Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Sony lancerer nye produkter indenfor mobil og lyd på IFA 2016

I forbindelse med IFA forbrugerelektronikmesse i Berlin, Tyskland, som begynder fredag d. 2. september, løfter Sony sløret for et nyt udvalg af produkter, som repræsenterer det bedste inden for kreativitet og teknisk innovation. Produkternes udvikling og design understreger filosofien om at “inspirere og indfri menneskers nysgerrighed og fremkalde følelser.”

Forud for IFAs officielle åbning afholdt Sony en pressekonference d. 1. september kl. 13, hvor President og CEO for Sony, Kazuo Hirai, præsenterede virksomhedens nyeste lydprodukter som et eksempel på deres dedikation til at skabe mere betagende og differentierede produkter. Han berørte også PlayStation®VR–systemet og uddybede forskellige initiativer, idet Sony fortsat identificerer nye muligheder for innovation inden for forbrugerelektronik, herunder Seed Accelaration Program, Life Space UX, AI og robotteknologi.

Han bemærkede: “Vi ønsker, at vores produkter skal være helt tæt på dig. Vores relevans for dig afhænger af, at vi fortsat tilbyder emotionel værdi gennem et bredt udvalg af produkter, som er dybt involveret i at forbedre, det du ser, hører, oplever og nyder.”

Hideyuki Furumi – Sony Mobile Communications Inc. EVP med ansvar for of Global Sales & Marketing – tog efterfølgende scenen for at løfte sløret for den nye flagskib-smartphone i Xperia™ X-serien og diskutere de fremskridt, der er gjort i Xperia Smart Products og som åbner nye muligheder for kommunikation.

En video fra pressekonference kan streames på følgende link: www.sony.co.uk/ifa-press


Hovednyheder og prototype, der vises på IFA


Xperia SmartphonesSony lancerer to nye smartphone-modeller i Xperia X-serien: Xperia XZ, Sony’s første flagskib i Xperia X-serien, og premium Xperia X Compact. Begge er udstyret med en ny Triple billedsensorteknologi, som giver endnu bedre kameraoplevelse. Xperia XZ vil være tilgængelig fra oktober, mens Xperia X Compact lanceres i september.

Den nye billedsensorteknologi, der gør det muligt at fotografere i alle typer omgivelser på en brøkdel af et sekund, er resultatet af følgende tre teknologier:

  • Billedregistrering, der giver hurtig og nøjagtig autofokus (AF) med exceptionel objektsporing, takket være den førsteklasses billedsensor med Predictive Hybrid AF som forudser motivets bevægelser
  • Afstandsmåling med Laser AF-sensoren som sørger for hurtig og nøjagtig autofokus, selv under dårlige lysforhold
  • Farveregistrering via RGBC-IR-sensoren som uafhængigt af lysforholdene fanger farverne, præcis som du ser dem

De to nye Xperia-modeller kan også skilte med en stærkt forbedret videokamerafunktion, som de første smartphones med fem-aksers billedstabilisering. Dette gør det muligt at optage video som ikke hakker, selv når der filmes på nært hold. Dertil er de nye smartphones udstyret med masser af brugertilpassede funktioner, herunder Adaptive Charging-teknologien, som er udviklet i samarbejde med Qnovo Inc., og som forlænger batteriets levetid.Xperia XZ har en 5,2-tommers Full HD-skærm og ramme i metal, som ligger perfekt i hånden. Xperia X Compact har en 4,6-tommers HD-skærm.


Audio

Sony introducerer den nye ’Signature Series’, som består af en række Hi-Res-produkter (High Resolution Audio), herunder hovedtelefonerne MDR-Z1R, to nye Walkman®-modeller i WM1-serien (NW-WM1Z og NW-WM1A), samt hovedtelefon-forstærkeren TA-ZH1ES.

Sony lancerer også de nye trådløse hovedtelefoner MDR-1000X med Hi-Res-lyd og markedets bedste støjreduktion. Hovedtelefonerne er desuden udstyret med funktioner, som lader naturlig lyd slippe igennem, så du let kan høre, hvad der bliver sagt blot ved at lægge en hånd på siden af ørekoppen – uden først at skulle tage hovedtelefonerne af.

Derudover viser Sony en række andre lydprodukter frem på IFA, herunder et hjemme-stereoanlæg (MHC-GTDW), to trådløse Extra Bass-hovedtelefoner til træning (MDR-XB80BS og MDR-XB50BS) og en ny NW-A30 Hi-Res Walkman-serie med 3,1-tommers touch-skærm.


4K BRAVIA®

Sony præsenterer BRAVIA ZD9 4K HDR–serie med den næste generation af tv-skærmteknologi, der byder på evnen til at gengive dybere sort, højre lysstyrke og den virkelige verdens imponerende farver. Den nye flagskibsserie, Z-serien, tager føringen blandt topmodellerne i det nuværende 4K HDR tv-line-up, som omfatter den prisbelønnede XD93 og XD94. Den nye "Z"-betegnelse indikerer et betydeligt spring fremad og er det ultimative inden for skærmteknologi. Med dette spring bringer Sony 4K High Dynamic Range (HDR) til et nyt niveau med ultra kontrast og endnu mere realistiske, nøjagtige farver, for at gengive præcis hvad indholdsskaberen havde til hensigt.
Life Space UX*2

Sony har udmeldt at Portable Ultra Short Throw Projector og Glass Sound Speaker, som allerede er på markedet i Japan og USA, også vil være tilgængelige fra i dag i England. Portable Ultra Short Throw-projektoren på 10 kubikcentimer kan sin kompakte størrelse til trods vise billeder på op til 80" på et bord, en væg eller enhver anden overflade, du vil bringe til live. Imens fylder Glass Sound-højttaleren hvert et hjørne af din stue med varm LED og krystalklar lyd, hvilket dens organiske glas gør muligt.Foto

FDR-X3000R er designet med den virkelige verdens skiftende behov i tankerne, og med tilføjelsen af B.O.SS-teknologien behøver du ikke at bekymre dig om rystede videooptagelser – du skal blot fokusere på den aktivitet, du er i gang med. FDR-X3000R kan monteres på en cykel eller en bil, eller blive holdt i hånden og bruges sammen med et valgfrit udvalg af tilbehør – uanset vil det nye Action Cam fra Sony levere mærkbart mere effektiv billedstabilisering sammenlignet med andre modeller[1]. Billedstabiliseringen kompenserer endda for kraftige kamerarystelser og er tilgængelig ved 4K- og højhastigheds-optagelsesindstillinger.

Sony viser ligeledes sine sidste nye fotoprodukter frem på IFA, herunder α7R II*4, α7S II*4, α6300*4, RX1R II*4 og G Master™ brand FE 85mm F1.4 GM telephoto prime lens*4, som alle fik udmærkelser på 2016 TIPA Awards og/eller EISA Awards 2016-2017.


*3: 3840 × 2160
*4: Allerede på markedet
[1]Forvræning i billedkvalitet eller ufokuserede optagelse kan forekomme når anvendt tæt på vibrerende motorer. Billedresultatet kan forbedres ved at bruge Action Cam med det mulige tilbehør, Motor Vibration Absorber for X300 (AKA-MVA)


Gaming og netværk

PlayStation VR (“PS VR”) virtual reality system udvider PlayStation®4 (PS4TM)’s verden og lader dig blive indhyllet i en fuldt realiseret 360 graders virtuel verden. Ved at tage VR-headsettet på kan du nyde en oplevelse, der er præcis som at træde ind i selve spillet. Dit hoveds placering og bevægelser bliver fulgt nøje, så billedet af den virtuelle verden flytter sig intuitivt og naturligt i realtid, når du bevæger hovedet. Ved Sony-standen vil der være forskelligt VR-indhold som besøgende kan lege med, herunder PS VR-spillet “THE PLAYROOM VR,” som kan spilles med op til fem deltagere, hvor én bruger VR-headsettet og fire andre bruger DUALSHOCK®4 Wireless Controllers.


Future Lab Program™

Sony udstiller også “T”, den anden koncept-prototype fra deres Future Lab Program™, som sigter efter at skabe fremtidens livsstile sammen med brugerne. “T” bygger på ideen om at gøre adgang til information til en mere naturlig oplevelse. Den gør en bordplade eller enhver anden overflade til et interaktivt display som projekterer billeder, der reagerer på berøring.

Emner

Tags


Sony Corporation er ansvarlig for Sony Group’s elektronikprodukter og -løsninger. Med en vision om fortsat at skabe Kando (følelser) og Anshin (pålidelighed, tiltro og ro i sindet) hos mennesker verden over ved hjælp af teknologi, skaber Sony produkter og tjenester inden for områderne hjemmeunderholdning og lyd, billedbehandling og mobil kommunikation. For mere information, besøg: http://www.sony.net/

Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale

Relaterede nyheder