Gå til indhold
​Ny stilfuld og kompakt soundbar fra Sony med stor lyd trods det slanke design

Pressemeddelelse -

​Ny stilfuld og kompakt soundbar fra Sony med stor lyd trods det slanke design

  • Dyb bas og bred surroundlyd takket være indbygget subwoofer og S-Force PRO Front Surround
  • De kompakte soundbare er designet interiørvenligt til at passe ind i dit hjem med mulighed for at vælge to forskellige farver


Ny 2.1-kanals kompakt soundbar HT-SF200 fra Sony giver dig en biograflignende lydoplevelse hjemme i din egen stue uden at gå på kompromis med indretningsstilen. Den er designet til at matche ethvert møbel, den placeres på. Med den kompakte soundbar, HT-SF200, vil du opleve, at du kan høre alle lavfrekvenslyde og stemmer klart i din favoritfilm eller dit yndlings tv-program – selv uden separat subwoofer.

Den slanke, stilfulde soundbar har indbygget subwoofer og understøtter Dolby Digital, der sørger for enestående lyd i din dagligstue. På trods af den kompakte størrelse skaber den integrerede S-Force PRO Front Surround følelsen af at være omringet af højttalere – uden ledninger, der snor sig rundt i hele stuen.

Simpel tilslutning

Med en enkel tilslutning via HDMI ARC, Optical eller Bluetooth®1 til dit tv kan du holde antallet af ledninger på et minimum og holde området omkring dit tv rent og rydeligt. Soundbaren kan også tilsluttes trådløst til andre smarte enheder, der understøtter Bluetooth®-teknologi2. Alternativt kan du bruge den indbyggede USB-port til at tilslutte en lang række USB-enheder for nem og hurtig afspilning af musik.


Stilfuldt design

HT-SF200 er en alt-i-en, stilfuld løsning, som matcher din indretning uden at gå på kompromis med lydkvaliteten. Den er perfekt til mindre rum og passer let på en hylde eller et tv-bord enten foran eller ved siden af tv’et. Soundbaren kan fås i to moderne farver – kulsort (HT-SF200) eller cremehvid (HT-SF201) og er designet til at passe perfekt ind i enhver indretningsstil.


Priser og tilgængelighed
HT-SF200 og HT-SF201 er tilgængelige i Danmark fra marts 2018 til en forventet vejledende udsalgspris på 1.900 kr.

Læs mere om produkterne her.


For Bluetooth®-tilslutning, er BRAVIA® understøttet Bluetooth® A2DP(A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)) nødvendig.

2 For Bluetooth®-tilslutning, er BRAVIA® understøttet Bluetooth® A2DP(A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)) nødvendig.

Emner

Tags


Sony Corporation er ansvarlig for Sony Group’s elektronikprodukter og -løsninger. Med en vision om fortsat at skabe Kando (følelser) og Anshin (pålidelighed, tiltro og ro i sindet) hos mennesker verden over ved hjælp af teknologi, skaber Sony produkter og tjenester inden for områderne hjemmeunderholdning og lyd, billedbehandling og mobil kommunikation. For mere information, besøg: http://www.sony.net/

Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale

Relaterede nyheder