Gå til indhold
​Sony lancerer nye OLED og LCD 4K HDR tv’er med forbedret billedkvalitet

Pressemeddelelse -

​Sony lancerer nye OLED og LCD 4K HDR tv’er med forbedret billedkvalitet

Sony lancerer nye tv og udvider deres 4K HDR tv-serier med nye modeller, der er designet til at levere forbedret kontrast, farve og klarhed. AF8 og XF90-serierne er de nye skud på stammen og sikrer fremragende 4K HDR-billedkvalitet takket være de nyeste innovationer fra Sony.

I 2017 introducerede Sony en ny BRAVIA 4K HDR OLED-serie for at tilbyde forbrugerne endnu flere avancerede funktioner i ét tv. BRAVIA OLED A1-serien har sidenhen høstet stor anerkendelse på grund af det innovative design, der kombinerer ekstraordinær billedkvalitet med storslået lyd, der kommer fra selve skærmen takket være Acoustic Surface™-teknologien.

Nu bygger Sony videre på innovationerne fra A1-serien og udvider med avancerede OLED-tv’er i samme høje kvalitet til et bredere publikum. Den nye AF8 OLED-serie har arvet den unikke 4K HDR billedprocessor X1™ Extreme og Acoustic Surface-teknologi fra Sony, der giver uovertruffen billedkvalitet og medrivende lyd.


AF8 4K HDR OLED-tv
AF8–serien har et utrolig detaljeret billede med dybe sorte niveauer, rige og realistiske farver og en ekstraordinær bred betragtningsvinkel. Sonys mangeårige ekspertise i billedbehandlingsteknologi har resulteret i, at AF8 leverer et enestående 4K HDR-billede takket være den præcise kontrol af de otte millioner OLED-pixels. Dertil gør Acoustic Surface-højttalerteknologien det muligt at udsende lyden direkte fra skærmen, hvilket skaber en fantastisk visuel oplevelse, hvor intet tager fokus fra det overlegne billede. Det nye design med en minimalistisk stander gør AF8 let at placere næsten hvor som helst.


XF90 4K HDR tvSony udvider ligeledes deres udvalg af LCD-tv’er for at imødekomme den stigende efterspørgsel af 4K HDR-tv’er i høj kvalitet. Den nye XF90-serie er udstyret med X1 Extreme-processor og kan fås i 75”, 65”, 55” og 49”.

I takt med at skærmens størrelse bliver større, bliver det lettere at bemærke sløring i billederne – især i hurtige action-prægede scener. XF90-serien løser dette problem ved at bruge en ny teknologi – X-Motion Clarity™ – der sikrer, at action-billeder bliver jævne og klare. X-Motion Clarity™-teknologien benytter Sonys egen lokale dimming-algoritme direkte på den bagbelyste LED-skærmfor at styre lysstyrken og optimere dens varighed, så billederne forbliver klare og jævne næsten uden tab i lysstyrke.

XF90-seriens design passer perfekt til den nye HT-XF9000 Dolby Atmos™ soundbar fra Sony, som løfter lyden til det næste niveau og giver en ultimativ hjemmebiografoplevelse.

Både AF8 og XF90-serien understøtter Dolby Vision™*1 HDR-format fra Dolby Laboratories, som giver en mere fordybende og engagerende filmoplevelse med imponerende lyse områder, dybere sorte niveauer og levende farver.

Sony annoncerer yderligere, at serierne XF85 og XF80 4K HDR vil blive tilgængelige i 2018.


Priser og tilgængelighed
AF8, XF90, XF85 og XF80-serierne vil være tilgængelige i de danske butikker fra foråret 2018. De danske priser vil blive bekræftet på et senere tidspunkt.


*1 Dolby Vision vil blive tilgængelig via en firmware-opdatering.


For mere information:

Du kan læse mere om de nye tv’er her eller om hjemmebiografsystemer fra Sony her.

Læs mere om Sonys billedkvalitet her.

Læs mere om Sonys lydkvalitet her.

Læs mere om Sonys design her.

Emner

Tags


Sony Corporation er ansvarlig for Sony Group’s elektronikprodukter og -løsninger. Med en vision om fortsat at skabe Kando (følelser) og Anshin (pålidelighed, tiltro og ro i sindet) hos mennesker verden over ved hjælp af teknologi, skaber Sony produkter og tjenester inden for områderne hjemmeunderholdning og lyd, billedbehandling og mobil kommunikation. For mere information, besøg: http://www.sony.net/

Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale

Relaterede nyheder