Gå til indhold
Sony lancerer en ny ultimativ BRAVIA 4K HDR Z-serie

Pressemeddelelse -

Sony lancerer en ny ultimativ BRAVIA 4K HDR Z-serie

Næste generations tv-teknologi gengiver billeder præcis som tiltænkt af indholdsskaberen og bringer den virkelige verden ind i din stue

Sony lancerer en ny BRAVIA ZD9 4K HDR–serie med den næste generation af tv-skærmteknologi, der byder på evnen til at gengive dybere sort, højre lysstyrke og den virkelige verdens imponerende farver. Den nye flagskibsserie, Z-serien, tager føringen blandt topmodellerne i det nuværende 4K HDR tv-line-up, som omfatter den prisbelønnede XD93 og XD94. Den nye "Z"-betegnelse indikerer et betydeligt spring fremad og er det ultimative inden for skærmteknologi. Med dette spring bringer Sony 4K High Dynamic Range (HDR) til et nyt niveau med ultra kontrast og endnu mere realistiske, nøjagtige farver, for at gengive præcis hvad indholdsskaberen havde til hensigt.

Den nye BRAVIA ZD9 4K HDR-serien er udstyret med en nyudviklet 4K- billedprocessor, 4K HDR Processor X1™ Extreme og en unik teknologi til baggrundsbelysning, Backlight Master Drive™, og sikrer en spektakulær kontrast og ekstremt nøjagtig bred farvegengivelse. Det giver en endnu mere imponerende visuel oplevelse med mere dybde, tekstur og virkelighedstro billeder på skærmen, end det tidligere var muligt.

Men den visuelle oplevelse med ZD9 stopper ikke ved skærmens billedkvalitet. Den nye serie er yderst elegant og stilren i det tavledesign, der danner ramme om den ultimative seeroplevelse. På forsiden understreger den enkle sorte skifer det sofistikerede design og lader seerne fordybe sig i den fantastiske 4K HDR-oplevelse.Den nye kabelløsning på bagsiden holder alle kabler helt skjulte og sikrer, at enheden har et elegant udseende fra alle vinkler.


BRAVIA ZD9 4K HDR-serien (65”, 75” og 100”)

 • ZD9-serien er 4K HDR-kompatibel til at modtage og behandle det nye videostandardsignal med højere lysstyrke, højere kontrast og levende farver via internet videotjenester, HDMI og USB-port.
 • Den nye 4K HDR Processor X1™ Extreme sikrer en forbedret skarphed, farvenøjagtighed og kontrast i HD-, 4K- og 4K HDR-optagelser. Den kombinerer tre nye teknologier: objektbaserede HDR Remaster, Dual Database-forarbejdning og Super Bit Mapping™ 4K HDR for at bringe dit 4K HDR-indhold til helt nyt niveau.
 • Backlight Master Drive™ med en tæt LED-struktur og en præcis belysningsalgoritme samler de udsendte LED-lys på et sted og fokuserer drive-området mere for at sikre ultrahøj kontrast.
 • Den indbyggede X-tendens Dynamic Range™ PRO sikrer forbedret kontrast ved at balancere lyseffekten præcist hen over skærmen ved at dæmpe nogle lysområder og øge andre. Det giver tre gange så høj lysstyrke som på et almindeligt LED-tv og forbedrer billedet fra enhver kilde til nær HDR-kvalitet med en bredere vifte af lysstyrke.
 • Takket være TRILUMINOS™ Display får du en levende og udvidet farveskala med forbedret præcis farvegengivelse.
 • 4K X-Reality™ PRO sikrer fantastiske detaljer med Sonys unikke algoritme for realitetstro gengivelse af ethvert indhold, såsom tv-udsendelser, DVD, Blu-ray, internetvideoer og digitale billeder.
 • Ryddelig kabelhåndtering gør det nemt at montere tv’et uden synlige ledninger.
 • ZD9 i 100” kan fås med både gulv- og bordstativ, mens der kun følger bordstativ med 75” og 65” tv’er.
 • Med Android TVTM kan du nemt udforske en verden af film, musik, billeder, spil, apps mv. Med Voice Search kan du finde nyt og spændende indhold, stille spørgsmål eller styre dit tv. Send nemt indhold fra din smartphone eller tablet til dit tv med Google Cast™. Du kan nyde alt dét, du plejer på din smartphone eller tablet med Google PlayTM – direkte fra dit tv.
 • Med Sonys eksklusive brugerflade får du nemt adgang til indhold, hvor du bekvemt, hurtigt og intuitivt kan browse i alt dit indhold uden at forstyrre din tv-visning.


Se den vedhæftede fil for mere information.


Pris og tilgængelighed

Den nye BRAVIA 4K HDR ZD9-serie fra Sony fås i Danmark fra 2016. 

Vejl. udsalgspriser: 

 • 65” ( KD-65ZD9BAEP) - 40.000,- kr. 
 • 75" ( KD-75ZD9BAEP) - 65.000,- kr.

Prisen for  ZD9-model i 100" vil blive bekræftet senere.


Emner


Sony Corporation er ansvarlig for Sony Group’s elektronikprodukter og -løsninger. Med en vision om fortsat at skabe Kando (følelser) og Anshin (pålidelighed, tiltro og ro i sindet) hos mennesker verden over ved hjælp af teknologi, skaber Sony produkter og tjenester inden for områderne hjemmeunderholdning og lyd, billedbehandling og mobil kommunikation. For mere information, besøg: http://www.sony.net/

Pressekontakt

Bo Pedersen

Pressekontakt Account Manager for Sony - Discus Communications +45 50 40 19 18

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale

Relaterede nyheder