Få vores nyheder på mail

Sony præsenterer nye produkter på IFA 2018

Pressemeddelelse   •   Aug 30, 2018 13:15 CEST

Sony løfter sløret for en række nye produkter i forbindelse med den årlige forbrugerelektronikmesse IFA 2018 i Berlin, Tyskland, som slår dørene op fredag d. 31. august.

På Sonys pressekonference, der blev afholdt torsdag den 30. august kl.13.00, forud for IFAs officielle åbning, understregede Kenichiro Yoshida, Præsident og CEO for Sony Corporation, at Sony vil forbedre både skaberens såvel som brugerens engagement for at forfølge virksomhedens mål om at “komme tættere på mennesker”. Han tilføjede: “Vores produkter spiller en afgørende rolle i at forbinde dem, der skaber og producerer fantastisk lyd og visuelt indhold, med brugerne, der nyder det.” Han understregede at “Udover evnen til at indfange ’virkeligheden’ gennem lyd og video-teknologier i høj opløsning, så tror jeg, at det fremover bliver ligeså vigtigt at kunne levere værdi i realtid. Herefter meddelte Ichiro Takagi, Senior Executive Vice President, der er ansvarlig for Home Entertainment & Sound Business, at: “Gennem bedst mulig lyd og billede, ønsker vi at formidle skaberens hensigt fuldt ud og give brugerne den ultimative audiovisuelle oplevelse.” Derefter introducerede han Sonys nyeste produkter inden for tv og lyd. Afslutningsvist indtog Mitsuya Kishida, Præsident for Sony Mobile Communications Inc., scenen, hvor han afslørede den nye Xperia™ smartphone. Han fortalte også, at “Sony Mobile er på forkant med Sonys 5G-initiativer med mobile netværksteknologier, som bringer brugere og skabere endnu tættere sammen, ved at levere indhold præcis som skaberne har forestillet sig.

Pressekonferencen kan streames på video her: https://www.sony.dk/electronics/ifa


Hjemmeunderholdning & Lyd


WH-1000XM3 hovedtelefoner

Sony afslørede WH-1000XM3, som er den nyeste tilføjelse til 1000X-serien af trådløse hovedtelefoner med støjeliminering. 1000XM3-hovedtelefonerne kommer med den nyudviklede HD Noise Cancelling Processor - QN1 - som har cirka fire gange større ydeevne end den tidligere processor, som gør, at Sonys markedsledende støjelimineringsteknologi1 nu er blevet endnu bedre. Det er ikke længere kun transportstøj, der elimineres, men nu også hverdagslyde såsom gadelarm og stemmer. Udover støjeliminering, så sikrer den nye HD Noise Cancelling Processor QN1 også fantastisk lydkvalitet med dens 32-bit lydsignalbehandling og muliggør kombinationen af DAC med forstærker-funktionen. Dette giver en usædvanlig høj lydkvalitet, de bedste signal-til-støj-forhold og lav forvrængning, når der afspilles musik fra bærbare enheder.


WF-SP900 in-ear sportshovedtelefoner

I den trådløse hovedtelefon-kategori, præsenterede Sony WF-SP900 Truly-Wireless sportshovedtelefoner. WF-SP900 er vand- og støvtætte2 og kan bruges selv i poolen eller i havet. Når du tilslutter SP900 hovedtelefoner til din smartphone eller pc via BLUETOOTH®, kan du nyde musik i tre timer (op til 12 timer med opladningsetuiet). Og ønsker du at være helt fri for din smartphone eller pc, har du også mulighed for at gemme op til 920 sange2 direkte i hovedtelefonernes indbyggede 4GB hukommelse, hvilket giver dig seks timers batterilevetid (op til 21 timer med opladningsetuiet).

Signature-serien: IER-Z1R in-ear hovedtelefoner

Sony lancerede i dag de nye IER-Z1R in-ear hovedtelefoner og udvider dermed deres Signature-serie. Hovedtelefonerne bygger på årtiers ekspertise inden for lyd, og viser Sonys stolte tradition for at levere lyd af højeste kvalitet til lytteren. Signature-serien tager lyd til et helt nyt niveau – hvor det ikke længere kun handler om at høre, men også om at mærke lyden.


AF9 OLED tv & ZF9 LCD tv

Sony har i sommers lanceret MASTER-serien med AF9 OLED og ZF9 LCD tv’er. På IFA blev det bekræftet, at tv’erne vil blive tilgængelige i Danmark fra september. Begge tv’er byder på kompromisløs billedkvalitet ved at kombinere flere af Sonys velkendte teknologier med den næste generations billedprocessor X1™ Ultimate. MASTER-serien omfatter udelukkende tv’er fra Sony, som har den allerbedste billedkvalitet. Sonys målsætning er at skabe tv’er, der nøjagtigt genskaber netop det visuelle udtryk, som instruktøren har ønsket. Billedkvaliteten i MASTER-serien skal således kunne måle sig med kvaliteten af skærmene i professionelle produktionsstudier.

AF9 kommer med Pixel Contrast Booster, som gengiver billeder med enestående sort og høj lystæthed. Den unikke og avancerede Acoustic Surface Audio+-teknologi, skaber et rigt lydbillede fra tre aktuatorer og to kraftfulde subwoofere. Derudover har AF9 en midt-højttaler-tilstand, som gør, at Acoustic Surface Audio+ kan anvendes som midt-højttaler i et hjemmebiografsystem.


Kameraer

Sony udvider deres Cyber-shot®-sortiment med lanceringen af to nye rejsekameraer med høj zoom – DSC-HX99 og DSC-HX95. De nye kameraer er udstyret med verdens mindste4 hus og ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-720mm5 objektiv med imponerende høj zoom og overlegen billedkvalitet. Kameraerne dækker fra det brede zoomområde fra 24mm vidvinkel op til 720mm supertelefoto, og imødekommer dermed alle de krav, som rejse- og hverdagsfotografering byder på. Begge modeller leverer betagende 4K-videoptagelser6, og takket være den kraftfulde BIONZ X billedbehandlingsprocessor, der sammen med front-LSI leverer hurtig kontinuerlig optagelse på op til 10 fps med en buffer på 155 billeder. Derudover kommer HX99 og HX95 med hurtig AF-hastighed på 0,09 sekunder. Andre nye funktioner inkluderer Eye AF, billedoptagelse i RAW-format, berøringsfølsom fokus og lukker8 samt mulighed for indsamling af lokationsdata9 via Bluetooth®.


Xperia Smartphones

Sony Mobile præsenterede den nyeste udvikling af Xperia™-familiens innovative og designdrevne smartphones - Xperia XZ3. Det nye flagskib kommer med sømløst hvælvede 3D-glas og OLED-skærm.

Xperia XZ3’s 6” QHD+ HDR OLED-skærm, som drives af Sony’s prisbelønnede BRAVIA®OLED TV-teknologi, leverer dyb sort, høj kontrast og knivskarpe billeder med levende farver. Alt sammen for at du kan nyde dine favoritfilm, serier og videoklip maksimalt. Funktionen X-Reality™ for mobile forbedrer SDR-indhold til tæt på HDR (High Dynamic Range) med højere opløsning, bredere farvespektrum og forbedret kontrast – selv for streamet indhold.

Xperia XZ3 introducerer derudover den nye, intuitive brugergrænseflade Side sense, som ved hjælp af AI, giver dig enkel og bekvem adgang til alle dine favorit-apps og indstillinger. Ved at dobbeltklikke på siden af din Xperia XZ3 vises de apps, du bruger mest på skærmen – bekvemt placeret inden for rækkevidde, så du slipper for at scrolle for at åbne dem.

Xperia XZ3’s 19MP hovedkamera kommer med Sonys avancerede Motion Eye™ og kompletteres af et opgraderet 13MP frontkamera. Den nye funktion Smart launch med AI forbereder umiddelbart kameraet, når du holder telefonen horisontalt, så du aldrig mere behøver at gå glip af en fotomulighed. Og de indbyggede skønheds- og bokeh-effekter hjælper dig med at skabe kreative billeder.

Den avancerede Qualcomm® Snapdragon™ 845-mobilplatform giver Xperia XZ3-brugerne verdens hurtigste maksimale tilslutningshastighed på op til 1,2 Gbps.


Seed Acceleration Program (SAP)

FES Watch U blev startet gennem Sonys Seed Acceleration Program (SAP), som skaber og støtter opstartsprojekter. FES Watch U er et modeur, der benytter e-paper på urets skive og rem og giver brugere mulighed for skifte mellem deres favoritdesigns med kun et enkelt tryk på en knap. Produktet vil blive tilgængeligt i Tyskland, Storbritannien, Frankrig, Italien og Spanien fra midten af september.

For at fremhæve de nye mange muligheder inden for teknologi og mode, vil Sony ligeledes præsentere en konceptsko (prototype), hvor designet på ydersål og i logoet kan ændres. Disse blev udvikles ved hjælp af 247v2-skoene fra New Balance.

FES Watch U officielle hjemmeside: http://www.sony.co.uk/electronics/fes-watch-u-collection/fes-wa1

Hjemmeside for konceptsko: https://fashion-entertainments.com/nb247/en/


AI x Robotteknik

For første gang vil aibo, den selvstyrende underholdningsrobot, blive fremvist i Europa. Siden aibo blev lanceret i Japan tilbage i januar 2018, er der blevet produceret og afsendt mere end to 20.000 enheder.

Inden for AI og robotteknik er der fremskridt på flere af projekterne, og Sony vil fortsat komme med nye ideer, der udvider mulighederne inden for elektronik ved at kombinere billedbehandling og lydteknologi, sensorer og mekatronik med AI, robotteknik, mobil kommunikation og mere.

-

* Alle nævnte produktnavne, der er angivet i denne pressemeddelelse, er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Sony Corporation eller deres respektive ejere.

1: Pr. 30. august 2018. Ifølge undersøgelse foretaget af Sony Corporation, målt ved hjælp af JEITA-kompatible retningslinjer. Testet i forhold til trådløse over-head hovedtelefoner med støjeliminering.

2: IPX5/8 samt saltvandsafvisende.

3: Tilgængelighed afhænger af lande eller markeder

4: Blandt digitalkameraer med fast objektiv med indbygget søger og telefotoobjektiv på 700mm eller højere (synsvinkel tilsvarende 35mm-format). Pr. august 2018, baseret på Sonys egen undersøgelse.

5: Synsvinkel (tilsvarende 35mm-format)

6: Klasse 10 eller højere micro SDHC/SDXC-hukommelseskort er nødvendigt for videooptagelse i XAVC S™-format. UHS-I (U3) er ligeledes nødvendigt for optagelse ved 100Mbps

7: Med "Kontinuerlig optagelses-tilstand: Hastighedsprioritet kontinuerlig optagelse" og "Billedkvalitet: God”

8: Gælder kun DSC-HX99

9: Kan forbindes via Bluetooth med smartphones (Pr. august 2018):

Android smartphones: Android 5.0 eller nyere og kompatible med Bluetooth 4.0 eller nyere

iPhones/iPad: iPhone 4S eller nyere / iPad 3. generation eller nyere