Gå til indhold
Sony lancerer WH-1000XM4 Silent White i limited edition

Pressemeddelelse -

Sony lancerer WH-1000XM4 Silent White i limited edition

  • WH-1000XM4-hovedtelefonerne bliver tilgængelig i en ny hvid farve
  • Hovedtelefonerne kommer med samme funktioner som de anmelderroste WH-1000XM4
  • Brancheledende støjreducerende teknologi [1]

Sony har i dag lanceret en ny version af WH-1000XM4-hovedtelefonerne i limited edition i en ny hvid farve med perlemorsfinish: WH-1000XM4 Silent White. Hovedtelefonerne lanceres i forbindelse med Sonys 75-års jubilæum i maj 2021 og kommer med samme prisvindende og brancheledende støjreduktion [2] som de anmelderroste WH-1000XM4.

Den nye hvide farve er designet til at symbolisere den stilhed og ro, som de støjreducerende hovedtelefoner giver, mens et perlemorsfinish giver hovedtelefonerne et ekstra luksuriøst udseende. WH-1000XM4 Silent White kommer desuden med en ekstra farvebelægning ift. den sorte og sølvfarvede model, hvilket gør dem mere modstandsdygtige overfor misfarvninger. Både etui og kabel kommer i matchende hvid farve.

Kun musik. Intet andet.

Ligesom WH-1000XM4-modellerne i sort og sølv, som blev lanceret sidste år, kommer de nye WH-1000XM4 Silent White med den bedste støjreduktion nogensinde fra Sony, der både reducerer høj- og mellemfrekvenser. Støjreduktionen opnås ved hjælp af HD Noise Cancelling QN1-processoren med Dual Noise Sensor-teknologi, der indeholder en ny algoritme, samt et nyt Bluetooth® audio SoC (System on Chip), der i realtid justerer sig efter larm, musik og akustiske karakteristikker.

Ved at benytte Edge-AI, kan DSEE ExtremeTM præcist genskabe detaljer i lyden, der ellers går tabt ved digital komprimering. Edge-AI går ind og analyserer musikken i realtid og genkender instrumenter, musikgenre og individuelle elementer i hver sang, for at skabe en rigere og mere fuldendt lytteoplevelse.

Enkel og håndfri lytteoplevelse

WH-1000XM4 Silent White kommer med en lang række teknologier og funktioner, der giver dig mulighed for en enkel, håndfri lytteoplevelse. Med Speak-to-Chat-funktionen opfanger mikrofonen, når du siger noget, og stopper derefter musikken. Hovedtelefonerne har også en afstandssensor og to accelerationssensorer, der mærker, hvornår du benytter dine hovedtelefoner. Hvis du ikke har dem på, stopper afspilningen for at spare på batteriet. Hovedtelefonerne kommer også med Adaptive Sound Control, der registrerer, hvor du er, og hvad du laver, og justerer indstillingerne for de omgivende lyde derefter for a skabe en optimal lytteoplevelse.

WH-1000XM4 Silent White kan parres med to Bluetooth®-enheder på samme tid. Hovedtelefonerne er også NFC-kompatible, har en batterilevetid på op til 30 timer [3] og understøtter Google Assistant og Amazon Alexa [4].

Fokus på komfort

WH-1000XM4 Silent White kommer, ligesom den sorte og sølvfarvede model,i et sofistikeret og let design med en fantastisk komfort, så du ikke bemærker, du har hovedtelefonerne på. Med de bløde ørepuder er hovedtelefonerne ideel til dem, der altid er på farten. Ørepuderne er trykaflastende og fordeler trykket jævnt og øger øre/pude-kontakten for at opnå en mere stabil pasform.

Pris og tilgængelighed

WH-1000XM4 Silent White kommer i limited edition og bliver tilgængelig hos udvalgte forhandlere til en vejledende udsalgspris på 3.500 kr. fra juni 2021 og så længe lager haves.

For mere information om WH-1000XM4-serien, besøg: https://www.sony.dk/electronic...

Følg Sony Nordic på Instagram og Facebook, og hold dig opdateret omkring de nye hovedtelefoner. 

---

[1] Pr. 21. april 2020. Ifølge en undersøgelse fra Sony Corporation, målt i overensstemmelse med JEITA-retningslinjer. Gælder for markedet for trådløse støjreducerende hovedtelefoner med hovedbøjle.

[2] Pr. 21. april 2020. Ifølge en undersøgelse fra Sony Corporation, målt i overensstemmelse med JEITA-retningslinjer. Gælder for markedet for trådløse støjreducerende hovedtelefoner med hovedbøjle.

[3] Med støjreduktion slået til. Op til 38 timer med støjreduktion slået fra.

[4] Google er et varemærke af Google LLC. Amazon Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dets tilknyttede selskaber Google Assistant og Alexa er tilgængelige på udvalgte sprog og i udvalgte lande/regioner.

Emner

Tags


Sony Corporation is responsible for the Electronics Products & Solutions (EP&S) business in the Sony Group. With the vision of "continuing to deliver Kando and Anshin to people and society across the world through the pursuit of technology and new challenges," Sony will create products and services in areas such as home entertainment & sound, imaging, and mobile communications. For more information, visit: http://www.sony.net/

Pressekontakt

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Caroline Rebecca Schefte

PR Coordinator - Sony Nordics +45 28113609

Relateret materiale