Få vores nyheder på mail

​Oplev kompromisløs Hi-Res-lyd med MDR-1AM2 – den seneste udvikling inden for hovedtelefoner fra Sony

Pressemeddelelse   •   Jan 09, 2018 02:01 CET

  • Hi-Res-lydkvalitet, der gengiver musikken præcis som kunstneren havde til hensigt
  • Nyudviklet 40mm driver og Fibonacci-gittermønster, der giver uovertrufne lydoplevelser
  • Behagelige, bløde ørepuder i let design for varig komfort


MDR-1AM2 er efterfølgeren til de anerkendte MDR-1A-hovedtelefoner, der blev lanceret tilbage i 2014. MDR-1AM2 kommer med enestående lydkvalitet og en lang række nye og forbedrede funktioner, der bygger videre på Sonys langvarige ekspertise inden for højkvalitetslyd og lydoplevelser.

Førsteklasses lydkvalitet til den sofistikerede lytter
MDR-1AM2 er til dig, der ikke vil gå på kompromis med lydkvaliteten. Hovedtelefoner tager Hi-Res-lydkvalitet til et endnu højre niveau: De har kapacitet til at gengive en lydfrekvens på op til 100kHz og kan prale af den nyudviklede 40mm HD-driver, så du kan nyde lyden i hele lydområdet. Derudover kommer hovedtelefonerne med en aluminiumsbelagt membran med flydende krystalpolymer, der gengiver selv de fineste lydforskelle til perfektion.

MDR-1AM2 kommer med Fibonacci-gittermønster, der understøtter ultrahøje frekvensområder samt sølvbelagt OFC (iltfri kobber), der er designet til at minimere signaltransmissionstab. Derudover medfører det 4,4 mm afbalancerede tilslutningskabel samt 3,5 mm standardforbindelse til en øget brugervenlighed.

Hovedtelefonerne bygger videre på erfaringerne fra Signature Series-hovedtelefonerne MDR-Z1R og giver den samme høje lydkvalitet.

Høj komfort
MDR-1AM2 er lettere end den forrige model, og ørepuderne er specielt designet til varig komfort, så du kan bære hovedtelefonerne længere – både hjemme og på farten. De luksuriøse ørepuder er udviklet i behageligt syntetisk læder lavet af polyuretanskum med lav modstandskraft.

Kimber Kable®
Hvis du ønsker at styrke lydkvaliteten yderligere, lancerer Sony et Kimber Kable®, som er det perfekte match til MDR-1AM2. MUC-S12SB1 Kimber Kable® er kompatibel med MDR-1AM2 og andre singleoutput-hovedtelefoner og kan eksempelvis bruges til at skabe en balanceret forbindelse mellem din Walkman® og dine Sony-hovedtelefoner.


Priser og tilgængelighed

  • MDR-1AM2 vil være tilgængelig i de danske butikker fra april 2018 og fås i sort og sølv til en forventet vejledende udsalgspris på 1.900 kr.
  • MUC-S12SB1 vil være tilgængelig i Danmark fra foråret 2018. De danske priser bliver bekræftet på et senere tidspunkt. 

Vedhæftede filer

PDF-dokument