Få vores nyheder på mail

​Sony lancerer Bluetooth sportshovedtelefoner med støjeliminering

Pressemeddelelse   •   Jan 09, 2018 02:01 CET

  • Nyd musikken uden forstyrrelser, hvor end du er, med verdens første1 Truly Wireless hovedtelefoner med støjeliminering i et vandafvisende design
  • Designet til at blive siddende i øret

Sony lancerer tre nye trådløse sportshovedtelefoner – WF-SP700N, WI-SP600N og WI-SP500 –designet til den aktive, stilbevidste musikelsker. Hovedtelefonerne er perfekte både til hverdagsbrug og sport – uanset om du dyrker intensiv konditionstræning eller yoga. Truly Wireless-designet giver den ultimative frihed til enhver form for sport, hvor du ikke skal bekymre dig om ledninger, der kommer i vejen. De nye helt trådløse WF-SP700N kombinerer for første gang nogensinde de to vigtigste funktioner i forbindelse med sport; digital støjelimineringsteknologi til at blokere for støj omkring dig, så du kan bevare fokus på din egen træning, og et vandafvisende design.

Vælg selv, hvad du vil høre
Med støjelimineringsteknologien2 fra Sony kan du koncentrere dig fuldt ud om din træning og nyde din musik uforstyrret – selv i de mest støjende omgivelser med træningsmaskiner, der larmer, eller folk, der snakker. Med Ambient Sound-tilstand sikrer du, at du hører vigtige lyde omkring dig, når du træner udendørs eller i fitnesscentret, hvilket gør dem til den perfekte træningsmakker. Derudover byder hovedtelefonerne på den velkendte EXTRA BASS™-lyd fra Sony, som kombineret med støjeliminering giver en dybere, rigere bas, så du kan fokusere på at forbedre din præstation. Du kan også skræddersy og tilpasse equalizer-indstillingerne i den medfølgende Sony | Headphones Connect app.

Vandafvisende og designet til at blive siddende i øretWF-SP700N-hovedtelefonerne er IPX4-klassificeret, hvilket betyder, at de er vandafvisende og tåler både regn og sved. Hovedtelefonernes ørepropper er designet med ergonomiske støttebuer, der sørger for, at de sidder stabilt i ørerne, uanset hvad du foretager dig.

WF-SP700N har op til 3 timers batterilevetid og kommer med et kompaktone-touch-open-opladningsetui, som giver 2 ekstra fulde opladninger, så du i alt får 9 timers batterilevetid. WF-SP700N fås i fire stilsikre farver - pink, gul, sort og hvid.


Sportshovedtelefoner til enhver smag
Udover WF-SP700N lancerer Sony yderligere to trådløse in-ear sportshovedtelefoner: WI-SP600N og WI-SP500.


WI-SP600N
kommer med samme digitale støjeliminering, lydkvalitet og vandafvisende IPX4-klassificering som WF-SP700N. De kompakte ørepropper er forbundet med en diskret ledning og har ergonomiske støttebuer i øret, som giver fleksibilitet og sørger for, at hovedtelefonerne bliver siddende i øret. Hovedtelefonerne leverer op til 6 timers lydafspilning.


WI-SP500
-hovedtelefonerne kommer med en åben driver, som gør, at du kan høre lyde fra omgivelserne. Derudover er de også IPX4-klassificeret, og de kan nemt kan tilsluttes til smartphone via NFC™. WI-SP500 giver helt op til 8 timers batterilevetid på en fuld opladning, og når du er færdig med din træning, kan du blot lægge dem i den medfølgende holder. Hovedtelefonernes ørepropper er specielt udviklet i et ergonomisk design med gummiknopper, der sikrer, at de ikke glider ud under træningen.


Priser og tilgængelighed

  • WF-SP700N vil være tilgængelig i de danske butikker fra maj 2018 til en forventet vejledende udsalgspris på 1.500 kr.
  • WI-SP600N vil være tilgængelig i de danske butikker fra juni 2018 til en forventet vejledende udsalgspris på 1.100 kr.
  • WI-SP500 vil være tilgængelig i de danske butikker fra april 2018 til en forventet vejledende udsalgspris på 500 kr.

1: Pr. 8. januar 2018 ifølge undersøgelse af Truly Wireless hovedtelefoner med IPX4 eller højere. Undersøgelsen er foretaget af Sony Corporation.

2: Gælder for WF-SP700N og WI-SP600N

Vedhæftede filer

PDF-dokument