Få vores nyheder på mail

Sony lancerer nye EXTRA BASS-højttalere: Nyd din yndlingsmusik hvor som helst, når som helst

Pressemeddelelse   •   Jun 24, 2020 09:00 CEST

  • De nye SRS-XB43, SRS-XB33 og SRS-XB23 kommer med nye X-Balanced-højttalerenheder, der giver en forbedret lydkvalitet
  • Vandafvisende, støvafvisende og stødsikkert[1] design
  • Hele serien kommer i et nyt, friskt design
  • SRS-XB23 kommer i en kompakt og let form, så den nemt kan komme med på farten

Sony har i dag lanceret SRS-XB43, SRS-XB33 og SRS-XB23 og udvider dermed serien af trådløse EXTRA BASSTM-højttalere. De nye højttalere kommer med en fremragende lydkvalitet, robusthed og øget brugervenlighed, der lader musikelskeren nyde overlegen lyd uanset tid og sted.

EXTRA BASSTM – Lyd der er værd at dele

Nyd dyb og kraftfuld bas, uanset hvor du befinder dig, med de nye EXTRA BASS-højttalere.

X-Balanced højttalere

Sonys nyudviklede X-Balanced-højttalerenheder sikrer høj lydkvalitet og et kraftfuldt lydtryk for en dybere og bedre lytteoplevelse.

Højttalerenhederne kommer i en ny form, som maksimerer membranens område. Dermed øges lydtrykket og bassen bliver endnu mere kraftfuld.

Dette reducerer også driver-udfald, samtidig med at lydtrykket holdes, hvilket resulterer i mindre overstyring.

I modsætning til en cirkulær membran, som man normalt ser i højttalerenheder, kommer X-Balanced højttalerenheden i XB43 med en næsten rektangulær membran. 2-vejs-højttalersystemet kombiner en woofer til lave frekvenser, samt frekvenser i mellemområdet, med en diskant til de høje frekvenser. Resultatet er kraftfuld lyd, dyb bas og klare vokaler.

X-Balanced-højttalerenheden i XB33 og XB23 kommer ligeledes med nyudviklede membraner, der udfordrer det normale cirkulære design. Det nye design sikrer ligeledes et større lydtryk fra et kompakt design.

Højttalerkegle med Mica-forstærkede cellulosefibre og støvhætte

Den stive og lette højttalerkegle med Mica Reinforced Cellular (MRC) forbedrer lydkvaliteten yderligere, mens de passive gitre på siden af højttalerne er blevet optimeret for en klar baslyd.

LIVE SOUND-funktion

[2]

LIVE SOUND-funktionen bringer din fest til live med en lydoplevelse i 3D, så du kan danse, som stod du foran scenen til en livekoncert.

Fest mere – med færre bekymringer

Vandtæt, støvtæt og rustafvisende

De nye XB-højttalere kommer med en IP67-klassificering, der betyder, at du kan tage højttalerne med på stranden, i skoven eller hvor end du ønsker – de skal nok holde musikken kørende. Højttalerne er ovenikøbet afvisende overfor saltvand, så du kan tage festen med dig, når du flyder afsted i din badering på stranden.

Stødsikkert design[3]

Højttalerne[4] har været igennem omfattende stødtests og takket være det nye stødsikre design, kan de tåle uundgåelige bank, buler og skrammer. Selv hvis du taber højttaleren[5], skal den nok fortsætte med at holde musikken i gang[6].

Fest og farver – hele natten lang

Lys[7]

De nye højttalere kommer i et nyt friskt design, i mange forskellige farver, med diskant-

 og højttalerlys[8], der pifter enhver fest op.

Fiestable[9]app & Sony | Music Centre app

Sæt gang i festen med “Fiestable”[10]appen og skab en ægte diskotekfølelse direkte fra din smartphone. Med appen kan du få lyset fra højttaleren til at blinke eller skifte farver i takt med musikken.

Du kan også styre højttaleren fra dansegulvet med den gratis app “Sony | Music Centre”[11]. Vælg dine yndlingsplaylister, sæt sange i kø eller indstil lyset alt efter dit humør.

Party Connect-funktion

Med den nye Party Connect-funktion kan du forbinde op til 100 kompatible højttalere[12]via BLUETOOTH® og synkronisere både musikken og lyset, så alle på dansegulvet danser til det samme beat.

Ny form, nye farver

De nye højttalere kommer i et nyt design i flere forskellige farver, så du kan vælge netop den højttaler, der passer bedst til dig. XB23 kommer i et nyt og let design, der gør den nem at have med rundt. Den kan nemt være i yderlommen på rygsækken eller i festivalstolens kopholder. Den kommer også med en rem, så du kan hænge den i dit telt eller fra et træ.

Lang batterilevetid og opladning med USB-C®

Som noget nyt bliver højttalerne opladet ved hjælp af USB-C. De har en batterilevetid på helt op til 24 timer[13], så de kan holde festen i gang hele natten. Du kan desuden oplade din smartphone via USB-A, så du sikrer, at din smartphone holder ud lige så længe, som du gør.

Derudover kan din smartphone let forbindes til højttaleren ved hjælp af Bluetooth® eller NFC™[14].

Pris og tilgængelighed

  • SRS-XB43 bliver tilgængelig fra august i farverne sort og blå til en vejledende udsalgspris på 1.800 kr.
  • SRS-XB33 bliver tilgængelig fra august i farverne sort, blå, rød og gråbrun til en vejledende udsalgspris på 1.200 kr.
  • SRS-XB23 bliver tilgængelig fra august i farverne sort, blå, rød, gråbrun og grøn til en vejledende udsalgspris på 1.000 kr.

 

[1]Gælder kun XB33 og XB23

[2]LIVE SOUND er kun tilgængelig på XB43 og XB33

[3]XB33 og XB23 har været igennem omfattende stødtests

[4]XB33 og XB23 har været igennem omfattende stødtests

[5]Gælder kun for XB33 og XB23

[6] Deformering, beskadigelse ved tab af højttalerne eller mekanisk stød kan forårsage forringelse af den vandtætte og støvsikre funktion.

[7]Gælder kun XB43 og XB33

[8]Diskantlys er kun tilgængelig på XB43

[9]Fiestable er kun tilgængelig på XB43 og XB33

[10]Tilgængelig på Google Play og App Store

[11]Tilgængelig på Google Play og App Store

[12]Kun kompatible mellem SRS-XB43, SRS-XB33, SRS-XB23

[13]Op til 24 timers batterilevetid (med STAMINA mode/lys slået fra). Ydeevenen kan variere alt lysstyrke, afspillede sange, temperatur og brug.

[14]NFC er kun tilgængelig på XB43 og XB33 

Om Sony Corporation

Sony Corporation er en kreativ underholdningsvirksomhed, der er bygget på et solidt teknologisk fundament. Med spil-og netværkstjenester, musik, billeder, elektronik, halvledere og finansielle tjenester, er Sonys formål at fylde verden med oplevelser gennem kreativitet og teknologi. For mere information, besøg http://www.sony.net/