Gå til indhold
Sony lancerer SRS-XB13: En kompakt højttaler med kraftfuld EKSTRA BASS-lyd

Pressemeddelelse -

Sony lancerer SRS-XB13: En kompakt højttaler med kraftfuld EKSTRA BASS-lyd

  • En kompakt højttaler, der leverer kraftfuld lyd
  • Slidstærkt design og strop, der gør højttaleren ideel at have med overalt
  • Batteri med lang levetid, der holder festen i gang

Sony har i dag lanceret SRS-XB13 - en kompakt og trådløs højttaler med stor lyd.

Tag musikken med overalt

Med den kompakte XB13-højttaler kan du tage musikken med dig overalt. Højttaleren kommer med et slidstærkt ydre design samt en multifunktionel strop, som gør, at den kan hænges overalt – på en rygsæk, om håndleddet eller fra en parasol, når du er ude i solen. Højttaleren kan også hænges på hovedet fra et højt sted for at skabe følelsen af et vandfald af musik, der omslutter dig med rytmerne.

Lille højttaler, stor lyd

Man skal ikke lade sig snyde af højttalerens kompakte størrelse. Takket være EKSTRA BASSTM og Sound Diffusion Processer kommer XB13 med masser af styrke. Den kraftfulde EKSTRA BASSTM-lyd kommer fra det passive gitter, der, i kombination med højttaleren med fuldt frekvensområde, forstærker tonerne i den lave ende og sparker til bassen, mens Sound Diffusion Processor udvider højttalerens lydområde ved hjælp af DSP-teknologi. Hvis du vil have endnu større lyd, kan du forbinde to XB13-højttalere trådløst med hinanden for at opnå stereolyd [1].

Fantastisk udholdenhed

XB13 er robust og slidstærk, hvilket gør højttaleren til den bedste følgesvend på eventyr. Højttaleren har en IP67-certificering [2], hvilket betyder, at den både er vandtæt og støvafvisende, så du kan nyde musikken både ved poolen, i haven eller på en lang gåtur. XB13 kommer med USB Type-C®-opladning og en batterilevetid [3] på op til 16 timer med en batteriindikator, der lader dig tjekke højttalerens batteristatus på din telefon.

Problemfri forbindelse

XB13 har en indbygget mikrofon, der gør det muligt at tage håndfri opkald alle steder fra. Derudover kommer højttaleren med den nyeste Bluetooth®-teknologi, der lader dig nyde musik let og trådløst. Højttaleren kommer ligeledes med Googles [4] Fast Pair-teknologi, så du kan forbinde din AndroidTM-smartphone eller -tablet på få sekunder. Det eneste, du skal gøre, er at tænde din højttaler og have din telefon tæt på, hvorefter telefonen øjeblikkeligt vil bede om adgang til parring, så du på ingen tid kan nyde din musik.

Pris og tilgængelighed

SRS-XB13 bliver tilgængelig i farverne sort, blå, gråbrun, koralpink pudderblå og citrongul fra april 2021 til en vejledende udsalgspris på 500 kr.

For mere information om SRS-XB13, besøg: https://www.sony.dk/electronic... eller https://www.sony.dk/

---

[1] Kun kompatibel med SRS-XB13-højttalere.

[2] Når hætten er fastgjort, har enheden vandtæt specifikation på IPX7*1, der specificeres som: ”Beskyttelsesgrad mod nedsænkning i vand” i IEC60529 ”Ingress Protection Rating (IP-kode)”. Den kommer også med en støvtæt specifikation IP6X*2, der specificeres som: ”Beskyttelsesgrad mod fremmedlegemer”.

[3] Når højttaleren er i brug med volumen sat til 26. Batterilevetiden kan variere afhængig af temperatur og brug.

[4] Google er et varemærke tilhørende Google LLC.

Emner

Tags


Om Sony Corporation

Sony Corporation er en kreativ underholdningsvirksomhed, der er bygget på et solidt teknologisk fundament. Med alt fra spil- og netværkstjenester til musik, film, elektronik, billedsensorer og finansielle tjenester, er Sonys formål at fylde verden med oplevelser gennem kreativitet og teknologi. For mere information, besøg http://www.sony.net/

Pressekontakt

Caroline Rebecca Schefte

PR Coordinator - Sony Nordics +45 28113609

Bo Pedersen

Pressekontakt Account Manager for Sony - Discus Communications +45 50 40 19 18

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale