Få vores nyheder på mail

Sony introducerer nye 4K HDR og OLED-tv’er

Pressemeddelelse   •   Jan 05, 2017 02:01 CET

KD-65A1

Sony udvider sit udvalg af 4K HDR tv’er med ny X-serie og helt nye A-serie (OLED), som genskaber den virkelige verden med enestående kontrast

Sony lancerer to nye serier med 4K HDR-tv’er, som er designet til at gengive endnu højere lysstyrke og større kontrast. De nye BRAVIA tv’er får det bedste ud af indhold skabt til 4K HDR (High Dynamic Range), takket være kombinationen af den unikke billedbehandlings- og skærmteknologi fra Sony.

Udvalget af HDR-indhold har aldrig været større end det er i dag, især takket være frembruddet af streamingtjenester, 4K UHD Blu-ray og for nyligt opdaterede PlayStation®4-spil. Derfor er det også blevet vigtigere end nogensinde, at tv’ets billedbehandlingsegenskaber er nøjagtige og formår at gengive billedet, sådan som film- og spil-skaberne har tænkt det. Sony har med 4K HDR Processor X1™ Extreme fra deres flagskibsserie – Z-serien høstet stor anerkendelse for sin evne til at producere virkelighedsnære billeder med overlegen struktur, dybde, farve og kontrast, hvilket har været med til at løfte HDR-indhold til et nyt niveau. Med de to nye X- og A-serier vil Sony introducere den samme kraftige processor til et bredere publikum.

Den nye XE93-serie kan udover X1 Extreme-processoren skilte med den nye og forbedrede LED baggrundsbelysning Slim Backlight Drive+, som med det indbyggede quad-edge LED struktur og X-tended Dynamic Range™ PRO-teknologi leverer op til ti gange så høj XDRi-kontrast som normale LED-tv uden lokal dimming.

Sony introducerer samtidig 4K HDR OLED TV som «BRAVIA OLED». Den nye A1-serie vil give en helt ny visuel oplevelse; kombinationen af overlegen billedkvalitet med OLED og X1 Extreme, banebrydende design og et højtalersystem - Acoustic Surface™ – som verden ikke har set magen til før, hvor lyden leveres direkte fra tv-skærmen.

Udover 4K HDR OLED A1-serien og XE93/XE94-serien med 4K HDR Processor X1 Extreme, lancerer Sony 4K HDR-serierne XE90-serien, XE85-serien og XE80-serien, som leveres med den helt nye 4K HDR Processor X1.

  • 4K HDR OLED A1-serien kan fås i 77”, 65” og 55”
  • 4K HDR XE94-serien kan fås i 75”
  • 4K HDR XE93-serien kan fås i 65” og 55”
  • 4K HDR XE90-serien kan fås i 75”, 65”, 55” og 49”
  • 4K HDR XE85-serien kan fås i 75”, 65” og 55”
  • 4K HDR XE80-serien kan fås i 55”, 49” og 43”


Tilgængelighed
De nye TV vil være tilgængelige i løbet af foråret 2017.

i XDR er forkortelse for X-tended Dynamic Range. Dette er det mærkbare kontrastniveau udvidet med X-tendens Dynamic Range PRO-teknologi, som er det unikke tal beregnet for kontrasten, og som brugerne i virkeligheden føler og oplever (XDR-Kontrast). Tallet er baseret på Sonys konventionelle tv’er uden lokal dimming.


Se vedhæftede pressemeddelelse på engelsk for mere information om de nye tv’er fra Sony.

Vedhæftede filer

PDF-dokument