Få vores nyheder på mail

Sony lancerer en ny æra af home displays med VPL-VZ1000ES Ultra Short Throw 4K HDR home theatre-projektoren

Pressemeddelelse   •   Jan 05, 2017 02:00 CET

Sony har netop lanceret en elegant løsning, der gør det nemt at omdanne stuen til en hjemmebiograf. 
Med projektoren placeret få centimeter fra væggen kan man projicere video og billeder på væggen derover med en skærmstørrelse på over 100”.

Sony har netop udvidet sit line up af ultra short throw home theatre-løsninger med VPL-VZ1000ES 4K HDR home theatre-projektoren, der er udviklet til at integreres i almindelige hjem. Sony’s nye, innovative laser light source projektor er forsynet med High Dynamic Range (HDR), som er kompatibel med native 4K-opløsning. Den kan anbringes så tæt som 6” (ca 15 cm) fra væggen, så man får et 16:9-billede på 100” (254 cm målt diagonalt). Når den elegante og kompakte VPL-VZ1000ES slukkes, forsvinder den ned i installationen. Det er hermed muligt at få medrivende billedoplevelser i en dedikeret hjemmebiograf, man skaber i dagligstuen eller soveværelset, uanset hvordan hjemmet er indrettet og designet.

"Indtil nu har home cinema-entusiasten haft behov for et dedikeret værelse til at vise film og billeder. Det er ikke altid ideelt, fordi langt fra alle har den luksus konstant at have plads til en ekstra stor skærm. Den nye model VPL-VZ1000ES ændrer det komplet, når den viser imponerende home theatre-oplevelser på op til 120" i de eksisterende omgivelser," udtaler Thomas Issa, der er Product Manager hos Sony Professional Solutions Europe. Og han fortsætter:

"Vores revolutionerende nye generation af ultra short throw-projektorer leverer utrolig 4K HDR-visualiseringer få tommer fra væggen, mens den falder naturligt ind i rummets eksisterende design, når den er slukket."

VPL-VZ1000ES måler 925 x 494 x 219 mm og vejer omkring 35 kg, som gør den lille og let nok til at blive en del af rummet. Det er omkring 40 % mindre end sin forgænger SonyLSPX-W1S 4K ultra short throw og er desuden faldet i pris. På trods af den kompakte størrelse og den reducerede pris genererer VPL-VZ1000ES alligevel 2.500 lumens colour light output, der er 25 % brighter end projektoren LSPX-W1S Life Space UX. Sony's avancerede SXRD™-paneler producerer sammen med dens Z-Phosphor™ laser light engine en høj dynamisk kontrast, der forbedrer highlights og lowlights med HDR-content. VPL-VZ1000ES-projektorens Z-Phosphor laser light source rammer sin peak brightness langt hurtigere end konventionelle projektorlamper. Brightness og farvenøjagtighed bevares også længere, ligesom man reducerer besværet med lampeskift.

Slip din begrænsninger for oplevelse fri
VPL-VZ1000ES’ unikke formfaktor åbner for en helt ny række af anvendelsesområder. Den er den ideelle projektor til store formater på små steder samt steder med højt til loftet. Og fordi projektoren er monteret foran i stedet for bag betragterne, undgår man problemer som skygger fra loftslamper og ventilatorer. Man kan således omdanne enhver væg til et vindue til en ny verden. Mens man i moderne huse og lejligheder med store vinduer og begrænset vægplads med en drop down screen kan omdanne et pladsen foran et vindue til en skærm til TV, film og sport. Når showet er slut, hæver man skærmen, så ma igen kan nyde udsigten. Sony's nye projektorteknologi giver brugerne mulighed for i stuen af få en kæmpeskærm med en enkelt og elegant installation. Brugerne får helt nye home cinema-muligheder med VPL-VZ1000.

Sony VPL-VZ1000ES ultra short throw 4K HDR home theatre-projektoren kommer på markedet i april 2017. Sony udstiller på CES Sony Booth #7300 i Las Vegas fra 5. til 8. januar 2017.