Få vores nyheder på mail

Nye lyd- og videoafspillere fra Sony tager Blu-ray til det næste niveau

Pressemeddelelse   •   Jan 06, 2016 02:00 CET

Hvis du vil have det perfekte billede og den perfekte lyd, kan du godt begynde og glæde dig til de nye lyd- og videoafspillere fra Sony.

UHP-H1 afspiller lyd og video i High-Resolution og tager dine Blu-ray-film til det næste niveau. Du får den bedste audiofile lydkvalitet fra enhver kilde – disc, hjemmenetværk eller streaming. UHP-H1 kan bruges som en selvstændig enhed eller indgå i dit trådløse multi-room-setup.

BDP-S6700 skalerer dine Blu-ray-film op til 4K, så du kan nyde dine yndlingsfilm med ekstra god billedkvalitet. Men den har meget mere at byde på – du får nemlig også lækker lydkvalitet og adgang til en lang række services og funktioner såsom Spotify og mulighed for multi-room-afspilning.

Tilgængelighed og priser
Den nye UHP-H1 Hi-Res Premium Audio og Video-afspiller er tilgængelige i Danmark fra maj og den nye BDP-S6700 4K Upscale Blu-ray-afspiller fra Sony kan købes fra marts 2016.

Vejl. udsalgspriser

  • BDP-S6700 - 1.600 kr.
  • UHP-H1 - 3.800 kr.

Se det vedhæftede dokument for mere information og tekniske specifikationer.

Sony udvikler og leverer produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til forbrugere og professionelle. Med en unik global position er Sony en førende pioner indenfor elektronik- og underholdningsindustrien med særlig fokus på musik, foto og spil. Sony leverede i regnskabsåret 2014 et resultat på godt 68 milliarder dollars. Læs mere om Sony på sony.net og om Sony Danmark på sony.dk.

Vedhæftede filer

Word-dokument