Gå til indhold
Sony introducerer verdens første full-frame-kamera med femakset billedstabilisering

Pressemeddelelse -

Sony introducerer verdens første full-frame-kamera med femakset billedstabilisering

Sony har nu introduceret det helt nye A7II (ILCE-7M2), og det markerer skridtet til næste generation i den populære A7-serie med udskiftelige objektiver. A7II er verdens første full-frame-kamera med femakset billedstabilisering1.

Det nye kamera byder på exceptionel billedkvalitet i en let og kompakt indpakning samtidig med, at det bygger videre på den anmelderroste A7-serie fra Sony, som blandt andet omfatter verdens mindste og letteste full-frame-kamera med udskiftelige objektiver (A7R). A7II har en 24,3 megapixel 35 mm full-frame Exmor® CMOS-billedsensor, som bevæger sig på hele fem akser for at kompensere for kamerarystelser. Dette betyder, at du nu kan tage skarpe, håndholdte stillbilleder og videooptagelser under forhold, som tidligere ville have krævet, at du benyttede et stativ. Kameraets indbyggede billedstabilisering understøtter også A-mount-objektiver, ved brug af objektivadapter, for skarpere billeder håndholdt.

Se den vedhæftede PDF-fil for den fulde pressemeddelelse på engelsk.

Billeder i høj opløsning kan findes her

1 Blandt 35 mm full-frame-kameraer med udskiftelige objektiver. Ifølge en Sony-undersøgelse fra november 2014.

Tekniske specifikationer
Se PDF-filen for tekniske specifikationer.

Emner

Tags


Sony er en førende global udvikler af produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til både forbrugere og professionelle markeder. Sony er kendt for sine audiovisuelle produkter såsom BRAVIA™ LCD High Definition (HD) TV, Cyber-shot™ digitalkameraer, Handycam® videokameraer, “α” (Alpha) digital SLR-kameraer, Xperia-tablets og Walkman® MP3-afspillere samt professionelt HD-udstyr til broadcasting.


Find mere information om Sony Europe på www.sony-europe.com, om Sony Corporation på www.sony.net og om Sony Danmark på www.sony.dk.


“Sony”, “WALKMAN”, “Cyber-shot”, “Handycam”, “α”, “BRAVIA” og “Xperia” er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Sony Corporation. Alle andre varemærker eller registrerede varemærker tilhører deres respektive ejere.

Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale