Gå til indhold
Med det nyeste Action Cam fra Sony bliver hver dag til et eventyr

Pressemeddelelse -

Med det nyeste Action Cam fra Sony bliver hver dag til et eventyr

Et helt nyt Action Cam med nye funktioner og forbedret brugervenlighed sikrer, at du aldrig misser et øjebliks action

  • Undgå slørede billeder med den avancerede billedstabilisering, der er tre gange kraftigere end sin forgænger1, og få en knivskarp opløsning med 11,1 megapixels baggrundsbelyst CMOS sensor og ZEISS® Tessar objektiv.
  • Op til 3x jævn zoom og justeringsmuligheder i to vinkler2 for at få den perfekte vinkel ude i felten.
  • Forbedret kamerahus giver en bedre brugeroplevelse og undervandshuset gør kameraet vandtæt ned til 60 meter.
  • Gode videomuligheder med XAVC S3 50Mbps bitrate, 120p/100p high-frame rate optagelse giver dig imponerende slowmotion og mulighed for 4K Time-lapse med Action Cam Movie Creator4.

Udlev dine hverdagseventyr og optag imponerende point-of-view-optagelser med det nye HDR-AS50 Action Cam fra Sony. Med HDR-AS50 kan du fange de actionfyldte øjeblikke og genopleve dem i fascinerende HD-film.

HDR-AS50 er designet med fokus på brugervenlighed og forbedrede tilslutningsmuligheder med en USB-port bagerst, så du kan tilslutte et kabel, selvom der er tilsluttet andet tilbehør. Det giver bl.a. mulighed for at få ekstra strøm fra et mobilt batteri, også når kameraet optager, mens det er monteret på et stativ.

Nogle af forbedringerne i det nye kamera er baseret på kunde-feedback fra sportsudøvere og eksisterende Action Cam brugere. Det byder på en lang række forbedrede funktioner, herunder indstillinger af bip-lyde og tre lysindikationer, der viser kameraets tilstand på bagsiden, på toppen og foran. Derved kan man se, om kameraet optager selvom det sidder på en hjelm, på cyklen eller på en selfie-stang.

Den indbyggede videoredigering fra Sony, Highlight Movie Maker5, genkender ansigter og sammensætter selv en pakke af de bedste øjeblikke, der kan ses og deles med det samme. Dine action-optagelser får god og ren lyd fra den indbyggede stereomikrofon i høj kvalitet.

Der fås et stort udvalg af tilbehør til HDR-AS50. Dykkere og svømmere vil have glæde af det medfølgende undervandshus, som gør det muligt at optage helt ned til 60 meter. Med den flade frontdæksel kan du skyde imponerende klare undervandsoptagelser. Er man mere til rejser eller fiskeri, så er kasket-klipsen (AKA-CAP1) et perfekt stykke tilbehør.

1 Sammenlignet med HDR-AS20, HDR-AS30, HDR-AZ1 og HDR-AS100V.
2 Bred/Smal. Vidvinkel er kun mulig, hvis billedstabilisering er slået fra.
3 XAVC S-videoformatet kræver micro SDHC/SDXC Memory Card (Class 10).
4 Med version 5.1 til Windows og 3.1 til Mac
5 Ikke tilgængeligt ved XAVC S 24p og High-speed-optagelser


Tilgængelighed og pris
Det nye Action Cam HDR-AS50 fra Sony vil være tilgængeligt i Danmark fra midten af februar 2016 til vejl. udsalgspris på 1.800 kr.

Du finder de fulde tekniske produktinformationer for HDR-AS50 i den vedhæftede PDF.

Emner

Tags


Sony udvikler og leverer produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til forbrugere og professionelle. Med en unik global position er Sony en førende pioner indenfor elektronik- og underholdningsindustrien med særlig fokus på musik, foto og spil. Sony leverede i regnskabsåret 2014 et resultat på godt 68 milliarder dollars. Læs mere om Sony på sony.net og om Sony Danmark på sony.dk.

Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale