Få vores nyheder på mail

Sony lancerer ny 4K Ultra HD Blu-ray-afspiller og AV-Receiver

Pressemeddelelse   •   Jan 09, 2018 02:01 CET

  • Med den nye 4K Ultra HD Blu-ray-afspiller kan du få den ultimative filmoplevelse, da den understøtter begge HDR-formater – HDR10 og Dolby Vision Compatible™1
  • 7.2-kanals 4K HDR AV-Receiver omslutter dig med forbløffende lyd med Dolby Atmos® og DTS:X™
  • Se dine favoritfilm og -serier og lyt til din yndlingsmusik takket være et bredt udvalg af indhold og streamingtjenester

Med den nye UBP-X700 4K Ultra HD Blu-ray-afspiller og STR-DH790 AV-Receiver får du en ægte biografoplevelse direkte i din stue. De er begge kompatible med HDR10 og Dolby Vision Compatible og kommer i et slankt og kompakt design, der passer perfekt til enhver indretning.


UBP-X700 Blu-ray-afspiller
Den nye UBP-X700leverer et mere virkelighedstro billede med finere detaljer og et langt bredere udvalg af farver, kontraster og lysstyrker, end det før er set på standard Blu-ray-afspillere.

Med UBP-X700 får du en verden af indhold i 4K-kvalitet med en række streamingtjenester. Med Netflix™, Prime Video™ og YouTube™ kan du vælge den underholdning, du har lyst til. Derudover understøtter Blu-ray-afspilleren også en række video- og lydformater i høj opløsning (hi-res), såsom MP4, DSD, FLAC mf.


STR-DH790 AV-Receiver
Den nye STR-DH790 byder på en fleksibel 5.1.2-kanalkonfiguration med Dolby Atmos og DTS:X, der fylder rummet med uovertruffen biograflyd, der tilpasser sig til omgivelserne.

Takket være den automatiske højttalerkalibrering – Digital Cinema Auto Calibration (D.C.A.C.) – er det nemt at finde den optimale opsætning af højttalerne. Ved hjælp af den medfølgende mikrofon benytter den avancerede D.C.A.C. en række testtoner til at bestemme de korrekte højttalerindstillinger baseret på placeringen af højttaleren og rummets akustik.


Priser og tilgængelighed

  • UBP-X700 4K Ultra HD Blu-ray vil være tilgængelig i de danske butikker fra januar 2018 til en forventet vejledende udsalgspris på 2.200 kr.
  • STR-DH790 AV-Receiver vil være tilgængelig i Danmark fra foråret 2018 til en forventet vejledende udsalgspris på 3.400 kr.


1 Denne funktion vil være tilgængelig til UBP-X700 via firmwareopdatering til sommer 2018.


Yderligere Information:
STR-DH590: kompatibel med 4K/HDR samt det nyeste HDR10 og Dolby Vision Compatible.

Vedhæftede filer

PDF-dokument