Få vores nyheder på mail

Sony præsenterer nye produkter på IFA 2019

Pressemeddelelse   •   Sep 05, 2019 13:15 CEST

Sony løfter sløret for en række nye produkter i forbindelse med den årlige forbrugerelektronikmesse IFA 2019 i Berlin, Tyskland, som slår dørene op fredag d. 6. september.

Sonys pressekonference blev afholdt torsdag den 5. september, forud for IFAs officielle åbning, hvor Shigeki Ishizuka indtog scenen. Han er Senior Executive Vice President og Officer in charge of Electronics Products & Solutions Business for Sony Corporation.

Her understregede han, at Sonys formål er at ”fylde verden med følelser gennem kreativitet og teknologi” og at virksomheden vil fortsætte med at skabe banebrydende produkter, som giver mere værdi for både udviklere og brugere. Derefter afslørede han den nye Xperia 5 og andre produkter, der er skabt på baggrund af Sonys unikke teknologier og fortalte, at Sony vil fortsætte med at levere ”personlige underholdningsløsninger” skræddersyet til hver enkelt bruger ved at kombinere de bedste produkter og teknologier fra Sony.

Pressekonferencen kan streames på video her:

https://www.sony.dk/electronics/ifa

Smartphone

Xperia 5

Sony præsenterede Xperia 5, der er den seneste tilføjelse til flagskibsserien, som samler de bedste funktioner fra Xperia 1 sammen med Sonys teknologier fra den professionelle tv- og filmindustri, i et stilet og kompakt design. Xperia 5 bliver tilgængelig i forskellige lande fra efteråret.

Xperia 5 understøtter HDR (high dynamic range) og kombinerer 21:9-formatet med en 6,1” Fuld HD+ (2,520 x 1,080 pixels) OLED-skærm. Det slanke design på blot 68 mm i bredden, gør den nye model kompakt og nem at bruge, og samtidig får brugerne en 21:9 CinemaWide™-oplevelse i en enhed, der er 14 gram lettere end Xperia 1.

Xperia 5’s tredobbelte kamera er udstyret med 12 MP billedsensorer og optisk billedstabilisering (OIS). Kameraet Eye AF (Auto Fokus), bruger algoritmer fra Sonys α™ (Alpha™) kameraer med udskiftelige objektiver. Det gør det muligt for kameraet at identificere og holde fokus på det menneskelige øje. Desuden kan brugere nemt skifte mellem det alsidige 26 mm (F1.6) objektiv, til et 52 mm (F2.4) teleobjektiv eller et 16 mm (F2.4) objektiv til super-vidvinkeloptagelser (svarende til 35 mm) – på den måde er der mulighed for endnu flere kreative billeder.

Hjemmeunderholdning & Lyd

WI-1000XM2 trådløse hovedtelefoner med støjreducering

Sonys 1000X-serie med trådløse hovedtelefoner giver dig en bedre lydoplevelse via den bedste støjreducering og fantastisk lyd. WI-1000XM2 med nakkebøjle er det seneste skud på stammen af prisvindende hovedtelefoner, der sammenkobler WH-1000XM3 og de trådløse hovedtelefoner WF-1000XM3. Med Sonys HD Noise Cancelling Processor, QN1, som man kender fra WH-1000XM3, har WI-1000XM2 industriens førende støjreducering[1] og høj lydkvalitet. Hovedtelefonernes fleksible nakkebøjle i silikone giver dig mulighed for at lytte til din yndlingsmusik med komfort og stil. 

Sony fremviser også en række lydteknologier og produkter, der kan kombineres med en smartphone eller andre enheder, og giver en underholdningsoplevelse tilpasset individuelle præferencer. Besøgende på IFA vil få muligheden for at opleve 360 Reality Audio, som er en ny lydoplevelse, hvor brugerne får fornemmelsen af, at være til live-koncert. Ved at kombinere Xperia 1-smartphone og WH-1000XM3 hovedtelefoner, kan man analysere lytterens høreegenskaber ved hjælp af en app og skabe et fordybende musikfelt, der er perfekt optimeret til den enkelte lytter.

I tv-kategorien fremviser Sony også sit eksisterende udvalg, der bl.a. indeholder BRAVIA MASTER-seriens ZG9 8K HDR Full Array LED-tv og AG9 4K HDR OLED-tv, der udkom på det europæiske marked i foråret. Den kraftfulde billedprocessor X1™ Ultimate viser alt indhold, også 8K[2], i smuk og kompromisløs billedkvalitet. Desuden giver den nye Sound-from-Picture Reality-lydfunktion perfekt harmoni mellem lyd og billede, så man opnår den unikke seer-oplevelse, som kun BRAVIA kan tilbyde.

Digital billedbehandling

De seneste tilføjelser til Sonys Alpha APS-C serie af spejlløse kameraer bliver for første gang vist frem på en messe i Europa. Det nye flagskib, Alpha 6600, giver AI-baseret Eye AF i realtid, billedstabilisering i kameraet og industriens bedste batterilevetid. Kameraerne kan tage ca. 720 stillbilleder[3] og er samlet i en kompakt og let ramme. På messen bliver der også udstillet det nye Alpha 6100-kamera og Sonys nyeste tilføjelser til serien af APS-C G zoomobjektiver™, der omfatter det nye E 16-55 mm F2.8 G standard zoomobjektiv og E 70-350 mm F4.5-6.3 G OSS supertelezoomobjektiv.

Desuden udstilles Alpha 7R IV, som er Sonys nyeste fuldformatskamera, der har en utrolig 61.0 MP bagbelyst fuldformatbilledsensor. Kameraet giver fantastisk billedkvalitet med høj opløsning og en breddynamisk rækkevidde. Det vil være muligt for de besøgende at prøve Sonys G Master™-objektiver, og de kan også opleve RX100VII, der er et kvalitets-kompaktkamera, og giver den samme hastighed og AF-ydelse som Sonys spejlløse fuldformatskamera Alpha 9.

* Alle anførte produktnavne er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Sony Corporation eller deres respektive ejere.

[1] Per 5. september 2019. Ifølge undersøgelser foretaget af Sony Corporation, målt ved hjælp af JEITA-kompatible retningslinjer. Gælder for markedet med trådløse støjreducenrende hovedtelefoner med bøjle.

[2] Kun ZG9.

[3] CA. 720 stillbilleder ved brug af søgeren, ca. 810 billeder ved brug af LCD-skærmen. I overensstemmelse med CIPA-standarder. Skudt hver 30. Sekund og slået strømmen til/fra efter 10 skud.

Om Sony Corporation

Sony Corporation er en kreativ underholdningsvirksomhed, der er bygget på et solidt teknologisk fundament. Med spil-og netværkstjenester, musik, billeder, elektronik, halvledere og finansielle tjenester, er Sonys formål at fylde verden med oplevelser gennem kreativitet og teknologi. For mere information, besøg http://www.sony.net/