Få vores nyheder på mail

Mærk bassen – Sony tilføjer nye høretelefoner til deres serie af EXTRA BASS-produkter

Pressemeddelelse   •   Maj 20, 2019 09:00 CEST

Få støjreduktion, understøttelse af stemmeassistent, op til 30 timers batteritid[1] og EXTRA BASSTM med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner.

Sony lancerer i dag en kraftfuld tilføjelse til sit udvalg af produkter, som leverer dyb baslyd. De trådløse og støjreducerende høretelefoner, med kraftfuld lyd og brugervenlige funktioner gør WH-XB900N det nemmere end nogensinde før at nyde dine favoritnumre, uanset hvor du befinder dig.

Elsk bassen og fjern støjen med WH-XB900N

Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner takket være Digital Noise Cancelling, som fjerner støj udefra, så du kan høre flere detaljer i musikken. I situationer hvor du har brug for at høre, hvad der sker omkring dig, har WH-XB900N en nem funktion. Rør blot ved højre ørekop for hurtigt at sænke lydstyrken på din musik, så du kan høre lyde og stemmer udefra. Touch-funktionerne gør det muligt at lade fingeren glide henover den indbyggede touchpad for at afspille, pause, gå tilbage, springe sange over og justere lydstyrken, hvilket gør høretelefonerne ideelle til at have med på farten.

WH-XB900N høretelefonerne giver op til 30 timers[2] trådløs musikafspilning, og lader basentusiaster leve sig ind i musikken både dag og nat. WH-XB900N-høretelefonerne har også en funktion til hurtig opladning, som giver op til en times trådløs afspilning efter blot 10 minutters opladning.

Høretelefonerne fungerer med stemmeassistenter som Google Assistant, Amazon Alexa og din smartphones indbyggede stemmeassistent, som f.eks. Siri. Det giver en smartere, håndfri og stemmestyret oplevelse[3]. Rør ved en brugerdefineret knap og bed din foretrukne stemmeassistent om at afspille dine favoritnumre og meget mere.

Pris og tilgængelighed

WH-XB900N fås i farverne blå og sort, og vil være tilgængelig i butikkerne fra juli 2019 til en vejledende udsalgspris på 1.500 DKK.

For mere information om det nuværende udvalg af EXTRA BASSTM-produkter, besøg: https://www.sony.co.uk/electronics/extra-bass-products

[1]Op til 30 timers batteri med støjreduktion. Op til 35 timers batteri uden støjreduktion.

[2]Op til 30 timers batteri med støjreduktion. Op til 35 timers batteri uden støjreduktion.

[3]Google er et varemærke hos Google LLC