Gå til indhold
Sony BRAVIA 4K HDR OLED A1-serien er på vej til de danske butikker

Pressemeddelelse -

Sony BRAVIA 4K HDR OLED A1-serien er på vej til de danske butikker

Den første OLED-serie fra Sony byder på enestående sortniveau og kontrast samt ny Acoustic Surface-lydteknologi pakket ind i et unikt minimalistisk design. Tv’er vil være tilgængeligt i Danmark fra maj 2017.

Sony annoncerer i dag, at BRAVIA® 4K HDR OLED A1-serien kommer til Danmark i maj 2017 og kan allerede nu forudbestilles hos udvalgte forhandlere. OLED A1-serien tilbyder en unik kombination af den overlegne billedkvalitet, takket være Sony 4K HDR Processor X1™ Extreme – verdens første Acoustic Surface™ højtalersystem, og en avanceret diskret tv-fod, der giver tv’et et svævende udseende. Med flere end otte millioner selvoplysende pixels leverer OLED A1-serien en suveræn visuel oplevelse med hidtil usete sorte niveauer, rige og levende farver, dynamisk kontrast, billeder uden sløring og en bred betragtningsvinkel. Derudover sørger 4K HDR Processor X1™ Extreme for at udvide mulighederne for OLED og leverer en udsøgt 4K HDR-billedkvalitet.

”Siden annonceringen på CES i januar i år har vi modtaget fantastiske tilbagemeldinger og ros for BRAVIA® OLED A1-seriens innovative kombination af brancheførende billedkvalitet samt det geniale Acoustic Surface lyddesign,” siger Motoi Kawamura, Head of TV Marketing and Product Planning hos Sony Europe. ”Vi er utrolig glade for at bringe BRAVIA® OLED A1-serien til de europæiske kunder.”


Acoustic Surface højtalersystem

BRAVIA® 4K HDR OLED A1-serien er udstyret med et nyt Acoustic Surface-højtalersystem, der udsender overlegen, kraftfuld lyd direkte fra skærmen i modsætning til konventionelle LED tv’er, hvor lyden kommer fra bunden eller siderne. Takket være det unikke design, resonerer hele skærmen en fyldig lyd og forener billede og lyd, som aldrig før set i et konventionelt tv.


Unik design

Acoustic Surface-teknologien i A1-serien sikrer, at tv’et fremstår i et minimalistisk og skarpt design. Tv’et har intet synligt stativ eller højttalere på siderne eller under tv'et, som i de konventionelle tv’er. Resultatet er unikt og der er intet, der tager fokus fra det overlegne billede. Den udfoldelige staffeli-støtte skjuler en kraftfuld subwoofer og kabler og kan foldes ind mod tv’et ved ophæng.


Android™ TV

BRAVIA® OLED 4K HDR A1-serien understøtter Android TV.

Med Android TV™ kan du nemt udforske en verden af film, serier, musik, billeder, spil, tusindvis af apps mv. Tv-elskere kan nyde deres favoritserier og film fra Google Play™, Netflix, YouTube, Amazon Video og andre streamingtjenester.


Pris og tilgængelighed

Den nye BRAVIA® 4K HDR OLED A1-serie er tilgængelig i Danmark i maj 2017 og kan allerede forudbestilles hos udvalgte forhandlere til vejl. udsalgspriser:

  • KD-65A1, 65” (64.5” diagonalt) – 45.000 kr.
  • KD-55A1, 55” (54.6” diagonalt) – 34.000 kr.

Læs mere om A1-serien her.t

Emner

Tags


Sony Corporation er ansvarlig for Sony Group’s elektronikprodukter og -løsninger. Med en vision om fortsat at skabe Kando (følelser) og Anshin (pålidelighed, tiltro og ro i sindet) hos mennesker verden over ved hjælp af teknologi, skaber Sony produkter og tjenester inden for områderne hjemmeunderholdning og lyd, billedbehandling og mobil kommunikation. For mere information, besøg: http://www.sony.net/

Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale