Gå til indhold
Sony afslører sin seneste række af innovationer på  CES 2015

Pressemeddelelse -

Sony afslører sin seneste række af innovationer på CES 2015

I tråd med filosofien om at ville inspirere og begejstre mennesker over hele verden vil Sony-standen på CES indeholde nye produkter og prototyper, der bl.a. demonstrerer overlegne audiovisuelle oplevelser med 4K og High-Resolution Audio.

Se detaljerede pressemeddelelser om Sonys produktlanceringer.

BRAVIATM-serien 2015:
Sony tager oplevelsen af at se 4K Ultra HD til et helt nyt niveau i 2015 med en bred vifte af BRAVIATM-LCD-tv’er. De byder på endnu mere betagende billedkvalitet end før med den innovative X1 4K-processor fra Sony. Den nye serie af BRAVIA-tv’er omfatter verdens tyndestei række af tv’er (ca. 4,9 mm på deres tyndeste sted) samt verdens første serie med Hi-Res-kompatible højttalereii. Desuden udstyrer Sony en bred vifte af 4K og Full HD-tv’er med Googles nyeste AndroidTM TV-operativsystem for at gøre funktionaliteten mellem tv og mobil bedre end nogensinde.

Handycam og Action Cam:
Sony præsenterer også et helt nyt niveau inden for 4K-teknologi til digitale optagelser, der starter med den nye Action Cam-model FDR-X100VR, der er i stand til at skyde video i 4K. En ny bærbar mulighed for at lave optagelser, der er så skarpe, klare og reelle, som hvis man var der selv. Sony vil også fremvise sit nyeste 4K Handycam®-videokamera på CES. Det er omkring 30 % mindre og 20 % lettere end den nuværende modeliii og er udstyret med ”Balanced Optical SteadyShotTM”-teknologien fra Sony.

Opgrader underholdningen med nye Blu-ray-afspillere
De nye Blu-ray Disc™-afspillere fra Sony passer ind i ethvert hjem med deres nedtonede og stilrene look. Designet er inspireret af rene geometriske former, og du får adgang til en lang række streaming-tjenester, som for eksempel YouTube og Netflix.

Med “ Super Quick Start”-funktionen kan afspilleren starte op på under et sekund, ligesom disc-læsning og opstart af online-tjenester også er blevet meget hurtigere. De nye afspillere understøtter desuden endnu flere forskellige lyd- og video-codecs og kan også simulere 3D fra almindelige 2D-film – tag 3D-brillerne fra dit tv på, og du vil herefter opleve en ekstra dimension af dine yndlingsfilm.

En trådløs verden af hi-res-lyd
Sony tilbyder overlegne lydoplevelser til brugere på farten og derhjemme. De nye produkter giver brugerne mulighed for at spille musik trådløst via Bluetooth i en højere kvalitet end nogensinde før. Via SongPal Link er det nu desuden muligt at afspille musik på flere tilsluttede produkter i hjemmet samtidig.

NW-ZX2 er en Hi-Res-kompatibel Walkman®, der tager lydkvalitet på farten til et nyt niveau. Den nye model er udstyret med op til 33 timers Hi-Res-afspilning (ved 192 kHz / 24 bit).

SmartWear
Sony arbejder også fortsat med SmartWear-kategorien og vil på CES fremvise en prototype på Smart B-Trainer – et alt-i-ét-headset, der er lavet til løbere og er udstyret med essentielle løbesensorer og funktionalitet til musikafspilning. Headsettet fremmer en god løberutine og gør det lettere at lave fremskridt i træningen ved automatisk at vælge sange med et tempo, der matcher brugerens puls og ved at tilbyde musikvejledning til en række forskellige træningsprogrammer.

På CES vil Sony også give den første demonstration af ”SmartEyeglass Attach!”, som er et ”Single Lens Display”-modul, der blev annonceret i december 2014. Modulet udnytter den unikke OLED-teknologi fra Sony og fæstnes på siden af et par briller, således at brugeren kan se væsentlige oplysninger på modulets farveskærm med høj opløsning.

Life Space UX
På CES i 2014 introducerede Sony det nye Life Space UX-koncept, som gentænkte hvordan et hjem opleves, og hvordan man får mest ud af det. Sony fortsætter udviklingen med kommercialiseringen af en række Life Space UX-prototyper efter linjens konstituerende produkt – projektoren 4K Ultra Short Throw. Når den placeres ved foden af en mur, forvandler denne projektor hele væggen til et vindue med kig til en anden verden med et vidtstrakt 147 tommer billede, der er fire gange så klart som fuld HD. Det blev udgivet i USA i september sidste år.

En række andre innovative Life Space UX-produkter vil blive bragt på markedet i år, herunder LED Bulb-højttaleren – en pære-formet højttaler, der samtidig fungerer som en lyspære. Sony planlægger desuden at lancere en ”Portable Ultra Short Throw Projector”, som er en kompakt terningformet projektor, der måler ca. 10 cm pr side. Den er i stand til at projicere et billede på op til 50 tommer, så brugeren kan se en film, uanset hvor projektoren er sat op, enten på køkkenbordet eller ved badekarret. Med disse og andre unikke produkter vil Sony fortsætte med at skabe og tilbyde nye interessante måder at leve på via visionen for Life Space UX.

Billeder i høj opløsning kan findes på: https://www.sonynordicimages.net/

i Gælder for LCD-tv på over 20 tommer til hjemmebrug på tidspunktet for offentliggørelsen.

ii På tidspunktet for offentliggørelsen.

iii FDR-AX100

Emner

Tags


Sony er en førende global udvikler af produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til både forbrugere og professionelle markeder. Sony er kendt for sine audiovisuelle produkter såsom BRAVIA™ LCD High Definition (HD) TV, Cyber-shot™ digitalkameraer, Handycam® videokameraer, “α” (Alpha) digital SLR-kameraer, Xperia-tablets og Walkman® MP3-afspillere samt professionelt HD-udstyr til broadcasting.


Find mere information om Sony Europe på www.sony-europe.com, om Sony Corporation på www.sony.net og om Sony Danmark på www.sony.dk.


“Sony”, “WALKMAN”, “Cyber-shot”, “Handycam”, “α”, “BRAVIA” og “Xperia” er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Sony Corporation. Alle andre varemærker eller registrerede varemærker tilhører deres respektive ejere.

Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale