Få vores nyheder på mail

Nu kan du forudbestille Xperia 10 II: Fortab dig i den ultimative underholdningsoplevelse

Pressemeddelelse   •   Maj 25, 2020 09:00 CEST

  • Forbedret elegant og let design med en vægt på blot 151g, der både er IP65/IP68 vand- og støvafvisende og kommer med Corning® Gorilla® Glass 6 for den bedste beskyttelse
  • 6.0” OLED-skærm i 21:9-format, der giver en medrivende underholdnings-oplevelse på farten
  • Kamera med tre objektiver, som giver nye kreative muligheder med en forbedret farvegengivelse og ny Night-tilstand

Nu kan du forudbestille den nye Xperia 10 II. Telefonen kommer med flere Sony-teknologier end nogensinde før set i en telefon i super-mellemklassen.

  

21:9 OLED-skærm giver forbedret underholdning

Xperia 10 II kommer med en 6,0” OLED-skærm i 21:9-format med TRILUMINOS™-teknologi, udviklet til smartphones, som giver en medrivende skærmoplevelse. Kombinationen af OLED-skærmen og videobillede-optimering giver dig mulighed for at se indhold med dybere sort og livlige farver. Med 21:9-formatet bliver gaming-oplevelsen[1] også taget til et helt nyt niveau, da mere gameplay end nogensinde før er synligt.

Andre fordele ved skærmen er Sonys unikke multi-vindue UI, der kan køre to apps på samme tid, samt Side Sense-funktionen der let lader dig skifte mellem dine yndlingsapps.

Xperia 10 II er desuden fyldt med Sonys High-Resolution-audioteknologi, som giver dig den bedste lydoplevelse – uanset om du bruger hovedtelefoner med et 3,5mm jackstik eller trådløst.

Fang hvert øjeblik med det nye kamera med tre objektiver

Xperia 10 II kommer med hele tre objektiver, herunder et 12MP hovedobjektiv og to 8MP objektiver: Ultravidvinkel (16mm), vidvinkel (26mm) og telefoto (52mm).

Du kan let skabe sjove og flotte billeder med Sonys forudindstillinger for mad, portrætter og nat, der sikrer den bedst mulige billedkvalitet i situationer med lav belysning.

Med Xperia 10 II kan du slippe fantasien løs og trygt stole på, at den tager flotte billeder – hver gang – takket være den nye og forbedrede farvegengivelse, der trækker på Sonys førende knowhow inden for digital billedbehandling. Du kan endda fange billeder i 21:9-billedeformat og optage film i 4K-kvalitet.

Vandafvisende med holdbart glas i et let format

Xperia 10 II passer perfekt i hånden med sin bredde på 69 mm, skærm i 21:9-format og en vægt på blot 151 g. Telefonen er beskyttet af Corning® Gorilla® Glass 6 og er certificeret IP65/IP68 vand- og støvafvisende[2]. Det store 3,600mAh-batteri holder dig kørende i længere tid, så du kan bruge dine yndlingsapps uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for strøm.

Xperia 10 II kommer med Android 10 samt Qualcomm® Snapdragon 665 Mobile Platform-processor, der sikrer pålidelig performance og hurtig forbindelse.

Pris og tilgængelighed

Xperia 10 II kommer i sort og hvid er tilgængelig for forudbestilling den 25. maj med salg fra 10. juni til en vejledende udsalgspris på 2.799 kr.

For alle specifikationer, besøg Sonys hjemmeside.

[1] Kompatibilitet med spiltitler kan variere.

[2]Xperia 10 II er vandafvisende og beskyttet mod støv, så du behøver ikke være urolig, hvis du skulle overraskes af regn eller vil skylle snavs af. Men husk, at alle porte og luger skal være ordentligt lukkede. Undgå at nedsænke enheden under vand, og udsæt den ikke for havvand, saltvand, klorholdigt vand eller væsker som for eksempel drikkevarer. Ved misbrug og fejlagtig brug ophører garantien. Enhederne er blevet testet og godkendt til IP-beskyttelsesklasse IP65/68. Få mere information på www.sonymobile.com/waterresistant . Vær opmærksom på, at USB-porten til tilslutning og opladning på Xperia 10 II ikke er forsynet med låg. USB-porten skal derfor være helt tør, inden du oplader telefonen.

Om Sony Corporation

Sony Corporation er en kreativ underholdningsvirksomhed, der er bygget på et solidt teknologisk fundament. Med spil-og netværkstjenester, musik, billeder, elektronik, halvledere og finansielle tjenester, er Sonys formål at fylde verden med oplevelser gennem kreativitet og teknologi. For mere information, besøg http://www.sony.net/