Få vores nyheder på mail

Sony booster din hjemmebiografsoplevelse med nye produkter

Pressemeddelelse   •   Jan 06, 2016 02:00 CET

Perfekte billeder fortjener perfekt lyd. Sony lancerer ny soundbar og soundbase-modeller samt to 4K-venlige AV-modtagere

  • HT-NT5 High-Resolution Audio soundbar og HT-CT790/CT390 soundbars
  • HT-XT2 soundbase
  • HT-RT3 5.1ch surround soundbar system
  • STR-DN1070 og STR-DH770 7.2-kanals AV-modtagere

De nye produkter til hjemmebiografen fra Sony giver dig endnu flere måder, hvorpå du kan nyde den voksende verden af audiovisuelle muligheder – fra hverdags-tv til trådløs multirumsmusik. Mange af de anmelderroste funktioner, man fandt i toppen af 2015-produkterne fra Sony, som Google CastTM, Spotify Connect og trådløse multirumsmuligheder, er blevet integreret i hele den nye serie og dermed gjort tilgængelige for alle.

Tre kraftfulde soundbars og et ’hybridt’ 5.1-kanals soundbarsystem får selskab af en alt-i-en soundbase og to multikanals AV-forstærkere. Med High Resolution Audio-kompatibilitet, streaming-apps til onlinemusik, nemme trådløse forbindelser og understøttelse af de seneste 4K-standarder, har du alt, hvad der skal til for opnå en imponerende hjemmebiografsoplevelse.

De nye hjemmebiografsprodukter fra Sony er tilgængelige fra april/maj 2016.

Se det vedhæftede dokument for mere information og tekniske specifikationer.

Sony udvikler og leverer produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til forbrugere og professionelle. Med en unik global position er Sony en førende pioner indenfor elektronik- og underholdningsindustrien med særlig fokus på musik, foto og spil. Sony leverede i regnskabsåret 2014 et resultat på godt 68 milliarder dollars. Læs mere om Sony på sony.net og om Sony Danmark på sony.dk.

Vedhæftede filer

Word-dokument