Få vores nyheder på mail

Nyd “High Resolution Audio” på farten på endnu flere måder med Sony

Pressemeddelelse   •   Sep 03, 2014 16:45 CEST

Nu kan du opleve den originale stemning fra koncerten eller indspilningen fra et lydstudie med “High Resolution Audio” fra Sony og komme helt tæt på kunstnerens sjæl og gnist.  Sony lancerer en række nye produkter, så det nu bliver endnu lettere at nyde den rene Hi-Res-lyd – derhjemme, på farten og på ferien.

Den nye Walkman® A15 fra Sony pakker en rendyrket, audiofil lydoplevelse ind i en afspiller i lommestørrelse, og den sætter således nye standarder for såvel lyd som design. Afspilleren kan suppleres med en række Hi-Res-hovedtelefoner og en ny hovedtelefonforstærker, som omsvøber dig i en smuk og rig lydoplevelse.

Walkman® A15
Den smukt indpakkede Walkman® NWZ-A15 er verdens mindste og letteste “High Resolution Audio”-afspiller1, og den trækker dig ind i en verden af levende og højt detaljeret musik.

Takket være den unikke, digitale forstærker S-Master HX™ fra Sony flytter Walkman® A15 ægte audiofile oplevelser ned i et transportabelt design. Denne avancerede teknologi bearbejder enorme mængder af højopløst lyd med høj præcision samtidig med, at den mindsker støj og forvrængning. Du skal heller ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm – Walkman® A15 kan nemlig afspille lyd i højopløsning i op til 30 timer, mens du får helt op til 50 timers afspilning af mp3-filer.

Walkman® A15 er spækket med funktioner, som du kun ville forvente i avancerede hi-fi-produkter i en helt anden kategori. Den er for eksempel lavet med rene, blyfrie lodninger, hvilket giver en yderst detaljeret lyd med afbalanceret bas, mellemtone og diskant. Hertil er ledningen til strømforsyningen forstærket med kraftigere kabler med en mindsket impedans til følge, hvilket reducerer forvrængning og sikrer en dyb og klangfuld bas. Det yderst stærke støbte aluminiumskabinet reducerer den elektroniske støj yderligere, samtidig med at det stabiliserer lydgengivelsen. Og i stedet for almindelige keramiske kondensatorer er der anvendt POSCAPii-kompensatorer af høj kvalitet som ladningspumpe til den digitale S-Master HX™-forstærker, hvilket minimerer støj og forvrængning endnu mere.

Når du lytter til for eksempel cd-optagelser med lav bitrate eller stærkt komprimerede mp3-filer, sørger den intelligente DSEE HX™-teknologi (Digital Sound Enhancement Engine) for automatisk at opskalere lydkvaliteten ved at genskabe tabte højfrekvente informationer. Resultatet bliver, at du får lyd, der er langt bedre end cd-kvalitet, så du kan nyde hele din musiksamling i en lydkvalitet, der ligger meget tæt op ad “High Resolution Audio”.

Der er desuden masser af plads til at tilfredsstille selv den mest krævende musikelsker. Walkman® A15 har 16 GB intern hukommelse, som let kan udvides med et micro SD-kort, så du har plads til hele samlingen i “High Resolution Audio”-kvalitet.

MDR-Z7 “High-Resolution Audio” hovedtelefoner
Nu kan du få hovedtelefoner i topklasse, som matcher de bedste “High Resolution Audio”-produkter. Hovedtelefonerne MDR-Z7 er designet i kvalitetsmaterialer, og de tager din lytteoplevelse til nye højder fyldt med detaljer og indlevelse.

En nyudviklet 70 mm HD-driver-enhed indsvøber dit øre totalt, så du får enhver musikalsk detalje med – fra kraftfuld bas til krystalklar diskant. De vigtige højfrekvente toner bliver nøje reproduceret til 100 kHz, hvilket resulterer i et transparent lydbillede med alle de harmoniske detaljer, som du kender fra livekoncerter.

En “Liquid Crystal Polymer”-membran belagt med aluminium minimerer farvning af lydbilledet på tværs af hele lydspektret – uanset om du nyder en smuk strygerkvartet eller et dundrende rockband.

Takket være “Beat Response Control” fra Sony bliver selv de mest krævende basrytmer reproduceret til perfektion. “Beat Response Control” styrer luftcirkulationen, hvilket optimerer bevægelserne i membranen.

Den suveræne lyd bliver suppleret af en lige så god lytteoplevelse. De store, suspenderende ørepuder med uretan giver kombinationen af fremragende isolering og maksimal komfort.

Som en ekstra detalje er hovedtelefonernes ledning bygget op af fire kabler – inklusive jordledere – hvilket minimerer forstyrrelser mellem højre og venstre kanal samt understøtter den balancerede lydudgang. Som supplement til det almindelige, aftagelige kabel får du også et ekstra kabel med, som understøtter direkte forbindelse til enheder med balanceret lydudgang – som for eksempel hovedtelefonforstærkeren PHA-3AC fra Sony. Hertil får du et sølvbelagte OFC-kabeltråde(Oxygen Free Copper), som mindsker signaltabet under overførslen.

MDR-1A er skabt til Hi-Res-musik på farten, og hovedtelefonerne deler en lang række innovative funktioner med MDR-Z7. De har for eksempel aluminiumsbelagt LCP-membran i de to 40 mm HD-driverenheder samt sølvbelagte OFC-kabler med separate jordledere.

PHA-3AC “High Resolution Audio” hovedtelefonforstærker og MDR-1ADAC hovedtelefoner
Opdag helt nye standarder for detaljer, når du lytter til “High-Resolution Audio”-filer på din pc, smartphone, tablet eller musikafspiller.

Hovedtelefonforstærkeren PHA-3AC konverterer lyd fra din enheds digitale udgang til Hi-Res-signaler (PCM 384 kHz/32 bit og DSD), så du kan nyde lyden i dine hovedtelefoner – for eksempel i de nye MDR-Z7. Avanceret D/A-konverteringsteknologi sikrer et rummeligt og tredimensionelt lydbillede med uovertruffen kanaladskillelse. Forstærkerens balancerede udgang kan drive MDR-Z7 med en ukompromitteret signalkæde direkte ind i dine ører.

Du kan også vælge hovedtelefonerne MDR-1ADAC med en integreret D/A-konvertering, som behandler både Hi-Res-signaler op til 192 kHz/24 bit og DSD 2.8MHz/5.6MHz. MDR-1ADAC er ideelle til både hjemmebrug og på farten. Med et bredt udvalg af automatiske tilslutningsmuligheder er det let at oprette forbindelse til en lang række bærbare enheder, som for eksempel kompatible Walkman®- og Xperia-modeller, PC’er, iPod, iPad og iPhone (via Lightning Digital AV-adapter). Den digitale S-Master HX-forstærker fra Sony hjælper med at opretholde det rene signal, og den smarte USB-oplader giver dig mulighed for at lytte til “High-Resolution Audio”-musik i op til syv en halv time.


i Baseret på lydstyrke ifølge en Sony-undersøgelse fra august 2014
ii POSCAP er et registreret varemærke ejet af SANYO Electric Co., Ltd.
iii Copyright-beskyttede AAC-LC-filer kan ikke afspilles
iv Copyright-beskyttede WMA-filer kan ikke afspilles
v MP3 128kbps (Bluetooth fra)
vi FLAC 192kHz/24bit (Bluetooth fra)
vii Hovedtelefoner ikke inkluderet


Tekniske specifikationer
Se PDF-filen for tekniske specifikationer.


Pris og tilgængelighed
“High-Resolution Audio” Walkman® NWZ-A15, MDR-Z7 hovedtelefoner, MDR-1A hovedtelefoner, MDR-1ADAC og PHA-3AC hovedtelefonforstærker fra Sony er tilgængelige fra oktober 2014. Vejledende udsalgspriser er:

  • NWZ-A15   – 1.550,- kroner
  • MDR-Z7   – 4.550,- kroner
  • PHA-3AC   – 6.050,- kroner
  • MDR-1ADAC   – 2,650,- kroner


Billeder
Billeder i høj opløsning kan findes på http://www.sonynordicimages.net


For mere information, kontakt venligst:
Søren Mørk Andersen, Nordic Product Manager, Home Audio & Video, Sony

SorenMork.Andersen@eu.sony.com

Eller
Tanni Toft, Nordic Jr. Product Manager, Walkman, Sony Nordic
tanni.toft@eu.sony.com

Eller
Lene Aagaard, PR Communications Manager, Sony Nordic
lene.aagaard@eu.sony.com / 43 55 72 92

Eller (og for produkttest):
Ekaterina Bakhbava, kommunikationsrådgiver for Sony, Discus Communications
sony@discus-communications.dk / 33 38 43 01


Sony er en førende global udvikler af produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til både forbrugere og professionelle markeder. Sony er kendt for sine audiovisuelle produkter såsom BRAVIA™ LCD High Definition (HD) TV, Cyber-shot™ digitalkameraer, Handycam® videokameraer, “α” (Alpha) digital SLR-kameraer, Xperia-tablets og Walkman® MP3-afspillere samt professionelt HD-udstyr til broadcasting.


Find mere information om Sony Europe på www.sony-europe.com, om Sony Corporation på www.sony.net og om Sony Danmark på www.sony.dk. 


“Sony”, “WALKMAN”, “Cyber-shot”, “Handycam”, “α”, “BRAVIA” og “Xperia” er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Sony Corporation. Alle andre varemærker eller registrerede varemærker tilhører deres respektive ejere.

Vedhæftede filer

PDF-dokument