Gå til indhold
Kompakt telefon med 5G-forbindelse – Xperia 10 III bliver snart tilgængelig i Danmark

Pressemeddelelse -

Kompakt telefon med 5G-forbindelse – Xperia 10 III bliver snart tilgængelig i Danmark

Sony har i dag annonceret, at den nye Xperia 10 III snart bliver tilgængelig i Danmark. Xperia 10 III kommer i et stilfuldt, kompakt og vandafvisende design spækket med underholdende funktioner. Telefonen kommer med en længere batterilevetid end forgængeren[1] og er desuden den første model i Xperia 10-serien, der kommer med 5G-forbindelse. Xperia 10 III er en enestående telefon i mellemklassen, der er designet med fokus på ydeevne og hastighed.

  • Den første model i Xperia 10-serien, der tilbyder 5G-forbindelsemed Qualcomm® Snapdragon™ 690 5G Mobile Platform[2]
  • 4500mAh batteri, der giver 25 % større kapacitet end Xperia 10 II – som holder ydeevnen i op til tre år[3]
  • Forbedret, elegant og let design med IP65/IP68-klassificering, der sikrer, at telefonen er både vandafvisende og støvsikret samt Corning® Gorilla® Glass 6
  • Kamera med tre objektiver, der giver forbedrede resultater i svagt lys og gør det nemmere at fange motiver i bevægelse - kommer også med funktioner som registrerer dyr i Auto-tilstand[4]
  • 6” FHD+ OLED-skærm i 21:9-format med indbygget HDR-understøttelse
  • DSEE Ultimate, der understøtter lyd i høj opløsning og forbedrer lytteoplevelsen – både med hovedtelefoner eller trådløst via 3,5mm jackstik
  • Kommer i tre stilfulde farver

Xperia 10 III giver brugerne alt, de har brug for, lige ved hånden - også når de er på farten. Telefonen har et kraftfuldt batteri med forlænget levetid og med en 25 % større kapacitet end den forrige model. Telefonen tilbyder også 5G-hastighed, der gør det nemt at streame alle steder fra – uanset om man hører musik i høj opløsning gennem hovedtelefoner, ved hjælp af DSEE Ultimate, eller ser sine yndlingsfilm på den krystalklare FHD + OLED-skærm. Qualcomm® Snapdragon™ 690 5G Mobile Platform[5]sikrer desuden, at du nemt kan køre både apps, film, spil og meget mere med høj ydeevne og energieffektivitet, mens funktionen Smart connectivity benytter Xperias deep learning-teknologi, der gennem Sonys Neural-netværksbiblioteker analyserer Wi-Fi-signaler, for at kunne forudsige fremtidige forbindelsesproblemer.

Xperia 10 III vurderer hermed kvaliteten af det tilgængelige Wi-Fi allerede inden, den opretter forbindelse, så den ikke forsøger at oprette forbindelse til et netværk, der ikke virker. Forudser Xperia 10 III et problem med forbindelseskvaliteten, benytter den i stedet mobildata.

Uanset om man leder efter en telefon med 5G-forbindelse i mellemklassen, eller man vil have en telefon med utallige underholdende funktioner, så er Xperia 10 III den kompakte løsning, der passer til de fleste behov.

Pris og tilgængelighed

  • Xperia 10 III bliver tilgængelig i butikkerne fra d. 15 juni 2021 i farverne sort, blå og hvid til en vejledende udsalgspris på 3.500 kr. Indtil 1 august eller så længe lager haves, medfølger et par hovedtelefoner WH-CH710N (værdi 1.100 kr.) i købet hos alle forhandlere. 
  • Xperia 10 III vil blive solgt bredt hos danske operatører til mellem 2.000-2.500 kr. med abonnement.

For mere information om Xperia 10 III, besøg: https://www.sony.dk/electronics/smartphones/xperia-10m3 eller: https://www.sony.dk/

---

[1]Sammenlignet med Xperia 10 II

[2] Qualcomm Snapdragon er et produkt fra Qualcomm Technologies, Inc. og/eller sine datterselskaber. Qualcomm og Snapdragon er varemærker af Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. Brugt med tilladelse.

[3] Testet af Sony Corporation – baseret på brug ved hjælp af samme type batteri og USB-opladning. Batteriets levetid varierer af brugssituationen.

[4]Auto-tilstand med dyredetektion fungerer kun på hunde eller katte - ikke ved andre dyr. Funktionens nøjagtighed kan variere efter racekarakteristikker.

[5] Qualcomm Snapdragon er et produkt fra Qualcomm Technologies, Inc. og/eller sine datterselskaber. Qualcomm og Snapdragon er varemærker af Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. Brugt med tilladelse.

Emner


Sony Corporation er ansvarlig for Sony Group’s elektronikprodukter og -løsninger. Med en vision om fortsat at skabe Kando (følelser) og Anshin (pålidelighed, tiltro og ro i sindet) hos mennesker verden over ved hjælp af teknologi, skaber Sony produkter og tjenester inden for områderne hjemmeunderholdning og lyd, billedbehandling og mobil kommunikation. For mere information, besøg: http://www.sony.net/

Pressekontakt

Caroline Rebecca Schefte

PR Coordinator - Sony Nordics +45 28113609

Bo Pedersen

Pressekontakt Account Manager for Sony - Discus Communications +45 50 40 19 18

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88