Gå til indhold
Sæt kryds i kalenderen: Deltag i Sonys digitale presseevent til CES 2021

Pressemeddelelse -

Sæt kryds i kalenderen: Deltag i Sonys digitale presseevent til CES 2021

Følg med den 11. januar fra klokken 23:00, når Sony går live til CES 2021

Sony, der snart kan fejre 50-års jubilæum som udstiller ved CES (Consumer Electronics Show), har netop annonceret deres deltagelse til CES 2021, der i år afholdes digitalt.

Til eventet vil Sony præsentere deres nye innovationer og kommende produktlanceringer.

Sony inviterer derfor medier, som er tilmeldt CES 2021, til at deltage i Sonys pressekonference, der vil finde sted på den virtuelle hovedscene. Alle kan desuden følge med i pressekonferencen via Sonys egen digitale platform.

Medier kan både få adgang til al Sonys CES-relaterede materiale fra Sonys egen digital platform eller via CTA’s (Consumer Technology Association).

  • Hvad: Sonys digitale presseevent - CES 2021
  • Hvornår: Mandag den 11. januar klokken 23:00
  • Talere: Sony Executives
  • Hvor: Yderligere detaljer vil snart blive offentliggjort for de medier, der er tilmeldt til CES 2021. Alle andre, der ønsker at følge med i Sonys pressekonferencen live, og få adgang til Sonys nyheder, kan få adgang via Sonys uafhængige eventplatform, der snart bliver tilgængelig.

#SonyCES

Emner


Om Sony Corporation

Sony Corporation er en kreativ underholdningsvirksomhed, der er bygget på et solidt teknologisk fundament. Med alt fra spil- og netværkstjenester til musik, film, elektronik, billedsensorer og finansielle tjenester, er Sonys formål at fylde verden med oplevelser gennem kreativitet og teknologi. For mere information, besøg http://www.sony.net/

Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Caroline Rebecca Schefte

PR Coordinator - Sony Nordics +45 28113609