Gå til indhold
​Sony lancerer nye produkter og baner vejen for AI x Robotics, Automotive Image Sensors og mere på CES 2018

Pressemeddelelse -

​Sony lancerer nye produkter og baner vejen for AI x Robotics, Automotive Image Sensors og mere på CES 2018

Sony har netop løftet sløret for et udvalg af nye produkter ved deres pressekonference på CES 2018 i Las Vegas, USA, der officielt åbner tirsdag d. 9. januar.

På Sonys pressekonference, som blev afholdt d. 8. januar kl. 17.00 lokal tid, blev der blandt andet introduceret et nyt 4K OLED-tv og trådløse støjreducerende hovedtelefoner, som giver dig mulighed for at nyde musik i høj lydkvalitet, mens du træner. Derudover blev den nyeste teknologi inden for billedsensorer til biler præsenteret, som skal bidrage til udviklingen af førerløse biler i trafikken. Sony præsenterede ligeledes innovationer inden for kunstig intelligens (AI) x Robotics, herunder den nyligt annoncerede underholdningsrobot aibo™, som for første gang bliver fremvist uden for Japan.

Kazuo Hirai, Præsident og CEO for Sony Corporation, fortalte til Sonys pressekonference: “Inden for forbrugerelektronik har jeg en stærk tro på, at der stadig er meget, vi kan gøre for at forny os og give jer de mest betydningsfulde, kreative og underholdende oplevelser gennem vores produkter.

Pressekonferencen kan streames her:http://www.sony.com/ces2018pr


Hovednyheder på CES 2018


Hjemmeunderholdning & Lyd


AF8 4K HDR OLED tv – Sony bygger videre på innovationerne fra den anmelderroste BRAVIA OLED A1-serie fra sidste år og udvider med avancerede OLED-tv’er i samme høje kvalitet til et bredere publikum. Den nye AF8-serie har arvet den unikke 4K HDR-billedprocessor X1™ Extreme og Acoustic Surface-teknologi fra Sony, der giver uovertruffen billedkvalitet og medrivende lyd. Det nye design med en minimalistisk stander gør AF8 let at placere næsten hvor som helst.

XF90 4K HDR tv – Sony udvider ligeledes deres udvalg af LCD-tv’er for at imødekomme den stigende efterspørgsel på 4K HDR-tv’er i høj kvalitet. Den nye XF90-serie er udstyret med X1 Extreme-processor og X-Motion Clarity™-teknologi, som sikrer jævne og klare action-billeder. Selv med en stor skærmstørrelse på op til 75” 1 kan du nyde hurtige, action-prægede scener helt uden sløring.

UBP-X700 Blu-Ray og STR-DH780 AV-Receiver – Sony lancerer en ny UBP-X700 4K Ultra HD Blu-ray-afspiller og STR-DH790 AV-Receiver, som giver dig en ægte biografoplevelse direkte i din stue. De er begge kompatible med HDR10 og Dolby Vision og kommer i et slankt og kompakt design, der passer perfekt til enhver indretning.
Den nye UBP-X700 leverer et mere virkelighedstro billede med finere detaljer og et langt bredere udvalg af farver, kontraster og lysstyrker, end det før er set på standard Blu-ray-afspillere. Den nye STR-DH790 byder på en fleksibel 5.1.2-kanalkonfiguration med Dolby Atmos og DTS:X, der fylder rummet med uovertruffen biograflyd, der tilpasser sig til omgivelserne.

X1 Ultimate prototype – En prototype på næste generations billedprocessor – X1 TM Ultimate – blev fremvist på en 8K-skærm på CES. X1 Ultimate har en dobbelt så kraftfuld processor til billedbehandling i realtid sammenlignet med den nuværende X1 Extreme. Ved at kombinere det bedste fra både LCD- og OLED-skærme kommer X1 Ultimate med den højeste billedkvalitet i BRAVIA’s historie. Sammen med Sonys unikke bagbelysningsteknologi demonstrerer 8K-prototypen en billedbehandling af 8K HDR-indhold i realtid med en maksimal lysstyrke på 10.000 nits – det højest mulige i HDR-format.


HT-ZF9 og HT-XF9000 soundbars – De to nye slanke soundbars – HT-ZF9 og HT-XF9000 – er begge skabt til at matche dit Sony BRAVIA tv. De understøtter begge de nyeste lydformater, Dolby Atmos® og DTS:X™. Takket være Sonys banebrydende Vertical Surround-teknologi kan højttalerne producere tredimensionel lyd uden brug af loft- eller gulvhøjttalere. HT-ZF9 er verdens førstesoundbar med 3.1-kanalsystem, som understøtter Dolby Atmos2.Sammen med de nye Dolby Vision™-kompatible3 tv’er i AF8-serien og XF90-serien og med UBP-X700 4K Ultra HD Blu-Ray™-afspilleren får du en virkelig fordybende oplevelse, der kombinerer 4K HDR billedkvalitet med det nyeste lydformat.


HT-SF200 soundbar– Ny kompakt soundbar med 2.1-kanalsystem, HT-SF200, fra Sony giver dig en biograflignende lydoplevelse hjemme i din egen stue uden at gå på kompromis med indretningsstilen. Den er designet til at matche ethvert møbel, den placeres på. Med HT-SF200 kan du høre alle lavfrekvenslyde og stemmer klart i din favoritfilm eller din yndlings-tv-serie – selv uden separat subwoofer.


MHC-V81D, MHC-V71D og MHC-V41D lydsystemer - Sony lancerer også tre nye “alt-i-en” High Power-lydsystemer til hjemmet, MHC-V81D, MHC-V71D og MHC-V41D, der sætter gang i festen og fylder ethvert rum med storslået lyd. De nye “alt-i-en” High Power-lydsystemer er skabt til at være festens midtpunkt med høj og kraftfuld lyd takket være den indbyggede ‘Spread Sound Generator’4. De nye V81D og V71D kommer med psykedeliske 360˚ lyseffekter, der lyser rummet op og skaber den perfekte festatmosfære. Derudover kommer V81D med 360˚LIVE Sound-funktionen, mens V71D er udstyret med LIVE Sound-funktionen. V81D, V71D og V41D har evnen til samle folk med unikke, interaktive funktioner, som sørger for, at alle tager del i festen.


SRS-XB41, SRS-XB31 og SRS-XB21 højttalere - Sony udvider EXSTRA BASSTM-familien med tre nye tilføjelser, så nu kan du endelig stoppe jagten på den perfekte højttaler til din fest. Du kan sætte gang i den ultimative fest med den trådløse frihed, holdbarhed og store kraft fra EXTRA BASSTM i kombination med den nye LIVE SOUND-funktion – hvor end du er. De nye XB41, XB31 og XB21 kan fås i fem forskellige farver. De er robuste og kan vaskes, hvis du ved et uheld kommer til at spilde på dem. Med IP67-certificeringen er de både vandtætte og støvafvisende, så du kan roligt tage dem med til stranden eller poolen – de kan endda tåle mudder. Derudover er de rustsikret og går ikke i stykker – selv hvis du skulle komme til at tabe dem i havet. Party Chain-funktionen i højttalerne gør det muligt at koble helt op til 100 trådløse Sony SRS-XB41, XB31 og XB21 højttalere sammen og fylde en hel festsal med storslået EXTRA BASSTM-lyd.

MDR-1AM2 Hovedtelefoner – MDR-1AM2 er efterfølgeren til de anerkendte MDR-1A-hovedtelefoner, der blev lanceret tilbage i 2014. MDR-1AM2 kommer med enestående lydkvalitet og en lang række nye og forbedrede funktioner, der bygger videre på Sonys langvarige ekspertise inden for højkvalitetslyd og lydoplevelser.
MDR-1AM2 er til dig, der ikke vil gå på kompromis med lydkvaliteten. Hovedtelefonerne tager Hi-Res-lydkvalitet til et endnu højre niveau: De har kapacitet til at gengive en lydfrekvens på op til 100kHz og kan prale af den nyudviklede 40mm HD-driver, så du kan nyde lyden i hele lydområdet. Derudover kommer hovedtelefonerne med en aluminiumsbelagt membran med flydende krystalpolymer, der gengiver selv de fineste lydforskelle til perfektion.

WF-SP700N og WI-SP600N sportsheadsets – De nye WF-SP700N kombinerer for første gang nogensinde5 digital støjeliminerings-teknologi og et vandafvisende (IPX4)6 design i et Truly Wireless headset. Nu kan du koncentrere dig fuldt ud om din træning og nyde din yndlingsmusik uden at bekymre dig om støjende omgivelser, sved eller regn. Ambient Sound-tilstand lader dig høre vigtige lyde omkring dig, når du træner udendørs eller i fitnesscentret, hvilket gør dem til den perfekte træningsmakker. Derudover lancerede Sony WI-SP600N sportsheadsetmed kompakte ørepropper, der er forbundet med en diskret ledning og har ergonomiske støttebuer i øret, som giver fleksibilitet og sørger for, at hovedtelefonerne bliver siddende i øret. Hovedtelefonerne leverer op til 6 timers lydafspilning.

Xperia Smartphone

Sony Mobile lancerer Xperia XA2, som kombinerer en 5.2” stor Full HD-skærm med et 3,300 mAh batteri. Xperia XA2 er udrustet med et 23MP hi-res-kamera med 4K-filmoptagelse med ISO 12.800-følsomhed (stillbilleder) og har desuden et 8MP selfie-kamera, som tager billeder med 120° supervidvinkel.

Xperia XA2 leverer en problemfri performance med Qualcomms® SnapdragonTM 630-processor og en integreret fingeraftrykssensor på bagsiden. Den har et raffineret metallisk look takket være den anodiserede aluminium på siderne og det flotte kantløse design med skærm helt til siderne.

Foto

Sony lancerer i dag nye løsninger til RX0, som giver mere fleksibilitet og kreativitet.

Den nye kontrolboks CCB-WD1 kan tilsluttes til RX08 og gør det muligt at kontrollere kameraet fra en PC via en webbrowser9 og IP-kabelforbindelse.

Derudover giver den nyeste version af PlayMemories Mobile app’en fra Sony, version 6.2, flere funktioner til multi-kamerakontrol til RX010. Med den nye version er det nu muligt at forbinde op til 50 RX0-kameraer til en smartphone eller tablet11.


Life Space UX

Life Space UX-produkter giver dig mulighed for at transformere dine rum og skabe nye oplevelser. Den nye LSPX-A1 4K Ultra Short Throw Projector vil blive lanceret til foråret 2018 i USA. Projektoren er designet til at passe diskret ind med en kunstig marmoroverflade, aluminiumsramme og træhylde, som passer perfekt ind i alle omgivelser. Den indbyggede billedteknologi giver dig mulighed for at nyde 4K HDR-projekteringer på op til 120” ved blot at placere den nær en væg, mens den avancerede Vertical Drive teknologi-kompatible7 diskanthøjtaler producerer lyd, der fylder hele rummet. Du kan eksempelvis omdanne dit rum ved at projektere billeder af en skov op på væggen, mens du lytter til en rislende bæk. Den har også subwoofere til at skabe en medrivende lydoplevelse, når du ser dine yndlingsfilm.

Til CES vil det også være muligt at se en demonstration af “It’s all here” – et nyt koncept, der benytter AI til at udføre indholdsanalyse og kortlægge store mængder musik, film og bøger for at finde netop det indhold, der interesserer dig.

Gaming & netværk

Prøv en ny PlayStation®VR virtuel oplevelse fra spillet "The Last Guardian" – et action-eventyr, der skildrer båndet mellem en ung dreng og en kolossal mystisk skabning ved navn Trico.


Automotive Image Sensors (koncept)

Sony præsenterer højkapacitets-billedsensorer, som skal bidrage til udviklingen af fuldautomatisk kørsel uden fører. Grundet den stigende efterspørgsel på teknologi, der kan gøre det muligt for biler at opdage deres omgivelser i 360 grader i forskellige kørselssituationer, kan Sonys avancerede billedsensorteknologi fange information om omgivelserne hurtigere og mere præcist end det menneskelige øje. Ved Sonys stand er det muligt at høre mere om Sonys vision om en fremtid med selvkørende biler.


AI x Robotics

Sony annoncerede på deres Corporate Strategy Meeting i juni 2016, at de sigter efter at kombinere deres eksisterende styrker inden for områder som video- og lydteknologi, sensorer og mekatronik med AI, robotteknik, kommunikation og andre elementer for at tilbyde nye muligheder. Siden da har det fremmet flere projekter på disse områder – blandt andet aibo, en selvstændig underholdningsrobot, som vil blive fremvist på CES for første gang uden for Japan.

 1. Behandlingsstørrelse varierer efter region.
 2. Pr. 8. januar 2018 ifølge undersøgelse foretaget af Sony Corporation.
 3. Dolby Vision bliver tilgængelig gennem en fremtidig firmware-opdatering.
 4. På V71D og V81D
 5. Pr. 8. januar 2018 ifølge undersøgelse af Truly Wireless hovedtelefoner med IPX4 eller højere. Undersøgelsen er foretaget af Sony Corporation.
 6. IPX 4 indikerer at vandsprøjt fra enhver retning ikke har nogen skadelig virkning.
 7. Unik højttaler-teknologi fra Sony. Enheder, der er fastgjort til enden af vibrationspladerne, sender lodrette vibrationer i den retning, som lyden kommer fra, og udsender lydbølger for at producere klare toner.
 8. Softwareopdatering til RX0 (planlagt i januar 2018) er påkrævet.
 9. Anbefalet til brug: Styresystemer - Windows 7 / Windows 8.1 / Windows 10, Mac OS X 10.11 / MacOS 10.12-10.13. Webbrowser - Google Chrome, Internet Explorer, Safari
 10. Softwareopdatering til RX0 (planlagt i januar 2018) er påkrævet.
 11. Antallet kan variere alt efter specifikationerne for adgangsstedet samt den smartphone eller tablet, der bruges. Der er blevet testet op til 50 enheder (baseret på Sony tests)


*De nævnte produkter er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Sony eller de respektive virksomheder.

Emner

Tags


Om Sony Corporation

Sony Corporation er en kreativ underholdningsvirksomhed, der er bygget på et solidt teknologisk fundament. Med alt fra spil- og netværkstjenester til musik, film, elektronik, billedsensorer og finansielle tjenester, er Sonys formål at fylde verden med oplevelser gennem kreativitet og teknologi. For mere information, besøg http://www.sony.net/

Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relaterede nyheder