Gå til indhold
Nyt kompakt lydsystem fra Sony fylder dit hjem med en udsøgt musikoplevelse

Pressemeddelelse -

Nyt kompakt lydsystem fra Sony fylder dit hjem med en udsøgt musikoplevelse

  • Ultra kompakt lydsystem med dobbelt forstærkerdesign og High Resolution-lyd
  • Bygget til at levere den bedste lydkvalitet
  • Simple tilslutningsmuligheder for nem og personlig afspilning

Sony introducerer CAS-1, et ultra kompakt lydsystem, der giver dig den ultimative lydkvalitet. Med sit dobbelte forstærkerdesign, der er skræddersyet til de særlige forstærkerkrav, som stilles af henholdsvis hovedtelefoner og højttalere, leverer CAS-1 optimal lyd uanset udgangsteknologi. Takket være lydteknologier fra Sony vil enhver tone fremstå med imponerende klarhed, selv ved lav volumen, og du vil opleve detaljerigdommen i High-Resolution-lyden. Du kan tilslutte din musikafspiller trådløst via Bluetooth® og NFCTM og streame lyd i høj kvalitet fra din egen enhed eller forbinde den via USB.

CAS-1_1

Designet til at præstere
Med fokus på at skabe den optimale akustik er designet til CAS-1 taget fra high-end ES-serien fra Sony. Systemet består af tre komponenter: En hovedenhed og to separate højttalere. Du får bedre lydkvalitet, end den vi kender fra CD’er, og systemet understøtter op til 24 bit/192 kHz High-Resolution-lyd i både DSD-1 og PDM-formater – inklusiv FLAC-, WAV- og AIFF-filer.

Komprimerede lydfiler som for eksempel MP3 bliver skaleret op til tæt på Hi-Res-kvalitet og giver dig en rig og fyldig lyd ved hjælp af den unikke DSEE HXTM-teknologi fra Sony.

CAS-1_2

CAS-1 har to uafhængige, dedikerede forstærkere, som hver især er designet til at imødekomme de særlige krav, som henholdsvis hovedtelefoner og højttalere stiller. Hovedtelefonforstærkeren er den samme som den, der findes i de prisvindende Hi-Res-modeller fra Sony, herunder DAC’en HAPZ1ES. Med disse komponenter kan Hi-Fi-systemet levere en afbalanceret, kraftfuld og præcis lyd uafhængigt af outputtet, mens modstand og støj fjernes. S-Master HX High-Resolution Audio-forstærkeren fra Sony forbedrer musikken yderligere ved at mindske forvrængning og støj, hvilket giver en krystalklar og skarp lyd.

Skræddersy din lytteoplevelse
Du bestemmer selv, hvilken form for lydudgang du vil bruge til at høre din musik. Systemet er designet til at give dig den bedst mulige lydkvalitet takket være dens dedikerede og justerbare hovedtelefonforstærker, der passer til forskellige hovedtelefoner med forskellig impedans (skift mellem HI/LOW).

Hvis du i stedet vil høre musikken på de to medfølgende højttalere, vil du heller ikke blive skuffet. Med en High-Resolution Audio-kompatibel 14 mm soft dome-tweeter og en solid 62 mm woofer, der understøttes af en basrefleksport, giver begge højttalere dig en stor spredning af frekvenser. Støj og forvrængning bliver samtidig holdt nede – selv når du står helt tæt på. De medfølgende messing-spikes og højttalerbaser gør det muligt at finjustere og lave de sidste små ændringer, så din High-Resolution-lyd står helt skarpt.

Du kan tilslutte din smartphone trådløst til CAS-1 via SongPalTM-appen2 fra Sony og streame din musik med alle dets detaljer via LDAC3-understøttet Bluetooth® og NFC. Lydsystemet har også to USB-porte til afspilning af High-Resolution-formater.

CAS-1_connect

Det nye, kompakte lydsystem CAS-1 fra Sony vil være tilgængeligt fra midten af november 2015 til en vejledende pris på 7.000 kroner.

1 DSD 2,8MHz (konverteret til PCM)
2 Fås til iOS og Android via App Store eller Google Play
3 Teknologi, der understøtter tre gange højere informationstransmission end konventionel Bluetooth®
, og dermed giver trådløs lydtransmissioner i høj kvalitet

Tekniske specifikationer

CAS-1
Description Compact Audio system
Colour Main unit: Black Speaker: Brown Wood Grain
Dimensions Main Unit (wxhxd) 55x178x120 mm Speaker: (wxhxd) 95x178x172 mm
Weight Main Unit: 1.3 Kilos Speaker: 1.5 kilos pp
Connectivity Supports Bluetooth (SBC, AAC, LDAC) and NFC
File compatibility USB A – DSD, WAV, FLAC, ALAC, AIFF, MP3, AAC, WMA USB B – DSD, PCM
Port type USB A (front) USB B (rear)
Headphone output Stereo mini-jack
Speaker output Screwtype terminal
Accessories Remote control, remote batteries, AC power adapter, AC power cord, speaker cable x2, USB cable Stand, Speaker base and spike

Emner

Tags


Sony udvikler og leverer produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til forbrugere og professionelle. Med en unik global position er Sony en førende pioner indenfor elektronik- og underholdningsindustrien med særlig fokus på musik, foto og spil. Sony leverede i regnskabsåret 2014 et resultat på godt 68 milliarder dollars. Læs mere om Sony på sony.net og om Sony Danmark på sony.dk.

Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale

Relaterede nyheder