Gå til indhold
Sony lancerer WF-1000XM4: Oplev din yndlingsmusik med total trådløs frihed

Pressemeddelelse -

Sony lancerer WF-1000XM4: Oplev din yndlingsmusik med total trådløs frihed

  • Forbedret digital støjreducering med Integrated Processor V1
  • Understøtter High-Resolution Audio Wireless for en endnu bedre lytteoplevelse
  • Overlegen opkaldskvalitet og smart lytning
  • Nyd musikken uden bekymring med 8 timers batteriliv[1] med aktiv støjreducering

Sony udvider i dag den anmelderroste 1000X-serie med WF-1000XM4, som er deres nyeste skud på stammen af trådløse in-ear hovedtelefoner. WF-1000XM4 tager Sonys industriledende støjreduktion[2] og lydkvalitet til et helt nyt niveau.

Klar lyd og endnu mindre støj

Den nye Integrated Processor V1 gør støjreduktionsfunktionen fra Sonys anerkendte QN1e-chip endnu bedre. Sammen med Bluetooth® ’System on Chip’-teknologien, leverer de nye hovedtelefoner branchens bedste støjreduktion - og bruger samtidig endnu mindre strøm end sin forgænger.

WF-1000XM4 kommer med dual noise sensor-teknologi, der bruger to støjregistrerende mikrofoner pr. øre – én frontvendt mikrofon og én bagudvendt mikrofon. Dermed er det muligt at opfange og analysere lyden omkring dig, så du altid får den bedste aktive støjreduktion.

Hovedtelefonerne kommer desuden med en redesignet 6 mm driverenhed, der har 20 % større magnet, som, kombineret med en høj overensstemmelse i membranen, giver en forbedret ydeevne ved lave frekvenser og forbedrer WF-1000XM4s støjreduktion.

Med de nyudviklede støjisolerende ørepropper har WF-1000XM4 en endnu bedre pasform. Hovedtelefonernes materiale består af et unikt polyuteranskum, der både er blødt og elastisk, så ørepropperne sidder bedre fast i øregangen og giver en stabil pasform. Samtidig sidder den også bedre ved kontaktområdet mellem øreproppen og øregangen, så lyden isoleres og støjen reduceres mere end før. Med Automatic Wind Noise Reduction-funktionen vil hovedtelefonerne registrere, når det blæser og automatisk undertrykke støj fra blæsten. Dermed kan du nyde den fulde lytteoplevelse uden støj i øregangen - selv på de mest blæsende dage.

Fantastisk lydkvalitet

Takket være LDAC, der er Sonys lydkodningsteknologi, kommer WF-1000XM4 med High-Resolution Audio Wireless[3]. LDAC overfører ca. tre gange så meget data (med maksimal overførelseshastighed på 990 kbps) som konventionel Bluetooth®-lyd, hvilket gør det muligt at nyde lyd i høj opløsning og fantastisk kvalitet, næsten som var det en kablet forbindelse.

Takket være den specialdesignede 6 mm driverenhed, gengiver hovedtelefonerne en dynamisk lyd på trods af den lille størrelse, og membranen med høj overensstemmelse gengiver en dyb bas. Den nye Integrated Processor V1 forbedrer samtidig lydkvaliteten og reducerer forvrængning, og tilbyder muligheden for LDAC-codec-behandling og DSEE Extreme™.

Med både EDGE-AI og Digital Sound Enhancement Engine[4](DSEE HX™) bliver komprimerede digitale musikfiler opskaleret i realtid for at gendanne de høje frekvenser, der ellers fjernes under komprimeringen, for at levere en rig og mere hel lytteoplevelse.

En endnu smartere lytteoplevelse

Med Speak-to-Chat, der blev introduceret ved lanceringen af WH-1000XM4 og siden er blevet anmelderrost for sin innovation, gør WF-1000XM4 det endnu nemmere at føre en samtale, mens du har hovedtelefoner på[5]. Takket være Precise Voice Pickup-teknologi, som kombinerer fire mikrofoner og udfører avanceret lydsignalbehandling, kan Speak-to-Chat genkende din stemme. Det betyder, at lige så snart du taler, vil Speak-to-Chat automatisk sætte musikken på pause, så du kan høre lyden omkring dig og have samtaler – hvilket er praktisk, hvis du vil beholde hovedtelefonerne på under samtalen, eller du har hænderne fulde. Når din samtale er slut, vil musikken automatisk starte igen[6].

Hovedtelefonerne kommer også med funktionen Quick Attention, hvor du, blot ved at placere din finger på den ene hovedtelefon, kan sænke lydstyrken øjeblikkeligt og høre lyden omkring dig, og dermed høre meddelelser eller selv give en kort besked.

