Gå til indhold
Oplev den perfekte bue

Pressemeddelelse -

Oplev den perfekte bue

BRAVIA S90 pakker dig ind i fantastiske 4K-billeder og imponerende surround sound.

Der findes almindelige tv. Og så findes der det nye BRAVIA™ S90 4K Ultra HD-tv fra Sony, der sikrer, at underholdningen altid er i top.

S90 kommer i skærmstørrelser på 75" og 65", og den tynde, let buede skærm byder på fordybende og naturlige billeder i 4K-kvalitet med fire gange så mange detaljer som i fuld HD. Skærmens nøje beregnede kurve giver dig en følelse af at blive trukket direkte ind i billederne og giver alle i rummet den bedste oplevelse.

Er du vild med film, drama eller sport? Uanset, hvad du foretrækker, sørger de avancerede teknologier fra Sony for, at din underholdning er i top med imponerende skarphed, lys og farve.

Betagende billeder med buet præcision
TRILUMINOS™ Display gengiver oplevelserne fra enhver scene med flotte røde, grønne og blå farver. Det intelligente X-tended Dynamic Range™ sørger for at styre kontrasten, så du får knivskarpe billeder med dybe, sorte farver. Med den nye 4K X-Reality PRO-teknologi fra Sony vil du opleve en helt ny verden af detaljer, som opskalerer almindelige tv-signaler og Blu-ray-film til fire gange så høj opløsning som fuld HD. Billedkvaliteten på S90 er den samme på det anmelderroste Sony X9 4K-tv.

Nervepirrende multikanallyd
For første gang nogensinde benytter Sony sig af separate højttalerenheder til 4.2-kanals “Multi-angle Live Speaker”, der præcist dirigerer lyden fra højre og venstre og fra surround-kanalerne ud i rummet med nøje kontrollerede vinkler. “ClearAudio+ Discrete Processing” bevarer alle detaljerne fra de originale multikanalsindspilninger, hvilket resulterer i en exceptionel klarhed og lydgengivelse. Læn dig tilbage og slap af: Du er omgivet af vidtstrakt, ukompromitteret 360° surroundlyd, der omfavner dig totalt.

To separate bashøjttalere inde i tv’et sørger for en dyb og kraftfuld bas. Og hvis du vil endnu dybere ned, kan du tilkøbe den trådløse subwoofer, som leverer lyd, der virkelig kan mærkes. Den fås i hvid (SWF-BR100W) og nu også i en glat sort finish (SW-BR100B).

Lad dig omfavne af den perfekte bue fra Sony.

Se PDF-filen for tekniske specifikationer.

Billeder i høj opløsning kan findes på http://www.sonynordicimages.net/bravia-s-series

Emner

Tags


Sony er en førende global udvikler af produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til både forbrugere og professionelle markeder. Sony er kendt for sine audiovisuelle produkter såsom BRAVIA™ LCD High Definition (HD) TV, Cyber-shot™ digitalkameraer, Handycam® videokameraer, “α” (Alpha) digital SLR-kameraer, Xperia tablets og Walkman® MP3-afspiller samt professionelt HD udstyr til broadcasting.

Find mere information om Sony Europe på www.sony-europe.com, om Sony Corporation på www.sony.net og om Sony Danmark på www.sony.dk. 

“Sony”, “WALKMAN”, “Cyber-shot”, “Handycam”, “α”, “BRAVIA” og “Xperia” er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Sony Corporation. Alle andre varemærker eller registrerede varemærker tilhører deres respektive ejere


Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale