Gå til indhold
​Perfekte gadgets til sommeren

Pressemeddelelse -

​Perfekte gadgets til sommeren

Sommeren nærmer sig og uanset, om det er solferie, en aktiv rejse, storbyferie eller en camping i den skønne danske natur, som venter forude, vil de rigtige gadgets gøre sommeroplevelsen endnu bedre. Fang og forevig det perfekte øjeblik på ferien, fyld ørerne med sprød musik eller nyd en god filmoplevelse, når sommerregnen falder.


MDR-1000X - Trådløse hovedtelefoner med støjeliminering 

Uanset om du rejser med fly, tog eller bus, kan du holde støjen ude med de trådløse hovedtelefoner MDR-1000X. Med markedets bedste støjeliminering, er de uundværlige på din næste ferie. Udover fantastisk støjreduktion, får du også masser af funktioner såsom SENSE ENGINE, hvor du kan nedtone musikken med blot en enkelt berøring. Hovedtelefonerne kommer i et let og flot design og fås i sort og champagne. 

Vejl. udsalgspris: 3.400 kr.


DSC-HX90V – Kompakt rejsekamera 

Det rejsevenlige zoom-kamera DSC-HX90V gør det let at tage fantastiske billeder på ferien. Foruden den høje billedkvalitet er kameraet udstyret med kraftig 30x optisk zoom og pakket i et kompakt design, der gør den perfekt at have med rundt. Kameraet har indbygget Wi-Fi og NFC, som gør det let at dele billeder og videoer med venner og familie på de sociale medier – uanset hvor du befinder dig i verden.

Vejl. udsalgspris: 3.499 kr.


MDR-XB80 – Trådløse in-ear hovedtelefoner til sport 

Hvis du planlægger at holde dig i form henover sommeren med løbeture på stranden eller i parken, er MDR-XB80 den perfekte træningsmakker. De trådløse hovedtelefoner har dyb bas, er vaskbare og kommer i et robust design. MDR-XB80 fås i sort, rød eller blå. 

Vejl. udsalgspris: 1.200 kr.


SRS-XB10 – Trådløs højttaler, der passer alle steder

Den trådløse SRS-XB10 leverer stor musik trods højttalerens kompakte design. Tag den med i håndbagagen eller til stranden og spil musik med sprød bas i op til 16 timer. SRS-XB10 kommer i seks forskellige farver: blå, sort, rød, grøn, hvid og gul. 

Vejl. udsalgspris: 500 kr.


A6500 – Rejsekamera til entusiasten

A6500, også kaldet den lille gigant, ligger perfekt i hånden. Kameraet har fantastisk autofokus, urokkelig billedstabilisering og intuitiv betjening, så du aldrig går glip af det perfekte feriebillede.

Vejl. udsalgspris: 13.500 kr.


SRS-XB40 – Trådløs højttaler, der sætter gang i festen

Intet er bedre end at nyde sommernætterne udendørs. Med SRS-XB40 kan du tage musikken med dig overalt og feste til den lyse morgen med EKSTRA BASS og farverige lyseffekter. Du kan også forbinde op til ti højttalere med den trådløse Party Chain-funktion, som for alvor sætter gang i festen. Højtaleren leverer 24 timers batterilevetid og kan fås i tre farver: rød, blå og sort.

Vejl. udsalgspris: 2.000 kr.

GTK-XB7 – Højttaler til den store fest

Giv sommerfesten den perfekte festivalstemning med dette kraftfulde High power-lydsystem – GTK-XB7. Højtaleren giver den perfekte kombination af EXTRA BASS og levende højttalerlys, som skaber en klubatmosfære, der holder gang i festen hele natten. Højttaleren kan fås i rød, blå og sort.

Vejl. udsalgspris: 2.750 kr.


BRAVIA OLED A1

Ingen dansk sommer uden regn, som indbyder til hyggelige indendørsaktiviteter såsom filmaftener. BRAVIA OLED A1 leverer en suveræn visuel oplevelse samt overlegen kraftfuld lyd direkte fra skærmen – alt sammen pakket ind i et unikt stilrent design. Med indbyggede streamingtjenester og apps kan du nemt finde dine foretrukne film eller serier og nyde en stille aften foran fjernsynet med god samvittighed. 

Vejl. Udsalgspris fra 34.000 kr.

Emner

Tags


Sony Corporation er ansvarlig for Sony Group’s elektronikprodukter og -løsninger. Med en vision om fortsat at skabe Kando (følelser) og Anshin (pålidelighed, tiltro og ro i sindet) hos mennesker verden over ved hjælp af teknologi, skaber Sony produkter og tjenester inden for områderne hjemmeunderholdning og lyd, billedbehandling og mobil kommunikation. For mere information, besøg: http://www.sony.net/

Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale