Få vores nyheder på mail

​Sæt gang i festen med Sonys nye trådløse EXTRA BASS-højttalere

Pressemeddelelse   •   Jan 09, 2018 02:01 CET

  • Nyd den dybe og fyldige lyd fra EXTRA BASSTM, der med den nye LIVE SOUND–funktion giver dig følelsen af at være til koncert
  • Tag dine trådløse højttalere med dig over alt uden at bekymre dig om vejret. Med en IP67-certificering er de både vandtætte og støvafvisende
  • Skab den perfekte feststemning med den nye ‘Party Booster’-funktion
  • Du kan nu koble op til 100 højttalere sammen med Wireless Party Chain og gøre din fest både større og vildere

Sony udvider EXSTRA BASSTM-familien med tre nye tilføjelser, SRS-XB41, SRS-XB31 og SRS-XB21, så nu kan du endelig stoppe jagten på den perfekte højttaler til din fest. Du kan sætte gang i den ultimative fest med den trådløse frihed, holdbarhed og store kraft fra EXTRA BASSTM i kombination med den nye LIVE SOUND-funktion – hvor end du er.


LIVE SOUND-funktion
De nye trådløse EXTRA BASS™-højttalere stjæler rampelyset med deres store lydkvalitet. Takket være højttalernes nye Digital Signal Processor (DSP) og et vinklet design kombineret med LIVE SOUND-funktionen, får du en tredimensionel musikoplevelse. Du får en følelse af, at du står midt på en musikfestival, og at bandet kun spiller for dig. Du kan mærke musikken omslutte dig – både horisontalt og vertikalt. Derudover er disse højttalere designet til at fokusere og gengive dyb bas og ”punch bas”, der også gør dem perfekte til EDM-, Grime- og hip-hop-musik.


Nyt holdbart design
De nye XB41, XB31 og XB21 kan fås i op til fem forskellige farver. De er robuste og kan vaskes, hvis du ved et uheld kommer til at spilde på dem. Med IP67-certificeringen er de både vandtætte og støvafvisende, så du kan roligt tage dem på ved stranden og poolen – de kan endda tåle mudder. Derudover er de rustsikret og går ikke i stykker – selv hvis du ved en fejltagelse skulle tabe dem i havet.


Skræddersy din fest
Med den nye ’Party Booster’-funktion kan du gøre højttaleren til festens midtpunkt og samtidig underholde gæsterne fuldt ud. Takket være det indbyggede accelerometer kan højttalerne registrere bevægelse fra fem forskellige retninger og automatisk udløse lyd- og lyseffekter, der tilføjer festen ekstra stemning med interaktive muligheder. Alt, du skal gøre, er at danse til rytmerne af din yndlingsmusik og nyde effekterne.


Udvidet Party Chain
Party Chain-funktionen i højttalerne gør det muligt at koble helt op til 100 trådløse Sony SRS-XB41, XB31 og XB21 højttalere sammen og fylde en hel festsal med storslået EXTRA BASSTM-lyd, der får dine venner op af stolene. Du kan også bygge en hel væg af højttalere for at gøre lyden endnu mere intens. Det kompakte design og en batterilevetid på op til 24 timer gør, at du kan tage højttalerne med dig overalt og holde festen i gang hele natten.


Priser og tilgængelighed
SRS-XB41, XB31 og XB21 vil være tilgængelige i de danske butikker fra april 2018 til forventede vejledende udsalgspriser:

  • SRS-XB41 – 1.900 kr. (kan fås i farverne sort, hvid, mørkerød og mørkeblå)
  • SRS-XB31 – 1.350 kr. (kan fås i farverne sort, hvid samt i to-tonede rød, blå og gul)
  • SRS-XB21 – 1.000 kr. (kan fås i farverne hvid, rød, blå og gul) 

Vedhæftede filer

PDF-dokument