Gå til indhold
Mød Tony Hawk i Fælledparken i samarbejde med Sony Action Cam

Pressemeddelelse -

Mød Tony Hawk i Fælledparken i samarbejde med Sony Action Cam

I samarbejde med Sony Action Cam har du nu chancen for at møde selveste Tony Hawk i Fælledparken i København. Han kommer nemlig til Danmark tirsdag d. 14. juli klokken 16 med sit Birdhouse Skateboard Team i forbindelse med European Vacation 2015 Tour.

I fælledparken kan du opleve den legendariske skater i action sammen med nogle af verdens bedste skatere inkl. David Loy, Aaron “Jaws” Homoki, Kevin Staab, Clive Dixon, Ben Raybourn, Shawn Hale og Clint Walker.

Holdet vil køre med de nyeste Action Cam fra Sony, som filmer det hele i førstepersons POV. Du får de lækreste optagelser med AS200VR og AZ1VR, mens X1000VR fanger alle detaljerne i imponerende 4K. Du vil kunne se alle de fede videoer på Facebook og Instagram, da både Birdhouse og Sony vil offentliggøre dem.

”Det glæder mig, at Sony Action Cam støtter dette års Birdhouse Tour i Europa,” siger Tony Hawk. ”Jeg er imponeret over de resultater, jeg har set fra deres kameraer indtil videre. Jeg kan ikke vente med at udsætte dem for den ultimative test på touren med resten af holdet.”

Du og din ven har nu chancen for at møde Tony Hawk d. 14. juli i Fælledparkens Skaterpark klokken 16. På Instagram kan du deltage i en konkurrence, hvor du sammen med Sony Nordic kan være en af de seks heldige vindere, der får muligheden for at møde skater-legenden. De to vindere, der har de fleste ”likes” og ”shares” på Instagram, vinder derudover et deck signeret af Tony Hawk og et Sony Action Cam hver.

For at deltage skal du:

  1. poste eller regramme et billede eller en video på Sony Nordics’ Instagram (https://instagram.com/sonynordic)
  2. hashtagge billedet #BestActiveMoment og tagge det @Sonynordic
  3. følge @Sonynordic

Konkurrencen slutter d. 10. juli kl. 12. De fire vindere vil blive afsløret inden kl. 17 samme dag på @Sonynordic på Instagram og på Sony Nordics’ Facebook-profil (www.facebook.com/SonyNordic). 

Emner

Tags


Sony udvikler og leverer produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til forbrugere og professionelle. Med en unik global position er Sony en førende pioner indenfor elektronik- og underholdningsindustrien med særlig fokus på musik, foto og spil. Sony leverede i regnskabsåret 2014 et resultat på godt 68 milliarder dollars. Læs mere om Sony på sony.net og om Sony Danmark på sony.dk.

Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale