koncerter, sport eller andet.

For at muliggøre et løft af fladskærmsoplevelsen i hjemmet, introduceres en trådløs subwoofer, SWF-BR100, som ekstra tilbehør til næsten alle BRAVIA-tv. Den er nem at placere, da den bare skal have strøm. Når den trådløse sender tilsluttes tv'et vil subwooferen automatisk indstille sig selv til den optimale lydkvalitet for dette tv.

For at give lyden fra dit tv et ekstra lag anbefaler Sony en parring med en HT-CT370 eller CT770 Soundbar. Alternativt kan du diskret sætte en HT-XT1 TV Base Speaker under dit tv.  HT-XT1 TV Base Speaker er en tynd, men kraftfuld basenhed, der leverer dyb bas til de store eksplosive action-scener, samtidig med at den smukke glasplade gør den smart og solid. For en komplet 5.1-kanals-oplevelse bør du vælge et BDV-N9200W hjemmebiografsystem, der bringer dine Blu-ray™-film og din musik til live, afspiller Hi-Resolution Audio og har fem Magnetic Fluid Speakers. Denne surround-lyd-enhed benytter de unikke digitale signalbehandlingsteknologier fra Sony til at bringe dig endnu tættere på følelsen af at være med til en live-koncert eller sidde i biografen.


Hurtigere og ubesværet underholdning
Fantastiske billeder og lyd matches af en frisk og flydende brugeroplevelse. Få nemt overblik over indholdet med BRAVIA’s nye intuitive brugergrænseflade. Med den nye brugergrænsefalde er det let at se netværksindhold som f.eks. YouTube eller nyde personligt indhold fra f.eks. PlayMemories. Samtidig med at du selvfølgelig stadig har let adgang til almindelig digital tv-udsendelse. Du får adgang til menuen med et enkelt svirp opad med den nye “One-Flick”-fjernbetjening. Du kan hurtigt og nemt navigere i det store indhold ved at bevæge din fjernbetjening op og ned. Den øverste kanal hedder “Top Picks”, og den viser dig de mest sete programmer og on demand-indhold sammen med billeder og videoer fra dine venner samt anbefalinger baseret på, hvad du ellers har set. Denne funktion gør det let for dig at udforske nyt indhold direkte gennem dit tv.

Quick TV-opstart bringer dig hurtigt lige til det indhold, du ønsker. Tv’et tændes på mindre end to sekunder*3 og apps som YouTube starter direkte fra hjemmesiden. Med BRAVIA kan du næsten øjeblikkeligt finde og se, lige hvad du ønsker.

Samspillet med dit tv har aldrig været mere intuitivt end med den nye One-Flick Remote. Gennemse hurtigt, hvad der er på skærmen og vælg og se indhold ved hjælp af touchpad-fjernbetjeningen. Du behøver ikke engang at pege fjernbetjeningen mod tv-skærmen, når du ligger dybt nede i sofaen efter en lang, hård dag. NFC er indbygget i fjernbetjeningen, så du nemt kan oprette trådløs forbindelse til andre mobile enheder: One-touch Mirroring deler din smartphone eller tablet med fjernsynsskærmen, så alle i lokalet kan nyde det.

Det nye Social Viewing gør brugen af tv’et til en fælles og mere interaktiv oplevelse. Følg andre folks tweets om showet, mens du ser det på skærmen. Brug det indbyggede kamera og mikrofonen til at chatte med venner og familier via Skype, mens du ser tv. Videokvaliteten forbliver høj, selv i svagt lys, mens den unikke “Echo Cancelling”-teknologi holder lydkvaliteten i top.

Live Football Mode sætter dig lige i hjertet af begivenhederne på kampdagen. Optimering af billeder og lyd giver en autentisk oplevelse af at være på stadion med frodigt græs, silkeagtige bevægelser på banen og brøl fra tilskuerne. Den nye slanke brugergrænseflade integrerer nyheder og højdepunkter fra FIFA. Tryk på en knap, og straks fjernes kommentatorernes stemmer, når du ønsker at fokusere på den neglebidende action uden distraktioner.

Du kan uploade billeder og videoervi til “PlayMemories Online”, som er en cloud-baseret billedservice fra Sony. Det er let at uploade indhold fra din smartphone, tablet eller pc, som du herefter har nem adgang til via dit tv, så du kan nyde indholdet i stort format i klar og smuk 4K-kvalitet med 4K Ultra HD BRAVIA TV. Se dine feriebilleder i et slideshow til baggrundsmusik af eget valg, og drøm dig tilbage på ferien sammen med familie og venner.

Du kan også få adgang til det førende foto-community, 500pxvii, hvor du via dit tv kan nyde 4K-billeder fra hele verden i høj kvalitet.

i Det dynamiske lysområde repræsenterer ikke lystætheden. Det er et omfattende indeks af
  reproduktion af lystæthed, gradation og sortniveauer.

ii Netflix er nu tilgængelig i hele Nord-, Syd- og Centralamerika, Englang, Storbritannien,
  Irland, Norge, Danmark, Sverige, Finland og Holland. Læs mere om Netflix på
  https://signup.netflix.com/MediaCenter

iii Undtagen BRAVIA R4

iv Når “Auto Start” er slået til

v Smartphones som understøtter one-touch-spejling

vi Video tilgængelig i fuld HD

vii Læs mere om 500px på http://500px.com/about


Tilgængelighed
Det nye BRAVIA line-up af 4K Ultra HD og Full HD LCD-tv fra Sony er tilgængelige i Danmark fra foråret 2014


Sony er en førende global udvikler af produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til både forbrugere og professionelle markeder. Sony er kendt for sine audiovisuelle produkter såsom BRAVIA™ LCD High Definition (HD) TV, Cyber-shot™ digitalkameraer, Handycam® videokameraer, “α” (Alpha) digital SLR-kameraer, Xperia-tablets og Walkman® MP3-afspillere samt professionelt HD-udstyr til broadcasting.


Find mere information om Sony Europe på www.sony-europe.com, om Sony Corporation på www.sony.net og om Sony Danmark på www.sony.dk.


“Sony”, “WALKMAN”, “Cyber-shot”, “Handycam”, “α”, “BRAVIA” og “Xperia” er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Sony Corporation. Alle andre varemærker eller registrerede varemærker tilhører deres respektive ejere.