WF-1000XM4 kommer også med Adaptive Sound Control, der justerer mængden af baggrundsstøj afhængigt af, hvor du er, og hvad du laver – uanset om du er på farten, er ude at gå eller står og venter. Over tid vil Adaptive Sound Control lære at genkende de steder, du ofte besøger – om det er din arbejdsplads, træningscentret eller din yndlingscafé, og vil skræddersy lyden, så den passer til dine omgivelser.

Hovedtelefonerne kommer desuden med mulighed for hurtigt at pause og sætte musikken i gang igen. Du kan blot tage hovedtelefonerne ud af øret, og så vil musikken stoppe, takket være en nærhedsregistreringssensor, der opfanger, om du kun har en eller begge hovedtelefoner i ørene. Lige så snart du sætter den tilbage, vil musikken starte igen.

Nyd en overlegen opkaldskvalitet

Takket være Precise Voice Pickup-teknologien bliver håndfri opkald nu endnu bedre med WF-1000XM4. Ved at kombinere Precise Voice Pickup-teknologien i mikrofonerne med en knogleforankret sensor vil WF-1000XM4 klart og tydeligt gengive din stemme ved håndfrie opkald. Mikrofonerne er kalibreret med stråleformning, som er en signalbehandlingsteknologi, der retningsbestemmer signaloverførslen – det betyder, at mikrofonerne er tilpasset til helt nøjagtigt at opfange dine ord. Samtidig er forholdet mellem signal og støj blevet forbedret, så mikrofonerne opfanger hvert et ord, selv når der er meget larm omkring dig. Med den nye knogleforankrede sensor vil mikrofonerne desuden kun opfange vibrationerne fra din stemme og vil ikke registrere lyden omkring dig, hvilket giver en meget klar lyd under opkald. Sammen med støjreduktionen vil du samtidig kunne høre personen i den anden ende klart og tydeligt, selv under den værste støj.

Endnu bedre pasform

Siden lanceringen af verdens første in-ear hovedtelefoner i 1982 (MDR-E252), har Sony analyseret store datamængder om øreformer verden over. WF-1000XM4 er produktet af den analyse, og de kombinerer en form, der passer til de fleste øregange med et ergonomisk design, som giver en solid pasform.

Fra og med i dag kan Sony | Headphones Connect-appen hjælpe dig med at finde den rigtige prop til din øreform. Appen tager dig gennem enkelte målinger for at finde den ideelle størrelse af støjisolerende ørepropper[7], for at sikre dig en maksimal lydkvalitet og minimal støj udefra.

WF-1000XM4 er både blevet mindre og lettere. Hovedtelefonerne kommer nu i et helt nyt design og er blevet 10 % mindre med et opladningsetui, der er blevet 40 % mindre. WF-1000XM4 er derfor den perfekte rejsemakker, uden du behøver at gå på kompromis med hverken lyd eller batterilevetid.

Bedre Bluetooth for en uforstyrret seeroplevelse

Den nyudviklede trådløse forbindelse synkroniserer helt nøjagtigt det, du ser på skærmen med det, du hører i hovedtelefonerne, hvilket giver en bedre seeroplevelse med lav forsinkelse. Det gør WF-1000XM4 perfekte til at se både tv-serier, film og meget mere.

Takket være Integrated Processor V1 er transmissionsalgoritmen blevet optimeret, hvilket giver WF-1000XM4 en klar og mere stabil Bluetooth®-forbindelse - selv i miljøer, hvor der er interferens.

Oplev en imponerende batterilevetid og trådløs opladning

Med hovedtelefonerne kan du lytte i helt op til 8 timer. Og med det medfølgende etui, der også fungerer som oplader og giver et skud strøm på farten, får du ligeledes 16 timers ekstra strøm. Er du på vej ud ad døren og har glemt at oplade hovedtelefonerne, kan de med 5 minutters lynopladning give op til 60 minutters ekstra strøm. Du behøver heller ikke blive nervøs for at løbe tør for strøm, for hvis etuiet kommer under 30 %, vil Sony | Headphones Connect-appen give dig besked.

Med trådløs opladning, takket være Qi-teknologien[8], er der ikke behov for nogle kabler. Det eneste du behøver er en smartphone med Qi-teknologien, som f.eks. den nyeste Xperia-telefon med batteridelingsfunktion[9], hvor du kan oplade hovedtelefonerne og etuiet gennem din smartphone.

Vandafvisende

Hverken sved eller vandstænk er en stopper for WF-1000XM4, der kommer med en IPX4 vandafvisende-klassificering[10]. Hvad end du løber efter bussen i regnen eller sidder på dit kontor, vil WF-1000XM4 passe perfekt til situationen.

Nem parring & stemmeassistent

Sig blot ”Hej Google” eller ”Alexa”[11]for at aktivere din foretrukne stemmeassistent og få håndfri hjælp.

WF-1000XM4 understøtter også Googles nye Fast Pair-funktion: Med ét tryk, tilbyder WF-1000XM4 hurtig Bluetooth-parring med din Android-enhed. Hovedtelefonerne kommer desuden med Microsoft Swift Pair, der gør det nemt at tilslutte dem til Windows 10-enheder.

WF-1000XM4 har intuitive berøringsindstillinger, der giver hurtig og nem kontrol over din lytteoplevelse. Gennem berøringsknapperne kan du nemt aktivere støjreduktionen, Ambient Sound, Quick Attention eller blot starte og pause musikken eller skifte sang.

Bedre for miljøet

WF-1000XM4 kommer i en plastikfri indpakning og er designet ud fra designprincipper om lav toksicitet samt et ansvarsprincip. For at skabe mindre affald produceres 99 % af papiremballagen, bortset fra etiketterne, ved hjælp af genbrugte og bæredygtige materialer, der er udviklet specielt til Sony.

Omgiv dig selv med lyd

360 Reality Audio, en ny omgivende lydoplevelse, kan nydes, når hovedtelefonerne er kombineret med en Android-smartphone eller iPhone, der har en understøttende streamingtjeneste-app[12]. Funktionen omgiver dig med musik og giver dig en fantastisk lytteoplevelse.

WF-1000XM4 kommer med støjisolerende ørepropper i tre størrelser samt et USB-C opladningskabel.

Pris og tilgængelighed

WF-1000XM4 bliver tilgængelig fra juni til en vejledende udsalgspris på 2000 kr. i farverne sort og sølv.

For mere information, besøg: https://www.sony.dk/electronics/virkelig-traadloest/wf-1000xm4

---

[1] 8 timer (hovedtelefoner) + 16 timer (opladningsetui), giver i alt 24 timer ved brug af støjreducering og Bluetooth®-forbindelse. 12 timer (hovedtelefoner) + 24 timer (opladningsetui), giver i alt 36 timer ved brug af Bluetooth®-forbindelse, når støjreduktion er slået fra.

[2] Korrigeret senest den 26. april 2021. Baseret på en undersøgelse foretaget af Sony Corporation, der er målt gennem JEITA-kompatible retningslinjer gældende på markedet for ægte trådløse støjreducerende hovedtelefoner.

[3] Det er nødvendigt at indstille funktionen ”Priority on Sound Quality” i Sony | Headphones Connect-appen. Enheden skal være kompatibel med og understøtte LDAC.

[4] Aktivér DSEE Extreme™ i Sony | Headphones Connect-appen

[5] I sjældne tilfælde kan Speak-to-Chat upåagtet starte op på grund af vibrationer i nærheden, som eksempelvis elektriske tandbørster eller elektriske barbermaskiner, eller ved aktiviteter som at børste tænder, at hoste eller at nynne.

[6] For at deaktivere Speak-to-Chat og hurtigt vende tilbage til musikken, kan man blot trykke på venstre eller højre panel.

[7] For at kunne lave målingerne, skal de støjisolerende ørepropper være sat på WF-1000XM4.

[8] Opladningsplade er solgt separat.

[9] Gælder for Xperia 1 III. Batteridelingsfunktionen kan ikke bruges, imens Xperia 1 III oplader.

[10] Beskyttelsen gælder vandstænk fra enhver vinkel, bortset fra hovedtelefonernes lydrør (lydudgangsrør), ventilationsåbninger og mikrofonåbninger i enheden (2 lokationer). Opladningsetuiet er ikke vandtæt.

[11] Funktionen til at aktivere Google Assistant ved at sige ”Hej Google” er kun tilgængelig for Android-enheder. Google, Google Assistant og Android er varemærker for Google LLC: Amazon, Alexa og alle relaterede logos er varemærker for Amazon.com, Inc eller datterselskaber. Google Assistant og Alexa er ikke tilgængelige på alle sprog. Installér Google Assistant-appen og sæt den op med Sony | Headphones Connect-appen. For Amazon Alexa, installér Amazon Alexa-appen og sæt den op med Sony | Headphones-appen.

[12] For yderligere information om 360 Reality Audio, besøg: https://www.sony.net/360RA/

Related links

Emner

Tags


Sony Corporation er ansvarlig for Sony Group’s elektronikprodukter og -løsninger. Med en vision om fortsat at skabe Kando (følelser) og Anshin (pålidelighed, tiltro og ro i sindet) hos mennesker verden over ved hjælp af teknologi, skaber Sony produkter og tjenester inden for områderne hjemmeunderholdning og lyd, billedbehandling og mobil kommunikation. For mere information, besøg: http://www.sony.net/

Pressekontakt

Caroline Rebecca Schefte

PR Coordinator - Sony Nordics +45 28113609

Bo Pedersen

Pressekontakt Account Manager for Sony - Discus Communications +45 50 40 19 18

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale

Relaterede nyheder