Få vores nyheder på mail

Julegaveguiden fra Sony 2015

Pressemeddelelse   •   Okt 06, 2015 11:06 CEST

God lyd og god stil
Sony har netop lanceret den nye h.ear-serie, der kombinerer god lyd med et stilfuldt design:

Walkman i nye frække farver
Der er sket meget siden den ikoniske Walkman fra Sony ramte markedet første gang. Hvis du skal give en gave til en, der sætter pris på god lyd på farten, så er den nye Walkman A25HN det oplagte valg. Med Sony Walkman A25HN slipper du for kassettebåndende, men får i stedet en helt up-to-date digital musikafspiller, der giver dig ægte Hi-Res-lyd. Walkman’ens udseende har også ændret sig radikalt og fås i fem flotte farver, så du kan finde den farve, der passer bedst til den heldige modtager. Du får ydermere fantastiske og støjreducerende in-ear høretelefoner med i købet, så du kan sidde på flyet eller i toget og nyde musikken.

A25HN

Vejledende udsalgspris: 2.100 kr.
Læs mere om A25HN

Hovedtelefoner i stilrent design
Hovedtelefoner kan sagtens være både flotte at se på, komfortable at bære og levere god lyd. Det har Sony bevist med de fashionable hi-res h.ear on-hovedtelefoner, der har et simpelt design og samtidigt leverer både fyldig bas og klare høje toner i fem forskellige farver. Så hvis du leder efter gaven til en, der både vil have god lyd, men også se godt ud, så er h.ear on-hovedtelefonerne fra Sony et rigtig godt bud.

h.ear on

Vejledende udsalgspris: 1.500 kr.
Læs mere om h.ear on-hovedtelefonerne

In-ear-hovedtelefoner til enhver stil
Hvis du skal finde en gave til en, der gerne vil sætte lidt kulør på hverdagen, og nyde god musik, så kunne de nye h.ear in NC-hovedtelefoner fra Sony være en mulighed. Med fem forskellige farver behøver ledningerne til in-ear hovedtelefoner ikke længere være så kedelige – h.ear in NC fås i flotte røde, blå, sorte, gule og pink farver. Udover de flotte farver kan h.ear in NC også reducere støjen fra omverdenen, så du kan nyde musikken uden forstyrrende elementer.

h.ear in

Vejledende udsalgspris: 1.350 kr.
Læs mere om h.ear in NC-hovedtelefonerne

Stor lyd i kompakt indpakning
Der er ikke nødvendigt at fylde hjemmet med store højttalere for at få rigtig god lyd i hjemmet. Hvis du leder efter en gave til nogen, der fortjener god lyd i hjemmet, kan det ultrakompakte lydsystem CAS-1 fra Sony snildt klare den. CAS-1 syner ikke af ret meget, men lyden er imponerende stor. Og så er det nemt at slutte sin musik til med både Bluetooth, NFC og USB.

CAS-1

Vejledende udsalgspris: 7.000 kr.
Læs mere om CAS-1

Flot trådløs højttaler med multi-room-funktion
Den stilrene højttaler SRS-X77 fra Sony giver både god lyd i hjemmet men også på farten. Takket være det genopladelige batteri kan denne bærbare højttaler spille musik uafbrudt i 10 timer. Udover et stilrent design og en lang batterilevetid kan SRS-X77 også snakke sammen med andre Sony-højttalere via multi-room-funktionen.

SRS-X77

Vejledende udsalgspris: 2.600 kr.
Læs mere om SRS-X77

Ultrakompakt zoom-kamera
HX90V fra Sony er det mest kompakte digitale kamera i verden med indbygget søger og 30x optisk zoom. Men selvom kameraet ikke syner af meget, går det ikke på kompromis med funktionalitet. Med en lang række lækre funktioner som vipbar skærm, kraftig zoom og ergonomisk greb, er HX90V et oplagt valg til at tage med i lommen på rejsen.

HX90V

Vejledende udsalgspris: 3.700 kr.
Læs mere om HX90V

Anmelderrost kompaktkamera
RX100 IV fra Sony syner måske ikke af så meget, men på trods af det beskedne ydre, så gemmer det på en lang række professionelle funktioner, som man ellers ikke finder i et kamera af den størrelse. En lukkehastighed på 1/32.000 af et sekund, 40x super slowmotion og 4K-videoptagelser er blot nogle af de få professionelle kvaliteter, som det lille kamera gemmer på. Professionel kvalitet i et format, der passer ned i lommen eller den lille taske.

RX100M4

Vejledende udsalgspris: 9.200 kr.
Læs mere om RX100 IV

4K-video hjemme i stuen
Blu-ray-afspilleren S6500 fra Sony giver en bedre tv-oplevelse uanset, hvad man ser. S6500 kan ikke bare afspille Blu-ray i 4K-kvalitet; takket være avanceret teknologi kan S6500 også opskalere alt videomateriale til tæt på 4K-kvalitet – det gælder endda også internetvideoer i lav opløsning. S6500 er en rigtig god gave til alle, der kan lide at nyde en god film hjemme i stuen. Og med den avancerede teknologi bliver det pludselig i en langt højere kvalitet.

S6500

Vejledende udsalgspris: 1.550 kr.
Læs mere om S6500

Ultratyndt tv
Den ultimative gave til manden, der bare ikke kan få et vildt nok fjernsyn og kvinden, der går op i lækkert design. Med en tykkelse på blot 4,9 mm er X90C fra Sony tyndere end selv de fleste smartphones. Selvom skærmen kun er 4,9 mm tyk, leverer den stadig 4K-billedekvalitet. Den avancerede kantteknologi gør, at billedet står helt ud til kanten, så billedet næsten svæver i luften. En vild julegave i form af ultimativ forkælelse, flot design og imponerende billedkvalitet.

X90C

Vejledende udsalgspris: 47.000 kr.
Læs mere om X90C

Fang dine stunts i 4K-kvalitet
Et kamera, der kan holde til stort set alt og samtidig optage i imponerende 4K-kvalitet, det er lige netop, hvad X1000V Action Cam fra Sony er. X1000V er bygget til at holde til vand, støv og slag. Det er det perfekte kamera til at optage en mudret tur på mountainbiken, tricks på skateboardet, en tur i bølgen blå eller måske noget helt fjerde. Udover 4K-kvalitet byder X1000V også på en lang række andre funktioner som Wi-Fi, GPS, livestreaming, billedstabilisering, reduktion af vindstøj og meget andet.

X1000V

Vejledende udsalgspris: 3.499 kr.
Læs mere om X1000V

Sony udvikler og leverer produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til forbrugere og professionelle. Med en unik global position er Sony en førende pioner indenfor elektronik- og underholdningsindustrien med særlig fokus på musik, foto og spil. Sony leverede i regnskabsåret 2014 et resultat på godt 68 milliarder dollars. Læs mere om Sony på sony.net og om Sony Danmark på sony.dk.