Gå til indhold
Optag alle dine eventyr i 4K

Pressemeddelelse -

Optag alle dine eventyr i 4K

Sony lancerer to nye, vandtætteii Action Cam-modeller, som begge leverer smukke og stabile billeder.

  • 4K Action Cam FDR-X1000VR og fuld HD Action Cam HDR-AS200VR
  • Forbedret, avanceret SteadyShot™ sikrer jævnere optagelseriii
  • Professionelle funktioner som for eksempel optagelse i 100 Mbps (FDR-X1000VR) samt manuel styring af AE og hvidbalance
  • Forbedret billedkvalitet på optagelser i fuld HD med udnyttelse af samtlige pixels uden pixel-binning
  • Optagelser med høj frame rate ved fuld HD 120p og HD 240p giver mulighed for imponerende slowmotion-optagelser (FDR-X1000VR)
  • Renere stereolyd med “Wind Noise Reduction”
  • “Highlight Movie Maker”-funktionen samler automatisk dine bedste optagelser i én video, som du hurtigt kan dele med venner og familie

I takt med at 4K-verdenen fortsætter med at vokse, kan du nu også lave dine egne førstepersonsoptagelser (POV) i 4K med det nye FDR-X1000VR Action Cam fra Sony. Kameraet kan for eksempel fastgøres på din hjelm, hvorefter du kan forevige dine eventyr med levende og fordybende optageler – i fire gange så høj opløsning som fuld HD. Uanset om du er til trekking eller paragliding, så kan du til hver en tid genopleve dine eventyr og dele dem med andre.

De rige, levende farver og skarpheden fra 4K tilføjer en ny, fordybende dimension til landskaber – du vil blive forbløffet over alle detaljerne. FDR-X1000VR kan optage video i fuld HDiv ved 120p og video i HDv ved 240p, hvilket gør det muligt at genoplive livets store eventyr med fantastiske slowmotion-effekter. Optagelserne redigeres let med det gratis “Action Cam Movie Creator”-program.

Som det første Action Cam nogensinde kan FDR-X1000VR optage med høj bit rate med 4K 30p 100/60 Mbps i XAVC S-formatet, som er udviklet til forbrugere med udgangspunkt i det professionelle XAVC 4K/HD-format. Med dette format kommer du endnu tættere på ægte tv-kvalitet, og du kan lave flotte optagelser af komplekse bevægelser såsom vandsprøjt eller store menneskemængder.

Begge nye modeller har en synsvinkel på 170° med et ultravidvinkel ZEISS Tessar®-objektiv, som foreviger dine udfoldelser til flotte panoramabilleder. Det nyligt forbedrede SteadyShotviii sørger for, at dine optagelser bliver klare og stabile – selv når du bestiger et bjerg eller cykler. Funktionen er tre gange så effektiv som dens forgængerix til at bekæmpe hurtige rystelser, hvilket gør de to nye kameraer perfekte til at spænde på en drone.

Den helt nye “Loop Recording”-funktion i FDR-X1000VR og HDR-AS200VR sikrer, at det uventede aldrig kommer bag på dig. Ligesom mange professionelle kameraer optager de nemlig kontinuerligt og gemmer det i hukommelseskortets buffer. Så snart du ser noget, du gerne vil filme, skal du blot trykke på udløseren, og så har kameraet allerede filmet begyndelsen af scenen for dig.

De flotte billeder komplimenteres af krystalklar lyd. Begge kameraer har indbyggede stereomikrofoner af høj kvalitet, og de har som noget nyt også “Wind Noise Reduction”. Du vil med det samme høre forskellen med meget renere lyd, når du for eksempel suser ned af pisten på snowboard.

Skab fantastiske film på farten

Hvem gider at sidde og rode med videoredigering, når der er nye eventyr at opleve? “Highlight Movie Maker”x-funktionen gennemsøger og udvælger dine bedste optagelser. Det er hurtigt og automatisk – og så tager det kun et øjeblik at uploade det flotte resultat til Facebook eller YouTube via din smartphone.

Med den gratis “Action Cam Movie Creator”-app kan du lægge GPS-data på optagelser, så du kan se din nøjagtige rute. Du kan også bruge “Video Merge”-funktionen til at samle dine allerbedste optageler i en enkelt video. Eller du kan tilføje underlægningsmusik til den redigerede videoxi og skabe din helt egen stil. Den nye smartphone-app til Android og iOS, “Action Cam App”xii gør videoredigering til en leg.

