Gå til indhold
Sony lancerer den nye Walkman® - NW-ZX507

Pressemeddelelse -

Sony lancerer den nye Walkman® - NW-ZX507

  • Nyd lyd i høj opløsning med den mest avancerede teknologi
  • Stream musik fra dine favorit streamingtjenester uden at gå på kompromis med lydkvaliteten
  • Luksuriøst design til de kvalitetsbevidste

Sony lancerer i dag den nye Walkman®, NW-ZX507, der gør det muligt at lytte til musik fra mange forskellige musiktjenester med Android™[1] og Wi-Fi. Du kan nemt finde sange på den nye Walkman® via dine foretrukne streaming- og downloadtjenester, uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

De bedste toner

Du kan nu opleve lyd i højeste kvalitet takket være Sonys nyeste walkman, NW-ZX507. Den har Φ4.4 mm balanceret forbindelse, der sammen med tabsfri DSD (11.2MHz)[2] og 384kHz/32bit PCM-afspilning bliver understøttet af S-master HX™. Der er også DSEE HX™-support, som opskalerer din eksisterende musik, så kvaliteten kommer meget tæt på høj opløsning. DSEE HX™-processoren fungerer endda, mens du streamer musik[3]. Den nye walkman understøtter desuden Hi-Res Audio Wireless fra LDAC, så du kan nyde lyd i høj opløsning, og som du foretrækker den

Den høje lydkvalitet opnås hurtigt og nemt med NW-ZX507, da walkmanen er bygget af kvalitetsmaterialer. Walkmanen består af en aluminiumsramme og kobberblok, der sikrer klar og kraftig lyd, mens den nyudviklede FTCAP (high polymer capacitor) og den elektriske dobbeltlagskondensator arbejder sammen for at sikre gode og dristige basniveauer. Lyddelene i NW-ZX507 har kvalitetslodninger og fin lydmodstand, der muliggør en klar vokal og lyd, som forbedrer detaljerne i alle sange.

Udvid din musiksamling

Med Android™ og Wi-Fi kan du nemt få adgang til millioner af sange, som du kan streame eller downloade via dine foretrukne apps på din Walkman®, eller du kan oprette forbindelse til din pc for at få adgang til dine spillelister. Det har aldrig været lettere at lytte til dine yndlingssange på en Walkman®.

Luksus lyd

Med en stor 3,6” HD-skærm og touch-panel kan du lytte til musik med stil. Der er indbygget en praktisk USB-C™-port og micro SD-kort-slot. Desuden er NW-ZX507 udstyret med sideknapper, hvilket gør den nem og hurtig at betjene. NW-ZX507 fås i sort og giver dig autentisk lyd med sit slanke og kompakte design. Med en batterilevetid på op til 20 timer kan du lytte til album efter album uden at bekymre dig om næste opladning.

Den nye Walkman® er kompatibel med Sony Original Music Player-app, så du kan tilpasse din lyd, som du foretrækker den.

NW-ZX507 (64 GB) er tilgængelig fra november 2019 til en vejledende udsalgspris på 6.000 DKK.

For flere Sony nyheder, besøg: http://presscentre.sony.eu

[1] Android er et varemærke tilhørende Google LLC.

[2]Kræver en stabil forbindelse.

[3]Kræver en kabelforbindelse

Emner

Tags


Om Sony Corporation

Sony Corporation er en kreativ underholdningsvirksomhed, der er bygget på et solidt teknologisk fundament. Med spil-og netværkstjenester, musik, billeder, elektronik, halvledere og finansielle tjenester, er Sonys formål at fylde verden med oplevelser gennem kreativitet og teknologi. For mere information, besøg http://www.sony.net/

Pressekontakt

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Relaterede nyheder