Få vores nyheder på mail

Nyt tilbehør giver masser af nye muligheder til Sony-kameraer

Pressemeddelelse   •   Sep 15, 2014 17:11 CEST

Både de kreative og praktiske udfoldelsesmuligheder vokser nu med fire forskellige tilbehør til det anmelderroste kamerasystem Alpha-mount fra Sony.

  • HVL-F32M Blitz
  • XLR-K2M adaptersæt
  • LCS-PSC7 blød bæretaske
  • RMT-VP1K sæt med fjernbetjening og infrarød modtager

HVL-F32M Blitz
Ny kompakt og let blitz sættes fast på kameraets Multi Interface-tilbehørssko, så det kan oplyse portrætter, indendørsscener og andre objekter i nærheden. På trods af sin lille størrelse har HVL-F32M et ledetal på 32 (GN32). Blitzhovedet kan vippes op, ned og til begge sider, hvilket gør det let at lave professionelle refleksionseffekter med færre skarpe skygger.

XLR-K2M adaptersæt
Er du vild med at lave film på dit kamera? Så bliver du glad for dette alsidige XLR-adaptersæt fra Sony, som sørger for endnu bedre lyd på optagelserne af bryllupper, interviews, videoproduktioner eller dyreliv. Det højt pålidelige sæt er designet med professionel betjening, og det kan sættes direkte på Multi Interface-tilbehørsskoen på alle kameramodeller i a7-serien, ligesom det også fungerer med a99- og Cyber-shot™ RX10-kameraerne samt videokameraerne FDR-AX100, NEX-VG30 og NEX-VG900.

LCS-PSC7 blød bæretaske
Denne rummelige, bløde bæretaske giver dit kamera, dine objektiver og dit tilbehør fra Sony den beskyttelse, som det fortjener. Den slanke og stilrene bæretaske kommer med et udtageligt indre rum, så der er masser af plads til dit kamera samt hele tre objektiver. Du kan for eksempel have disse E-mount-objektiver fra Sony med dig på farten: SEL1635Z, SEL2470Z og SEL70200G. Så er du sikker på at kunne udføre enhver opgave.

RMT-VP1K sæt med fjernbetjening og infrarød modtager
Med dette sæt kan du tage gruppebilleder, billeder af dyreliv og knivskarpe fyrværkeriskud – trådløst. Den infrarøde modtager fastgøres på kameraets Multi Interface-tilbehørssko, og du kan herefter styre kameraet trådløst fra enhver vinkel. Du kan selvfølgelig betjene udløserknappen, men du kan også styre andre funktioner, som for eksempel zoom og start/stop af optageler.

Pris og tilgængelighed
Det nye tilbehør er tilgængeligt fra efteråret 2014 og kan allerede nu forudbestilles på www.sony.dk. Vejledende udsalgspriser er:

  • HVL-F32M   – 2.500,- kroner
  • XLR-K2M   – 4.900,- kroner
  • LCS-PSC7   – 1.300,- kroner
  • RMT-VP1K   – 600,- kroner

Tekniske specifikationer

Se PDF-filen for tekniske specifikationer.

Billeder i høj opløsning kan findes på http://www.sonynordicimages.net


Læs mere om kameraer fra Sony:

- E-mount-kameraer: α7S og α5100
- A-mount-kamera: A77II
- XDCAM ™ videokamera med udskiftelige objektiver: PXW-FS7
- Cyber-shot kamera:RX100III
- “Lens-style”-kameraer: ILCE-QX1 og DSC-QX30
- Action Cam: HDR-AZ1VR Action Cam Mini
- Handycam: FDR-AX100


Sony er en førende global udvikler af produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til både forbrugere og professionelle markeder. Sony er kendt for sine audiovisuelle produkter såsom BRAVIA™ LCD High Definition (HD) TV, Cyber-shot™ digitalkameraer, Handycam® videokameraer, “α” (Alpha) digital SLR-kameraer, Xperia-tablets og Walkman® MP3-afspillere samt professionelt HD-udstyr til broadcasting.


Find mere information om Sony Europe på www.sony-europe.com, om Sony Corporation på www.sony.net og om Sony Danmark på www.sony.dk.


“Sony”, “WALKMAN”, “Cyber-shot”, “Handycam”, “α”, “BRAVIA” og “Xperia” er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Sony Corporation. Alle andre varemærker eller registrerede varemærker tilhører deres respektive ejere.