Få vores nyheder på mail

Kraftfuld biograflyd fra Sony

Pressemeddelelse   •   Mar 16, 2015 09:00 CET

Nye, tynde og elegante soundbase og soundbars

  • HT-CT780 og HT-CT380 soundbars med One-touch trådløs streaming
  • HT-XT100 soundbase med One-touch trådløs streaming

Både film- og musikelskere kan gå foråret i møde med et kraftigt boost af hjemmeunderholdningen med to nye soundbars og den nye soundbase fra Sony.

HT-CT780 soundbar
Med sin lave profil og sit elegante design leverer den nye HT-CT780 soundbar en imponerende widescreen 2.1 surround-lyd til dit tv uden at rode i din stue. Med hele 330W har HT-CT780 rigeligt med kraft til at matche nutidens store fjernsyn på 46” og opefter.

Dialoger, effekter og musik lyder godt, lige meget hvor du sidder takket være “S-Force PRO Front Surround”-databehandling. Tovejshøjttalere med dedikerede diskanthøjttalere tilføjer ekstra raffinement og detalje, mens subwooferen sikrer solid og dyb bas.

Du kan nemt og hurtigt afspille musikken direkte fra din smartphone eller tablet med One-touch streaming via Bluetooth® og NFC. Hold din mobil op mod soundbaren for at skabe forbindelse – så er du klar til at afspille din musik. HT-CT780 kan styres direkte fra din smartphone eller tablet med SongPal-appen fra Sony.

Tre HDMI-indgange gør det nemt at tilslutte alle dine enheder. Den krævende lydentusiast vil også sætte pris på understøttelse af en lang række HD-lydformater, mens HDCP 2.2 gør det muligt at streame i fuld 4K-opløsning.

HT-CT380/HT-CT381 soundbar
Denne elegante og tynde soundbar er ideel til tv op til 46” og kan både stilles på en hylde eller monteres på væggen. Den tynde soundbar leverer kraftfuld surround-lyd på 300W med “S-Force PRO Front Surround‟, der sikrer en omsluttende og flot lyd. Den kompakte, trådløse subwoofer leverer en imponerende dybde og kan placeres hvor som helst i hjemmet.

Ligesom CT780 har HT-CT380 også One-touch-streaming og kan kontrolleres fra din telefon eller tablet med SongPal-appen. Den fås desuden i en flot sølvfinish (HT-CT381).

HT-XT100 soundbase

Placeret lige under dit tv tilføjer soundbase HT-XT100 ekstra energi til film og tv-programmer med muskuløs 80W 2.1-kanalslyd og solid, kontrolleret bas fra den integrerede subwoofer. Har du problemer med at høre, hvad de siger i fjernsynet? Så klik på Voice-knappen, og dialogen bliver med det samme klar og tydelig. Stream musik fra din smartphone med NFC og Bluetooth eller sæt et USB-stik i og afspil din yndlingsmusik.

Udover denne soundbase slutter HT-CT180 og HT-CT80 soundbars sig også til den store serie af Home Entertainment-produkter fra Sony. De tilbyder alle sublim lydkvalitet og nem betjening med Bluetooth og NFC.

De nye soundbars og soundbase er tilgængelige fra foråret 2015.

Produkt Pris
HT-CT780 3.300 kr.
HT-CT380/HT-CT381 2.700 kr.
HT-XT100 1.900 kr.
HT-CT180 2.000 kr.
HT-CT80 1.400 kr.


For yderligere information og specifikationer se:

www.sony.dk

Sony er en førende global udvikler af produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til både forbrugere og professionelle markeder. Sony er kendt for sine audiovisuelle produkter såsom BRAVIA™ LCD High Definition (HD) TV, Cyber-shot™ digitalkameraer, Handycam® videokameraer, “α” (Alpha) digital SLR-kameraer, Xperia-tablets og Walkman® MP3-afspillere samt professionelt HD-udstyr til broadcasting.


Find mere information om Sony Europe på www.sony-europe.com, om Sony Corporation på www.sony.net og om Sony Danmark på www.sony.dk.


“Sony”, “WALKMAN”, “Cyber-shot”, “Handycam”, “α”, “BRAVIA” og “Xperia” er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Sony Corporation. Alle andre varemærker eller registrerede varemærker tilhører deres respektive ejere.

Vedhæftede filer

PDF-dokument