Endnu mere tilbehør

Via det indbyggede Wi-Fi kan kameraerne forbindes til den nye “RM-LVR2 Live-View Remote”. Med denne vandtættexiii fjernbetjening til håndledet kan du tjekke vinkler, starte og stoppe optagelser, gennemse optagelserxiv og slette de scener, som du ikke vil gemme. Det er meget lettere end at skulle have kameraet af hjelmen hver gang, og fjernbetjeningen kan tilmed styres med vanter på. RM-LVR2 kan desuden bruges til trådløs betjening og monitorering af op til fem kameraer – inklusive andre Action Camsxv og Lens-style-kameraerne QX1 og QX30 fra Sony. “Multi Camera Control” vil være tilgængelig med den nye PlayMemories-app, som lanceres i foråret 2015.

Den udvidede tilbehørsserie giver dig endnu flere muligheder for at forevige livets små og store eventyr. “VCT-HSM1 Helmet Side Mount” er nem at indstille, så du kan få den perfekte vinkel på optagelserne fra surfing eller cykelturen. “VCT-BDM1 Board Mount” sidder sikkert fast, når du for eksempel paraglider eller sejler i kajak. Til FDR-X1000VR kan du også få “SPK-X1 Waterproof Case”xvi, som holder dit Action Cam tørt ned til ti meters dybde. Ved at udskifte kameraets almindelige låge med “AKA-DDX1 Dive Door” (til FDR-X1000VR) kan du tage dit Action Cam med helt ned til 60 meters dybde.

De nye Action Cam FDR-X1000VR og HDR-AS200VR fra Sony kan allerede nu forudbestilles på sony.dk. FDR-X1000VR vil være tilgængelig i Europa fra april 2015, og HDR-AS200VR vil være tilgængelig i fra marts 2015.

Vejledende udsalgspriser:

HDR-AS200VR – 3.500 kr.

FDR-X1000VR – 3.800 kr.

i 3840 x 2160 pixels

ii Med vandtæt etui

iii Optagelse i 4K understøttes ikke

iv 1080p

v 720p

vi Kræver Micro SDXC UHS-I Class 3 (U3) Memory Card

vii Kræver Micro SDXC Memory Card (Class 10) eller højere

viii Optagelse i 4K med FDR-X1000VR understøttes ikke

ix HDR-AZ1, HDR-AS100

x Kræver smartphone eller tablet med PlayMemories Mobile Version 5.1

xi Kræver version 4.1.00

xii Vil blive lanceret i foråret 2015

xiii 3m/30mins. Er ikke designet til at kunne modstå kontinuerlig nedsænkning eller voldsomme situationer

xiv Uden lyd

xv Multi Camera Control er ikke tilgængelig til HDR-AS15. System-softwaren til HDR-AS30 skal være Ver.3.00 eller nyere.

xvi Som medfølger. Kan bruges i aktiviteter ved vand, men egner sig ikke til undervandsaktiviteter, da autofokus ikke understøttes under vand

xvii Optagelse i 4K understøttes ikke

xviii Understøtter Micro USB-kompatible enheder

xx Den reelle ydelse kan afvige afhængig af indstillinger, omgivelser og andre faktorer. Den maksimale batterilevetid vil normalvis falde med tid og brug.

Emner

Tags


Sony er en førende global udvikler af produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til både forbrugere og professionelle markeder. Sony er kendt for sine audiovisuelle produkter såsom BRAVIA™ LCD High Definition (HD) TV, Cyber-shot™ digitalkameraer, Handycam® videokameraer, “α” (Alpha) digital SLR-kameraer, Xperia-tablets og Walkman® MP3-afspillere samt professionelt HD-udstyr til broadcasting.


Find mere information om Sony Europe på www.sony-europe.com, om Sony Corporation på www.sony.net og om Sony Danmark på www.sony.dk.


“Sony”, “WALKMAN”, “Cyber-shot”, “Handycam”, “α”, “BRAVIA” og “Xperia” er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Sony Corporation. Alle andre varemærker eller registrerede varemærker tilhører deres respektive ejere.

Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale